Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 19, 21:21)
Weledos granatu turejau seruma ir berods dienini krema (gal ir dar kazka, bet sunkiai jau pamenu). Tiesa sakant, tai labiausiai apzavejo serumas - ypac pirma pakuote naudojant, o antra sunaudojus nekartojau. Is esmes man Weleda 'almond' kremas/losjonas ir 'pomegranate' serija veidui tik patinka (kunui tai daugkas is sios firmos). Beje, mano oda sausa, bet daznai renkuosi brandziai odai skirtus produktus del gero drekinimo.

O is Andalou dabar naudoju 'brightening' rinkinuka - nera ten serumo, bet is to, kas yra, tik kauke nepatiko (esu ja anksciau pilno dydzio turejus, man kiek pagrauzia oda nemaloniai, lieka raustelejus ir nors trumpam, bet nenoriu erzint bereikalingai odos). Naudoju tik vakarais ir dabar tik po viena priemone, pvz prausiklis arba kremas, nes pradzioj viska vakarais naudojau, tai man pasausino oda - bet efektas tikrai mates ir oda lygesne, skaistesne, spalva vienodesne, na is tu, kur matai, kad keiciasi ir kazkas kitaip ryte, bet tiksliai negali ivardint. 

Na o del Paulos, tai galvoju gal naturalias priemones labiau ispeikia del sudeties, t.y. bendrai imant kazkokia sudetine dalis naturali gali labiau dirgint oda ar pan. g.gif Tai taip ir noriu tiket, kad daugiau kaip ispejima duotu zmonems, jog naturalios priemones gali stipriau veikt ar pan  g.gif Nes isvis teke susidurt kai kokie saltiniai svaresnes sudeties produkta ivertina blogiau nei su keliais blogiukais ir paskui suki galva kodel....l

Ačiū už nuomones 4u.gif Apie Weledos migdolinį kremą žiemai jau pati sau gan senai galvojau, bet bijau, kad poras pakimšti gali, o tai nors ir pasausėja oda šaltu metu, bet kemšasi vis tiek nuo oro biggrin.gif Man tai kokia granatinė serija gan primityvios sudėties atrodo, bet jei kam patinka (dėl to ir klausiu atsiliepimų), gal ir verta mokėti. O va Andalou Naturals serumai, rods ir internete girti, jei neklystu, kažkuri forumietė juos abu lyg pirko/naudojo. Ir abu irgi "taikosi" į brandžią odą. Acure Organics serumas irgi domina, nes šiaip patinka brand'as (arganų aliejus jų wub.gif ), bet ten daugiau kaip aliejų mišinys, o ne įprastas serumas, nors irgi neatmestinas variantas.

Beje, pamiršau klaust - gal kas bandėt Primavera? Irgi natūralus vokiečių gamintojas, šiaip kainos tokios gan stabilios biggrin.gif Tai įdomūs atsiliepimai, ypač apie jų Revitalizing rožių/granatų seriją brandesnei odai. Gal irgi verti dėmesio produktai? ax.gif Arba Caudalie..? Nors, dauguma jų produktų nėra ten 100% natūralūs..
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 09 19, 22:39)
Man tai kokia granatinė serija gan primityvios sudėties atrodo, bet jei kam patinka (dėl to ir klausiu atsiliepimų), gal ir verta mokėti.

Arba Caudalie..? Nors, dauguma jų produktų nėra ten 100% natūralūs..

Kiek pirkus Weleda, tai vis per geras nuolaidas, tai kazkaip gaunasi tiek, kiek zymiai pigesnes piremones, o tada negaila moket. Pilna kaina tai daugoka tas serumas. Bet as daznai nesibaidau paprastu sudeciu - galvoju geriau keli paprastesni ingridientai nei daug visko po lasa prideta. ax.gif

Caudalie turejau ranku kremo miniuka, lupu balzama, vynuogiu vandenuka veidui ir populiaruju 'beauty elixir' - realiai man lupu balzmas labai patiko, visa kita labai nieko ispudingo... O tas vandenukas kaip vandenukas ir tiek. Bet negaliu komentuot siu produktu sudeties, tai gal biski pro sali sioj temoj... blush2.gif
Atsakyti
Nelabai įsivaizduoju, kokiam konkrečiai tikslui serumo reikia, bet aš dabar naudoju šį Mad Hippie vitamino C serumą. Nors man 28, manau, jis tinkamas įvairaus amžiaus grupėms... Jau po keletos kartų pastebėjau, kad oda paskaistėjo - pabluko strazdanos ir pigmentinės dėmės. Aišku, reikia panaudoti ilgiau, kad galėčiau susidaryti galutinę nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 19, 22:07)
Kiek pirkus Weleda, tai vis per geras nuolaidas, tai kazkaip gaunasi tiek, kiek zymiai pigesnes piremones, o tada negaila moket. Pilna kaina tai daugoka tas serumas. Bet as daznai nesibaidau paprastu sudeciu - galvoju geriau keli paprastesni ingridientai nei daug visko po lasa prideta. ax.gif

