[quote=eva26,2014 07 18, 13:44]
Na gali būti, kad biopsijos metu blogumą išgnybė. Nors ir nesedėjau rankų sudėjus. Intensyviai geriau kelias arbatas, geriau spec. vaistukus, intensyviai dirbo bioenerketikė. Reikėjo dar nesioperuoti iš po intensyvaus gydymo, pasidaryti PAP, o tada žiūrėti. Kaip ir sakiau, iš po operacijos gyd. Buvo labai nustebusi, nes plika akimi iš vis nieko blogo nematė. Kitą savaitę sužinosiu kiek išpjovė. Tikiuosi, kad nedaug

Papildyta:
Gal gali pasidalinti, kokias arbatas, spec. vaistukus geri ir kaip dirbo bioenergetikė?
Aš buvau pas homeopatą, kuris man, dar nežinant mano prastų rezultatų, pasakė, kad man su ginekologija negerai. Tai geriu irgi spec. vaistukus. Bet jie daugiau valantys limfą, kepenis, stiprinantys organizmą.
Aš, kaip tas skęstantis, visų šiaudų griebiuos

[/quote]
Būtinai. Kitą savaitę jau būsiu namuose, parašysiu. Bijau suklysti.
Papildyta:
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 07 18, 22:00)
o jums buvo rastas uzdegimas?
Papildyta:
saunuole
as ir geriau medetku arbatas, ploviau su jomis , ginatro rugsti geriau , antibiotikus , dejau kopustu lapus ... griebiaus saiudo . nezinau kas padejo matyt visuma bet beproto norejau tiketi kad visstik viskas bus gerai ... gaila kad nepaisule pakartoti jums Pap skystoj terpej. bet yra kaip yra svarbu kad esat sveika

Papildyta:
saunuole

Žolelės ir tikėjimas daro stebūklus! Dabar tai žinau !