Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(GULAIME @ 2014 07 12, 12:00)
Labutis visoms!Atejau pasigirti atejo atsakymai,kad viskas pasalinta,nerasta jokiu daugiau brudu smile.gif  Oi kiek nervu reike laukt 5 savaites atsakymo doh.gif Tuoj pas gydytojus nulekiau apziurejo ,sake viskas gerai,sugijo puikiai!Dabar po puses metu vel pasirodyti!Visoms sveikatytes  4u.gif

Puiku ! Aš vis dar laukiu atsakymo...
Atsakyti
Mergaites, gavau atsakymą, bet jo nesuprantu...aktyvus lėtinis cervicitas su plokščialąsteline metaplazija...gal kas paaiškins ? Pas gydytoją tik 25 d. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 07 16, 14:09)
Mergaites, gavau atsakymą, bet jo nesuprantu...aktyvus lėtinis cervicitas su plokščialąsteline metaplazija...gal kas paaiškins ? Pas gydytoją tik 25 d. sad.gif

Kaip suprantu visiškai nieko baisaus, uždegimas ir žaizdelė:

,,Gimdos kaklelio epitelio pokyčiai
Gimdos kaklelio kanalo liaukinis epitelis gali „išlipti” ir ant makštinio jos kaklelio paviršiaus. Tada liaukinis epitelis dengia tam tikrą kaklelio paviršiaus dalį ir yra gimdos kaklelio kanalo liaukinio epitelio tąsa. Taip susidaro ektopija – stulpinio epitelio zona ant makštinio gimdos kaklelio paviršiaus.
Ilgainiui ektopijos paviršiaus liaukinis epitelis virsta plokščiuoju epiteliu. Šis procesas vadinamas metaplazija.
Makštinio gimdos kaklelio paviršiaus plotas, kuriame vyksta metaplazija (t.y. liaukinis epitelis virsta plokščiuoju epiteliu), vadinamas kitimo sritimi arba transformacijos zona.
''
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 16, 19:45)
Kaip suprantu visiškai nieko baisaus, uždegimas ir žaizdelė:

,,Gimdos kaklelio epitelio pokyčiai
Gimdos kaklelio kanalo liaukinis epitelis gali „išlipti”  ir ant makštinio jos kaklelio paviršiaus. Tada liaukinis epitelis  dengia tam tikrą kaklelio paviršiaus dalį ir yra gimdos kaklelio kanalo liaukinio epitelio tąsa. Taip susidaro ektopija – stulpinio epitelio zona ant makštinio gimdos kaklelio paviršiaus.
Ilgainiui ektopijos paviršiaus liaukinis epitelis  virsta plokščiuoju epiteliu. Šis procesas vadinamas metaplazija.
Makštinio gimdos kaklelio paviršiaus plotas, kuriame vyksta metaplazija (t.y. liaukinis epitelis virsta plokščiuoju epiteliu), vadinamas kitimo sritimi arba transformacijos zona.
''

Na va... PAP be pakitimų, tačiau rodė uždegimą. Biopsija cin 2, po konizacijos uždegimas...ir suprask, kad nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 07 16, 21:48)
Na va... PAP be pakitimų, tačiau rodė uždegimą. Biopsija cin 2, po konizacijos uždegimas...ir suprask, kad nori  g.gif

Kaip suprantu biopsija parode nesamone blink.gif jums tik uzdegimas buvo?Ar as kazka ne taip suprantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GULAIME: 17 liepos 2014 - 10:00
tikrai neretą kartą pakitimai būna ne pakitimai, o uždegimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GULAIME @ 2014 07 16, 09:37)
Ispjove ta bruda ir daugiau negryz mirksiukas.gif galvok tik apie gera!

Labai noriu tuo tikėti. Vakar paskaičiau kelias senesnes temas. Jei neklystu, Lerikyte ne vieną kartą labai aiškiai paaiškino visas diagnozes. Didelis dėkui jai aciuks.gif Kiek aprimau. Nors gal ir Lexitonilis padeda.

QUOTE(eva26 @ 2014 07 16, 20:48)
Na va... PAP be pakitimų, tačiau rodė uždegimą. Biopsija cin 2, po konizacijos uždegimas...ir suprask, kad nori  g.gif

Diagnozė raminanti. Uždegimas pagydomas.
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 07 14, 12:02)
tai va, kad tas kraujavimas, net negaliu pasakyt, kad jis tiksliai vidury ciklo.

beje, kas esant susidūrę, labai reikia skubėti atlikti kososkopiją ir biopsiją? mane viena gydytoja tik rugpjūčio 19 gali priimti, iki tol atostogauja. tai galvojau ar čia laukti, ar ieškotis kitur, nes daugiau nei mėnesis dar...

Sekmes randant kraujavimo priezasti 4u.gif

QUOTE(tikius @ 2014 07 14, 13:18)
Sveikos,
Ziuriu daug kam randa ascus. Tad gal mano patirtis kazkiek nuramins. As darausi tepineli reguliariai kas 6 menesius. Visada viskas ok,taciau paskutini karta atejo ASC-US. Labai issigandau,gydytojas liepe kartoti tepineli skystoj terpej, gavau atsakyma jog pakitimu nerasta. Taciau po lytiniu santykiu,likus kokiai savaitei iki mm pastebejau tokias lygtai rudas lygtai rozines isskyras. Gydytojas sako darom kolposkopija su biopsija kad butu aiskiau kas cia dedasi. Kolposkopu kaklelis atrode graziai,tad gydytojas apsidraudimui biopsija eme is keliu vietu bei is kaklelio kanalo. Atsakymas jokiu cin nerasta, taciau rado aktyvu letini cervicita.
Beje, man ankstesne konizacija daryta daugiau nei pries 5 metus.

