Pasiūlykit kokį riebiai/mišriai/jautriai odai skirtą prausiklį, noriu kažką naujo išbandyt.. Būtų neblogai, jei būtų "ranka pasiekiamas" Lietuvoje. Galvojau apie VIVI, bet neapsisprendžiu
Esu bandžius jau Acure, Argital prausiklius..

QUOTE(illuminated @ 2014 08 12, 21:05)
Pasiūlykit kokį riebiai/mišriai/jautriai odai skirtą prausiklį, noriu kažką naujo išbandyt.. Būtų neblogai, jei būtų "ranka pasiekiamas" Lietuvoje. Galvojau apie VIVI, bet neapsisprendžiu
Esu bandžius jau Acure, Argital prausiklius..

Aš naudoju Laveros prausiklį, šveitiklį, toniką (ginkmedžio serija) ir kremuką (su mėtom), tai patenkinta labai, gražesnė oda po kurio laiko naudojimo

Gal kas bande Martina Gebhardt ranku krema? Idomus atsiliepimai koks kvapas ir drekinimas

QUOTE(zuika_puika @ 2014 08 14, 22:07)
Gal kas bande Martina Gebhardt ranku krema? Idomus atsiliepimai koks kvapas ir drekinimas
...

...
Naudoju

QUOTE(Palomina @ 2014 08 15, 10:19)
Naudoju
Kvapas citrusų - rūgštokas. Kremas labai riebus. Kai mano rankoms tai tokio riebumo kremas yra per riebus, bet mažai tepant - gerai. Retai naudoju 

Dekui uz atsakyma! Man siuo metu tokio lengvo reikejo, tai nusipirkau is Logonos, o si isbandysiu kai ziema ateis

Nemazai merginu sitoj temoj gyre Eubionos purinanti kiviu/ramuneliu sampuna, tai pagaliau ir as isbandziau. Ir ka galiu pasakyti, nuo siol jis man nr. 1.
Gal dar kokius Eubionos sampunus bandet, kokie atsiliepimai?

kur perkate Eubiona? As turejus ju kelis sampunus, bet nekokie pasirode, knieti dabar si isbandyti
Sveikuose produktuose pirkau.
QUOTE(micefee @ 2014 08 18, 22:51)
Nemazai merginu sitoj temoj gyre Eubionos purinanti kiviu/ramuneliu sampuna, tai pagaliau ir as isbandziau. Ir ka galiu pasakyti, nuo siol jis man nr. 1.
Gal dar kokius Eubionos sampunus bandet, kokie atsiliepimai?

Bandžiau išgirtą kivių/ramunėlių ir granatų (riebiems). Man, kaip riebių (bent dalinai) plaukų savininkei, kivių patiko labiau nei granatų..

Dėkui. Man tas kivi/ramunėlių šampūnas kažkoks stebuklas.
Gerai papurina, plaukai nesugula, gana neblogai laikosi ir kas svarbiausia, neniežti galvos nuo jo.