QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 19, 21:21)
Weledos granatu turejau seruma ir berods dienini krema (gal ir dar kazka, bet sunkiai jau pamenu). Tiesa sakant, tai labiausiai apzavejo serumas - ypac pirma pakuote naudojant, o antra sunaudojus nekartojau. Is esmes man Weleda 'almond' kremas/losjonas ir 'pomegranate' serija veidui tik patinka (kunui tai daugkas is sios firmos). Beje, mano oda sausa, bet daznai renkuosi brandziai odai skirtus produktus del gero drekinimo.
O is Andalou dabar naudoju 'brightening' rinkinuka - nera ten serumo, bet is to, kas yra, tik kauke nepatiko (esu ja anksciau pilno dydzio turejus, man kiek pagrauzia oda nemaloniai, lieka raustelejus ir nors trumpam, bet nenoriu erzint bereikalingai odos). Naudoju tik vakarais ir dabar tik po viena priemone, pvz prausiklis arba kremas, nes pradzioj viska vakarais naudojau, tai man pasausino oda - bet efektas tikrai mates ir oda lygesne, skaistesne, spalva vienodesne, na is tu, kur matai, kad keiciasi ir kazkas kitaip ryte, bet tiksliai negali ivardint.
Na o del Paulos, tai galvoju gal naturalias priemones labiau ispeikia del sudeties, t.y. bendrai imant kazkokia sudetine dalis naturali gali labiau dirgint oda ar pan.
Tai taip ir noriu tiket, kad daugiau kaip ispejima duotu zmonems, jog naturalios priemones gali stipriau veikt ar pan
Nes isvis teke susidurt kai kokie saltiniai svaresnes sudeties produkta ivertina blogiau nei su keliais blogiukais ir paskui suki galva kodel....l
O is Andalou dabar naudoju 'brightening' rinkinuka - nera ten serumo, bet is to, kas yra, tik kauke nepatiko (esu ja anksciau pilno dydzio turejus, man kiek pagrauzia oda nemaloniai, lieka raustelejus ir nors trumpam, bet nenoriu erzint bereikalingai odos). Naudoju tik vakarais ir dabar tik po viena priemone, pvz prausiklis arba kremas, nes pradzioj viska vakarais naudojau, tai man pasausino oda - bet efektas tikrai mates ir oda lygesne, skaistesne, spalva vienodesne, na is tu, kur matai, kad keiciasi ir kazkas kitaip ryte, bet tiksliai negali ivardint.
Na o del Paulos, tai galvoju gal naturalias priemones labiau ispeikia del sudeties, t.y. bendrai imant kazkokia sudetine dalis naturali gali labiau dirgint oda ar pan.

Ačiū už nuomones

Beje, pamiršau klaust - gal kas bandėt Primavera? Irgi natūralus vokiečių gamintojas, šiaip kainos tokios gan stabilios