QUOTE(gerapanycka @ 2014 08 20, 15:43)
Labai noreciau Eubiona kiviu sampuna isbandyti, bet net Vokietijos parduotuvese ir ekologiskoje jo nebuvo
itariu kad jis tikrai daug kam patinka.. gal yra galimybe isigyti pigiau kazkur?

Turėtumėt Vokietijoje rasti... Eubiona vokiškas gamintojas yra. Taip pat ir violey yra.
Biski radau apie si produkta:www.ekogrozis.lt,www.orodispello.lt
nebandet per siuos puslapius?Kolege is darbo minejo,kad nuostabus yra drekinamasis aliejus kunui.gal kokiu kitu atsiliepimu yra?
http://www.ekogrozis...llo-150-ml.html
Papildyta:
As siandien nupirkau ranku krema su alyvuogiu aliejumi is orodispello biosaloje,tai jos sakw geresnio nera.zinok labai fainas po vieno naudojimo,dabar ziuresiu kitu produktu
nebandet per siuos puslapius?Kolege is darbo minejo,kad nuostabus yra drekinamasis aliejus kunui.gal kokiu kitu atsiliepimu yra?

http://www.ekogrozis...llo-150-ml.html
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2014 08 15, 09:19)
Naudoju
Kvapas citrusų - rūgštokas. Kremas labai riebus. Kai mano rankoms tai tokio riebumo kremas yra per riebus, bet mažai tepant - gerai. Retai naudoju 

As siandien nupirkau ranku krema su alyvuogiu aliejumi is orodispello biosaloje,tai jos sakw geresnio nera.zinok labai fainas po vieno naudojimo,dabar ziuresiu kitu produktu
QUOTE(illuminated @ 2014 08 20, 17:03)
Turėtumėt Vokietijoje rasti... Eubiona vokiškas gamintojas yra. Taip pat ir violey yra.
Taigi, ir as taip maniau, bet visas parduotuves ismaisiau- neradau

Galbut kokiam Berlyne didesnis pasirinkimas.. truputi mazesniame ieskojau..
Gal kas kooperuojasi pirkimui is violey.com?

QUOTE(gerapanycka @ 2014 08 20, 15:44)
Taigi, ir as taip maniau, bet visas parduotuves ismaisiau- neradau
o ekologiskoj buvo kitu rusiu, bet ne kiviu ir kai paklausiau, tai pakraipe galva lyg nieko nezinotu apie tokio sampuno egzistavima

Ir as susidomejau

QUOTE(lindrukas @ 2014 08 20, 21:18)
Ir as susidomejau
Google paieska angliskai visiskai nieko nemeta. Gal yra kur netu ne LT nusipirkt jo?

Įrašius Eubiona volumen shampoo išmeta gana daug vokiškų parduotuvių, tik nežinau, ar jos siunčia, kur Jums reikia. Taip pat čia/
QUOTE(cariel17 @ 2014 08 18, 17:51)
Labai noreciau isbandyti priduktu is oro di spello:)maciau gintarines vaistinese yra,biosalose ir dar ekogrozis.lt radau.Gal kas bandet?Kokiu turit atsiliepimu?
As irgi ranku krema turejau, tai labai patiko, kvapas dieviskas! Vien del jo noreciau dar koki kuno krema isigyti. Kremas labai malonus, gerai isigeria. Net nezinojau, kad gintarinese vaistinese ju produkcija prekiauja

QUOTE(zuika_puika @ 2014 08 22, 21:03)
As irgi ranku krema turejau, tai labai patiko, kvapas dieviskas! Vien del jo noreciau dar koki kuno krema isigyti. Kremas labai malonus, gerai isigeria. Net nezinojau, kad gintarinese vaistinese ju produkcija prekiauja 

Maciau yra kuno kremu ir nemazai.aliejus nerealus kunui:)
Gal kas esat išbandžiusios priemones, kurios leidžia geriau iššukuoti labai besiveliančius plaukus (dukros plaukai ilgi, stori, sunkūs, šviesūs ir labai veliasi, baisiai veliasi)
?
Man pačiai reiktų kažkokios priemonės augaliniais dažais dažytiems plaukams, kad suteiktų slidumo ir blizgesio, bet kiek bandau, kažkaip man visi nelabai? Gal kas esat atradę, kad neapsunkintų plonų plaukų ir jie išplauti labiau blizgėtų?
Ir violey.com jų yra (dviejų turių talpoje0:
http://www.violey.co...wi_p_19816.html
Aš kaip tik renku krepšelį iki nemokamo siuntimo, užsakinėsiu iš violey, gal dar kas norėsit.

Man pačiai reiktų kažkokios priemonės augaliniais dažais dažytiems plaukams, kad suteiktų slidumo ir blizgesio, bet kiek bandau, kažkaip man visi nelabai? Gal kas esat atradę, kad neapsunkintų plonų plaukų ir jie išplauti labiau blizgėtų?

QUOTE(lindrukas @ 2014 08 20, 23:18)
Ir as susidomejau
Google paieska angliskai visiskai nieko nemeta. Gal yra kur netu ne LT nusipirkt jo?

Ir violey.com jų yra (dviejų turių talpoje0:
http://www.violey.co...wi_p_19816.html
Aš kaip tik renku krepšelį iki nemokamo siuntimo, užsakinėsiu iš violey, gal dar kas norėsit.
QUOTE(Rasma @ 2014 08 28, 11:17)
Kas labiausiai perkama iš šios parduotuvės?
Kaip Laveros BB kremas?
Gal kažkas labai pateikę ir kartojama iš Violey?
QUOTE(Rasma @ 2014 08 28, 09:17)

Aš perku Aubrey Organics purškaliuką iš iherbo. Žinau, kad ne visoms jis patinka, bet man jis nepamainomas. Nepasakyčiau, kad suteikia blizgesio (čia labiau aliejų poveikis), bet plaukai būna labai švelnūs ir minkšti nuo jo.
QUOTE(Rasma @ 2014 08 28, 09:17)
Gal kas esat išbandžiusios priemones, kurios leidžia geriau iššukuoti labai besiveliančius plaukus (dukros plaukai ilgi, stori, sunkūs, šviesūs ir labai veliasi, baisiai veliasi)
?

Man sitas labai neblogas http://www.iherb.com...-473-2-ml/56784 plaukai minksti, svelnus, blizgantys, daug maziau veliasi, o ir kvapas