Caudalie turejau ranku kremo miniuka, lupu balzama, vynuogiu vandenuka veidui ir populiaruju 'beauty elixir' - realiai man lupu balzmas labai patiko, visa kita labai nieko ispudingo... O tas vandenukas kaip vandenukas ir tiek. Bet negaliu komentuot siu produktu sudeties, tai gal biski pro sali sioj temoj...  blush2.gif

O Weledos Wild Rose kremo nebandėt? Visai giriamas atrodo.. rolleyes.gif

Caudalie išties nevisi produktai absoliučiai švarios sudėties. Bet jei nėr ten labai daug visko ir baisaus, tai bent manęs labai jau negąsdina biggrin.gif Gaila dėl vynuogių vandens, visai domino mane.. Jei neklystu, dabar lyg Avene terminį naudojat, kaip jums jis? O lūpų balzamą reiks bandyt kada, atsižvelgiant į mano kartais pasireiškiantį maniakiškumą biggrin.gif Kaip ir Nuxe Reve de Miel bandyt reiks, kuomet žiema atkeliaus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 09 20, 12:30)
O Weledos Wild Rose kremo nebandėt? Visai giriamas atrodo..  rolleyes.gif

Gaila dėl vynuogių vandens, visai domino mane.. Jei neklystu, dabar lyg Avene terminį naudojat, kaip jums jis?

Weledos roziu linija turejau, tai baisiausia oda tuo metu turejau doh.gif Man ziauriai netiko, vieninteles priemones, kad taip, nes vietom oda issausejo iki pleiskanojimo, siurkstumu, o kitom vietom spuogu pridygo blink.gif Nors su rozem lyg ir galiu naudot priemones, ypac kai tik kazkur sudetyje toliau, o ne pagrindas, bet vistiek privengiu po sito 'dziaugsmo'...

Tas vynuogiu vanduo man kaip ir kiti vandenukai. Dabar Avene turiu, pries tai Evian naudojau, tai visi 3 man vienodi, kazkokio skirtingo poveikio odai nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 20 rugsėjo 2014 - 14:07
Gal kas esate naudoje šį bio organinį aliejų veidui?
http://www.erteda.lt...-care/face-oils
Atsakyti
Ar egzistuoja ekologiskas sausas sampunas? arba koks nors su naturalesne sudetimi?
plaukai riebaluojasi labai greitai..dar butu puse velnio, jei nereiketu miegoti doh.gif antra diena po nakties susiriebaluoja galvos sonai virs ausu, neisivaizduoju, kaip tokia problema sprendziat.. su sausu sampunu istemciau pora dienu neplovus manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2014 09 21, 17:28)
Ar egzistuoja ekologiskas sausas sampunas? arba koks nors su naturalesne sudetimi?
plaukai riebaluojasi labai greitai..dar butu puse velnio, jei nereiketu miegoti  doh.gif antra diena po nakties susiriebaluoja galvos sonai virs ausu, neisivaizduoju, kaip tokia problema sprendziat.. su sausu sampunu istemciau pora dienu neplovus manau  g.gif

Yra naturaliu sausu sampunu ir manau nemazai. Tikrai Acure ir Giovanni firmos turi - is siu tik Acure turejau. Turejau Ambiance is naturisimo.com pirkus - labai patiko ir ilgam uzteko (pakuotej buvo papildymas ideta dar), o eina jie pagal plauku atspalvius, tai galima atsirinkt tinkanti. Dar Lush turi, bet nezinau ar tikrai sudetis be priekaistu, nes vieni ju produktai geresni, kiti nelabai kokie....

