Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

Sveikos, na ka ketvirtadieni guluosi antrai konizacijai, viskas gražiai sugijo, gimdos kaklelio kraštai uzsilenke, tai atsirado ka pjauti, na tikiuos kad ši kart ateis atsakymas kad radikaliai pasalinta
Atsakyti
Sveikos merginos, ateinu ir as pas jus.. Nors temas skaitinėjau seniai, bet rašau, kai jau žinau savo atsakymus. Istorija prasidėjo su gana dideliu išgąsčiu, nes kai pavasary nuėjau pas gydytoja PAP testo paiškėjo, kad paskutinį kartą jis darytas prieš 4 metus, nors kažkodėl buvau įsitikinusi, kad prieš 2, kai laukiausi.. Dar gydytojas prasitarė, kad žaizdelė labai didelė.. Supratau, kad gero nebus.. PAP man greičiausiai padarė paprastą (kol buvau rami nesidomėjau jų rūšimis, pasitikėjau gydytoju), kuris pakitimų nerodė, visiškai. O kadangi žaizdelė diddelė padarė ir kolposkopiją, pamatė pakitimus, bet negąsdino, nuramino - būtų blogai PAP rodytų.. Pasiėmiau siuntimą žaizdelę užsideginti ir su nekantrumu laukiau vizito pas kitą gydytoją, nes kad ir kaip begalvojau man galai nesuėjo. Tas laikas tikrai buvo baisus, visko prisigalvojau, žinot kaip būna, pačios turbūt panašų laikotarpį esat išgyvenusios.. Kitas gydytojas iš karto siūlo biopsiją ir ZPV testą. ZPV neigiamas, jau ramiau. Biopsija CIN2. Patikėkit palengvėjo, kad tik CIN2. Sekanti konsultacija rugsėjo pradžioje ir turbūt be konizacijos neapsieisiu, nu bet šiandien jau ramiau smile.gif
Atsakyti
Merginos, sakykite, kai ejote pas gyd praejus 6 men po konizacijos, ar reikejo seimos gydytojo siuntimo? Ar uztenka uzsiregistruoti, nes juk ir koreteleje yra irasas, kad pasirodyti po 6 men g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2014 08 17, 18:35)
Merginos, sakykite, kai ejote pas gyd praejus 6 men po konizacijos, ar reikejo seimos gydytojo siuntimo? Ar uztenka uzsiregistruoti, nes juk ir koreteleje yra irasas, kad pasirodyti po 6 men  g.gif  4u.gif

Jei pas savo ginekologą, manau nereikia, jis juk žino viską, nebent pas jus tokia tvarka, kad siuntimo reik.

O jūsų pas onkoginekologus nesiunčia po konizacijos po 6mėn?
Atsakyti
Suzinojau biopsijos rezultatus, prognoze pasitvirtino CIN3. Po menesiniu operacija. Dar kaip tycia uzdegimas(pienlige) kamuoja o mano gine atostogauja. Ech kaip man sunku, visi liepia nepanikuoti,bet kaip persijungti i pozityva dar neisivaizduoju....kazkaip reikia nuvyti visas neigiamas mintis ir bandyti pasikrauti teigiamos energijos, nes tie stresai ir nervai oi kaip negerai....
Atsakyti
Sveikos, lankiausi pas Jus kai atliko konizacija. Ji atlikta vasario menesi. Visi atsakymai geri, sugijo viskas labai gerai ir graziai, bet.... menesis po konizacijos prasidejo istisi rudi tepliojimai (net su smulkiais kresuliukais), jie buvo nereguliarus, tai ciklo viduryje tai `~7 dienas pries mmm, jau atsibodo lankytis pas gydytoja, vis sugerdavau kursa antibiotiku, menesi ramu, jokio tepliojimo, bet neuzilgo ir vel tas pats. Gydytoja man sako tai po konizacijos buna, issivysto endometrioze doh.gif , ji pasiule pagerti kontraceptikus 3 men. Pradejau pima kursa gerti, geriu jau 10 dienu, kaip teplioja, taip teplioja..... jau nezinau net ka ir bedaryti verysad.gif (echoskopu ziurejo kiausidese nieko nera, gimda nepadidejusi, bet teplioja is gimdos, ne is kaklelio)
Norejau paklausti ar yra kam taip buve? Nes jau net nebezinau kokius dar tyrimus atlikti, jau esu reguliari gydytojos paciante del sitos bedos unsure.gif
Gal kuri atsiliepsit...
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 08 20, 07:18)
Sveikos, lankiausi pas Jus kai atliko konizacija. Ji atlikta vasario menesi. Visi atsakymai geri, sugijo viskas labai gerai ir graziai, bet.... menesis po konizacijos prasidejo istisi rudi tepliojimai (net su smulkiais kresuliukais), jie buvo nereguliarus, tai ciklo viduryje tai `~7 dienas pries mmm, jau atsibodo lankytis pas gydytoja, vis sugerdavau kursa antibiotiku, menesi ramu, jokio tepliojimo, bet neuzilgo ir vel tas pats. Gydytoja man sako tai po konizacijos buna, issivysto endometrioze doh.gif , ji pasiule pagerti kontraceptikus 3 men. Pradejau pima kursa gerti, geriu jau 10 dienu, kaip teplioja, taip teplioja..... jau nezinau net ka ir bedaryti verysad.gif (echoskopu ziurejo kiausidese nieko nera, gimda nepadidejusi, bet teplioja is gimdos, ne is kaklelio)
Norejau paklausti ar yra kam taip buve? Nes jau net nebezinau kokius dar tyrimus atlikti, jau esu reguliari gydytojos paciante del sitos bedos unsure.gif
Gal kuri atsiliepsit...