O kaip gydomas cervicitas?

QUOTE(Do_do_do @ 2014 07 16, 07:57)
Labai norėčiau, kad tai būtų tik blogas sapnas...

Laikykis 4u.gif Reikia tiketis, kad viskas ispjauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanciuxas @ 2014 07 17, 17:52)

O kaip gydomas cervicitas?

Antibijotikais
Atsakyti
QUOTE(GULAIME @ 2014 07 17, 10:57)
Kaip suprantu biopsija parode nesamone blink.gif jums tik uzdegimas buvo?Ar as kazka ne taip suprantu?

Na gali būti, kad biopsijos metu blogumą išgnybė. Nors ir nesedėjau rankų sudėjus. Intensyviai geriau kelias arbatas, geriau spec. vaistukus, intensyviai dirbo bioenerketikė. Reikėjo dar nesioperuoti iš po intensyvaus gydymo, pasidaryti PAP, o tada žiūrėti. Kaip ir sakiau, iš po operacijos gyd. Buvo labai nustebusi, nes plika akimi iš vis nieko blogo nematė. Kitą savaitę sužinosiu kiek išpjovė. Tikiuosi, kad nedaug thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GULAIME @ 2014 07 17, 10:57)

Pasirodo taip. Iš po biopsijos iki operacijos praėjo 3 mėn. Tikriausiai gydymas padėjo, reikėjo pasitikrinti dar kart prieš operaciją.
Papildyta:
QUOTE(Do_do_do @ 2014 07 17, 16:03)
Labai noriu tuo tikėti. Vakar paskaičiau kelias senesnes temas. Jei neklystu, Lerikyte ne vieną kartą labai aiškiai paaiškino visas diagnozes. Didelis dėkui jai  aciuks.gif Kiek aprimau. Nors gal ir Lexitonilis padeda.
Diagnozė raminanti. Uždegimas pagydomas.
Sveikatos 4u.gif

Taip...labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=eva26,2014 07 18, 13:44]
Na gali būti, kad biopsijos metu blogumą išgnybė. Nors ir nesedėjau rankų sudėjus. Intensyviai geriau kelias arbatas, geriau spec. vaistukus, intensyviai dirbo bioenerketikė. Reikėjo dar nesioperuoti iš po intensyvaus gydymo, pasidaryti PAP, o tada žiūrėti. Kaip ir sakiau, iš po operacijos gyd. Buvo labai nustebusi, nes plika akimi iš vis nieko blogo nematė. Kitą savaitę sužinosiu kiek išpjovė. Tikiuosi, kad nedaug thumbup.gif
Papildyta:

Gal gali pasidalinti, kokias arbatas, spec. vaistukus geri ir kaip dirbo bioenergetikė?
Aš buvau pas homeopatą, kuris man, dar nežinant mano prastų rezultatų, pasakė, kad man su ginekologija negerai. Tai geriu irgi spec. vaistukus. Bet jie daugiau valantys limfą, kepenis, stiprinantys organizmą.
Aš, kaip tas skęstantis, visų šiaudų griebiuos smile.gif
Atsakyti
[quote=Do_do_do,2014 07 18, 19:26]
[quote=eva26,2014 07 18, 13:44]
Papildyta:
Gal gali pasidalinti, kokias arbatas, spec. vaistukus geri ir kaip dirbo bioenergetikė?
Aš buvau pas homeopatą, kuris man, dar nežinant mano prastų rezultatų, pasakė, kad man su ginekologija negerai. Tai geriu irgi spec. vaistukus. Bet jie daugiau valantys limfą, kepenis, stiprinantys organizmą.
Aš, kaip tas skęstantis, visų šiaudų griebiuos smile.gif
[/quote]

o jums buvo rastas uzdegimas?

Papildyta:
QUOTE(eva26 @ 2014 07 18, 14:44)
Na gali būti, kad biopsijos metu blogumą išgnybė. Nors ir nesedėjau rankų sudėjus. Intensyviai geriau kelias arbatas, geriau spec. vaistukus, intensyviai dirbo bioenerketikė. Reikėjo dar nesioperuoti iš po intensyvaus gydymo, pasidaryti PAP, o tada žiūrėti. Kaip ir sakiau, iš po operacijos gyd. Buvo labai nustebusi, nes plika akimi iš vis nieko blogo nematė. Kitą savaitę sužinosiu kiek išpjovė. Tikiuosi, kad nedaug  thumbup.gif
Papildyta:
Pasirodo taip. Iš po biopsijos iki operacijos praėjo 3 mėn. Tikriausiai gydymas padėjo, reikėjo pasitikrinti dar kart prieš operaciją.
Papildyta:

Taip...labai džiaugiuosi  thumbup.gif

saunuole thumbup.gif as ir geriau medetku arbatas, ploviau su jomis , ginatro rugsti geriau , antibiotikus , dejau kopustu lapus ... griebiaus saiudo . nezinau kas padejo matyt visuma bet beproto norejau tiketi kad visstik viskas bus gerai ... gaila kad nepaisule pakartoti jums Pap skystoj terpej. bet yra kaip yra svarbu kad esat sveika thumbup.gif wub.gif
Atsakyti