Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Pasiūlykit kokį riebiai/mišriai/jautriai odai skirtą prausiklį, noriu kažką naujo išbandyt.. Būtų neblogai, jei būtų "ranka pasiekiamas" Lietuvoje. Galvojau apie VIVI, bet neapsisprendžiu biggrin.gif Esu bandžius jau Acure, Argital prausiklius..
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 08 12, 21:05)
Pasiūlykit kokį riebiai/mišriai/jautriai odai skirtą prausiklį, noriu kažką naujo išbandyt.. Būtų neblogai, jei būtų "ranka pasiekiamas" Lietuvoje. Galvojau apie VIVI, bet neapsisprendžiu biggrin.gif Esu bandžius jau Acure, Argital prausiklius..

Aš naudoju Laveros prausiklį, šveitiklį, toniką (ginkmedžio serija) ir kremuką (su mėtom), tai patenkinta labai, gražesnė oda po kurio laiko naudojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
illuminated, juodasis Afrikos muilas? smile.gif
Atsakyti
Gal kas bande Martina Gebhardt ranku krema? Idomus atsiliepimai koks kvapas ir drekinimas ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2014 08 14, 22:07)
Gal kas bande Martina Gebhardt ranku krema? Idomus atsiliepimai koks kvapas ir drekinimas  ax.gif  4u.gif
...

Naudoju smile.gif Kvapas citrusų - rūgštokas. Kremas labai riebus. Kai mano rankoms tai tokio riebumo kremas yra per riebus, bet mažai tepant - gerai. Retai naudoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 15 rugpjūčio 2014 - 08:20
QUOTE(Palomina @ 2014 08 15, 10:19)
Naudoju smile.gif Kvapas citrusų - rūgštokas. Kremas labai riebus. Kai mano rankoms tai tokio riebumo kremas yra per riebus, bet mažai tepant - gerai. Retai naudoju  biggrin.gif

Dekui uz atsakyma! Man siuo metu tokio lengvo reikejo, tai nusipirkau is Logonos, o si isbandysiu kai ziema ateis wink.gif
Atsakyti
Labai noreciau isbandyti priduktu is oro di spello:)maciau gintarines vaistinese yra,biosalose ir dar ekogrozis.lt radau.Gal kas bandet?Kokiu turit atsiliepimu?
Atsakyti
Nemazai merginu sitoj temoj gyre Eubionos purinanti kiviu/ramuneliu sampuna, tai pagaliau ir as isbandziau. Ir ka galiu pasakyti, nuo siol jis man nr. 1. biggrin.gif Gal dar kokius Eubionos sampunus bandet, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
kur perkate Eubiona? As turejus ju kelis sampunus, bet nekokie pasirode, knieti dabar si isbandyti
Atsakyti
Sveikuose produktuose pirkau.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 08 18, 22:51)
Nemazai merginu sitoj temoj gyre Eubionos purinanti kiviu/ramuneliu sampuna, tai pagaliau ir as isbandziau. Ir ka galiu pasakyti, nuo siol jis man nr. 1. biggrin.gif Gal dar kokius Eubionos sampunus bandet, kokie atsiliepimai?

Bandžiau išgirtą kivių/ramunėlių ir granatų (riebiems). Man, kaip riebių (bent dalinai) plaukų savininkei, kivių patiko labiau nei granatų.. biggrin.gif Kvapai gan panašūs pasirodė (arba atmintis apgauna), plauna plaukus ir gan panašiai, bet po kivių man jo tokie labai gražiai purūs atrodė, nepasipūtę (mano linkę pūstis, ypač galai), bet minkšti ir purūs. Kartotinas kivių šampūnas, šiaip gal ir granatinį dar kart pirkčiau, senai naudojau jį, tai nelabai šviežia nuomonė jau. biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui. Man tas kivi/ramunėlių šampūnas kažkoks stebuklas. biggrin.gif Gerai papurina, plaukai nesugula, gana neblogai laikosi ir kas svarbiausia, neniežti galvos nuo jo.
Atsakyti