Sveika,
ir pas mane tos pacios bedos verysad.gif
Mano ginius irgi ta pati sako,bet del visa ko buvau ir i Vln pas gyd Intaite nulekusi pasikonsultuoti ji tik patvirtino. Sake,tai konizacijos pasekmes ir pasiule gert kontraceptikus kelis menesius.
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2014 08 20, 21:48)
Sveika,
ir pas mane tos pacios bedos verysad.gif
Mano ginius irgi ta pati sako,bet del visa ko buvau ir i Vln pas gyd Intaite nulekusi pasikonsultuoti ji tik patvirtino. Sake,tai konizacijos pasekmes ir pasiule gert kontraceptikus kelis menesius.

Jau galvojau, kad as kazkokia nenormali, bet pasirodo neman vienai... verysad.gif
Sakykit, Jums padejo kontraceptikai? taip nenoriu as ju gerti, bet turbut kitos iseities nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 08 20, 21:36)
Jau galvojau, kad as kazkokia nenormali, bet pasirodo neman vienai... verysad.gif
Sakykit, Jums padejo kontraceptikai? taip nenoriu as ju gerti, bet turbut kitos iseities nera 4u.gif

kontraceptiku as visgi negeriau ax.gif
Laikinai buvo padeje nestumas ir zindymo periodas. O dabar ir vel teplioja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2014 08 20, 13:02)
Suzinojau biopsijos rezultatus, prognoze pasitvirtino CIN3. Po menesiniu operacija. Dar kaip tycia uzdegimas(pienlige) kamuoja o mano gine atostogauja. Ech kaip man sunku, visi liepia nepanikuoti,bet kaip persijungti i pozityva dar neisivaizduoju....kazkaip reikia nuvyti visas neigiamas mintis ir bandyti pasikrauti teigiamos energijos, nes tie stresai ir nervai oi kaip negerai....

Tu tikrai dziaukis, kad viskas laiku suuosta. As tai siuos pokycius bandau priimt kaip ispejima.. Kai pagalvoju paskutiniu metu gyvenu nepertraukiamam strese, va jo kazkaip reikia atsikratyt nes stresas situacijos daznai nekeicia, nebent viska apsunkina ir prisideda va prie tokiu ligu..

Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 08 19, 21:37)
Jei pas savo ginekologą, manau nereikia, jis juk žino viską, nebent pas jus tokia tvarka, kad siuntimo reik.

O jūsų pas onkoginekologus nesiunčia po konizacijos po 6mėn?

Taip taip butent pas onkoginekologa smile.gif Pasiskambinau i kmuk registratura, tai patvirtino, kad reik siuntimo, jau nulekiau pas seimos gydytoja ir pasiemiau. Tik man atrodo, kad cia laktsymas del lakstymo, nes onkoginekologas, kuris operavao irase koreteleje, kad pasirodyti po 6 men. Tai atrodytu registruojiesi ir eini, bet ne, cia dar registruojiesi pas seimos gydytoja, atlauki valanda ir issirasai siuntima doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na as tik po 6 savaiciu gavau atsakymus konizacijos, tai buvo cin3 (bet teko labai daug ispjaut) ir ligtai viska pasalino, sekantis patikrinimas po 6men.
O jums netikrino kaklelio po kokiu 2men, na, kad paziureti ar gerai uzgijo ir pan.? Ar irgi tik uz puses metu pirmas patikrinimas? g.gif

Ir dar norejau jusu visu paklausti, ar jums nieko nesake apie skiepus nuo gimdos kaklelio vezio (ZPV)? Nes as gavau isvadas ir rekomendacija kuo greiciau pasisikepyti g.gif Bet kazkaip labai neramu man del tu skiepu, as buvau apie tai galvojusi dar seniai, iki kol isvis suzinojau apie savo pakitimus, bet kazkaip pabijojau tu skiepu pasalinio poveikio... Ir dabar esu labai pasimetusi, nezinau ka daryti unsure.gif

Laikykites, mergaites 4u.gif
Atsakyti