As sviesiaplauke, tai realiai man vaikiskos pudros (baby powder) pakanka, nes jei ir baltumo prideda, tai man netrukdo, nes dazau labai sviesiai ir be geltono tono. O neseniai atradau recepta, kur rekomenduoja sumaisyt krakmola ir soda bei lasint kokio eterinio, jei norisi - bandziau ir irgi labai patiko. Nors dabar kai reikia greitai, tai griebiuosi gryno krakmolo ir man puikiai veikia (dar geriau nei baby powder, nes krakmolas maziau baltumo palieka, jei isvis palieka kazka) thumbup.gif Tame recepte tamsiaplaukems rekomendavo dar kakavos imaisyt, kad nebutu baltumo ant plauku.

Tad siulau isbandyt naminius variantus ir jei netiks, galit pasidairyt pirktiniu sampunu, bet daznai juose tie patys ingridientai + koks kvapelis, tai grazi pakuote sugundo, o realiai sudetis elementari. 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz patarimus, reiks isbandyti, nors as ir labai tamsiaplauke, bet gal neatrodys kaip sniegas plaukuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2014 09 22, 00:11)
Dekui uz patarimus, reiks isbandyti, nors as ir labai tamsiaplauke, bet gal neatrodys kaip sniegas plaukuose  biggrin.gif

Imaisyk kakavos ir turetu viskas gerai del spalvos but. Kaip tik dabar Bloomberg Businessweek skaitau ir ten straipsnis apie sausus sampunus yra, tai viena komentuoja, kad maiso krakmola, soda, kakava ir cinamona del kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 08 28, 12:01)
Kas labiausiai perkama iš šios parduotuvės?
Kaip Laveros BB kremas?
Gal kažkas labai pateikę ir kartojama iš Violey?

Aš tai taip, turiu patikusių ir nuolat kartojamų produktų sąrašą.
Maniškis būtų (jau ištikima biggrin.gif ):
http://www.violey.co...ral_p_1645.html
http://www.violey.co...poo_p_6780.html (šeimai)
http://www.violey.co...poo_p_6784.html (asmeniškai)
http://www.violey.co...ium_p_4846.html ("Rich" žiemai imu)
http://www.violey.co...ee_p_13847.html

Yra ir daugiau mylimų priemonių, bet visų greit neatsimenu ax.gif

O jei įdomu, tai kada nors galiu įmest kokį grand užsakymą ir pamatysit ką žmonės dažniausiai ir daugiausiai perka.

LaverosBB nesu bandžius, bet l.knieti, planuoju užsakydama paimt. Mėčiausi mėčiausi ir neužsakiau, bet liko mintyse cool.gif
QUOTE(micefee @ 2014 08 28, 14:35)
Aš perku Aubrey Organics purškaliuką iš iherbo. Žinau, kad ne visoms jis patinka, bet man jis nepamainomas. Nepasakyčiau, kad suteikia blizgesio (čia labiau aliejų poveikis), bet plaukai būna labai švelnūs ir minkšti nuo jo.

QUOTE(*benigna* @ 2014 08 29, 16:25)
Man sitas labai neblogas http://www.iherb.com...-473-2-ml/56784 plaukai minksti, svelnus, blizgantys, daug maziau veliasi, o ir kvapas  wub.gif

Užsajiau abu iš iherb, išbandysim. Ačiū labai už rekomendacijas!
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 08 30, 12:11)
Sito nebandet? Man visai padeda jei dregni plaukai pasivele buna rolleyes.gif
http://www.violey.co...ray_p_1795.html

Ne, lyg ir nesu bandžiusi g.gif Dabar, kai užsakinėsiu iš violey, paimsiu pabandymui.
Esu bandžiusi kitokį purškalą, kur džiovinant su fenu (Logona Bamboo ar pan).

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 21, 20:11)
Nors dabar kai reikia greitai, tai griebiuosi gryno krakmolo ir man puikiai veikia (dar geriau nei baby powder, nes krakmolas maziau baltumo palieka, jei isvis palieka kazka) thumbup.gif Tame recepte tamsiaplaukems rekomendavo dar kakavos imaisyt, kad nebutu baltumo ant plauku.

Bet čia tai thumbup.gif patarimas. Tiksliai, gi kakava turėtų gesint "miltų" spalvą, o ir kvepia.
Krakmolas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Eina į pabaigą mano mylimiausias Laveros mangų šampūnas, jau kelis iš eilės sunaudojau ir noriu kažkuo pakeist. Mano plaukai normalūs, bet galai labai išsausėję paskutiniu metu, suskilinėję. Gal rekomenduotumėt kažką? Kaip Farfalla, Eubiona, Urtekram šampūnai?
Atsakyti