Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(rasiene2 @ 2014 11 27, 10:49)
sveikos,norejau paklausti ar normalu kad po konizacijos 3 diena jau kaip gausiai kraujuoju?

nenormalu

QUOTE(chodra @ 2014 11 27, 18:38)
Sveiki, turiu viena klausima.
Ar atlikus konizacija, pasisalina ZPV virusas ? Ar vistiek lieka kitose lastelese jau visam likusiam gyvenimui? Aciu uz atsakymus!!  4u.gif

Gali būti visaip. Tačiau, neesame apsaugotos,kad jis neatsiras vėl.

QUOTE(Vi83 @ 2014 11 28, 11:02)
tai kad konizacijos metu ne zpv naikinamas, o pakitusios ikivezines lasteles.
su zpv gali susidorot tik tavo imunitetas per tam tikra laika, arba jo visai neiveikt.

Ne visai teisingai sakot. Dažną kartą operacijos metu pašalinamas ir viruso židinys, taip buvo ir man. Taip paaiškino onkoginekologė.
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

As penktadieni eisiu pirmsm tyrimui po konizacijos. Baisoka.. O sakykit, nepamenu, kiek laiko pries citologini tyrima lytiniu santykiu negalima turet?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 11 30, 22:11)
Laba vakara smile.gif

As penktadieni eisiu pirmsm tyrimui po konizacijos. Baisoka.. O sakykit, nepamenu, kiek laiko pries citologini tyrima lytiniu santykiu negalima turet?

Porą dienų sakyčiau
Atsakyti
Aciu uz jusu atsakymus!
Dar vienas klausimas, ar po to kai jums diagnozavo ZPV, ginekologe jums liepe naudotis prezervatyvais su jusu partneriu?
Man liepe naudot visad prezervatyva ir jokio oralinio sekso. Nes kitaip visalaik perdavinesit ta virusa vienas kitam.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chodra @ 2014 12 01, 15:58)
Aciu uz jusu atsakymus!
Dar vienas klausimas, ar po to kai jums diagnozavo ZPV, ginekologe jums liepe naudotis prezervatyvais su jusu partneriu?
Man liepe naudot visad prezervatyva ir jokio oralinio sekso. Nes kitaip visalaik perdavinesit ta virusa vienas kitam.. verysad.gif

Man nieko neliepė. Ką čia gali liepti, kai gyvenam kartu ir vaiką planuojam, man atrodo, čia neįmanoma apsisaugot.
Nors buvo mintis po konizacijos, kad gal reikia saugotis, bet tada pagalvojau, o kiek laiko saugotis? Vaikų tai norim, o saugojantis juk tikrai nesusilauksim..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 12 01, 16:27)
Man nieko neliepė. Ką čia gali liepti, kai gyvenam kartu ir vaiką planuojam, man atrodo, čia neįmanoma apsisaugot.
Nors buvo mintis po konizacijos, kad gal reikia saugotis, bet tada pagalvojau, o kiek laiko saugotis? Vaikų tai norim, o saugojantis juk tikrai nesusilauksim..

Tas tai tiesa, cia turbut laubiau lietu poras, kurios jau nebenori turet daugiua vaiku, arba kol kas ju neplanuoja.. g.gif
Atsakyti
klausiau to gydytojos, pasijuokė iš manęs, kad tikrai neapsaugos prezervatyvai. Tai reiktų ir nesibučiuot, nesiliest ir t.t. Gyvendami žmonės po vienu stogu jau turbūt senai apsikeitę viskuo,kuo įmanoma apsikeisti, visom bakterijom ir t.t. biggrin.gif

pagal tai,kaip aprašyta, jog gali apsikrėsti, tai realiai ir nuo giminaičio, liečiant jį pasisveikinimo metu ir pan blink.gif žinosi,kur krisi pagalvę pasidėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 01 gruodžio 2014 - 17:07
QUOTE(Lerikyte @ 2014 12 01, 18:02)
klausiau to gydytojos, pasijuokė iš manęs, kad tikrai neapsaugos prezervatyvai. Tai reiktų ir nesibučiuot, nesiliest ir t.t. Gyvendami žmonės po vienu stogu jau turbūt senai apsikeitę viskuo,kuo įmanoma apsikeisti, visom bakterijom ir t.t. biggrin.gif

pagal tai,kaip aprašyta, jog gali apsikrėsti, tai realiai ir nuo giminaičio, liečiant jį pasisveikinimo metu ir pan  blink.gif žinosi,kur krisi pagalvę pasidėsi.

O man ginekologe grieztai uzdraude myletis be prezervatyvo jei noriu kad organizmas pats pasalintu virusa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chodra @ 2014 12 01, 18:40)
O man ginekologe grieztai uzdraude myletis be prezervatyvo jei noriu kad organizmas pats pasalintu virusa  verysad.gif

na, vienas atvejis gal netaisyklė, tačiau po operacijos miegam be, praėjo du metai, žpv tirta du kart, atsakymai neigiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 02 gruodžio 2014 - 11:42
QUOTE(chodra @ 2014 12 01, 17:40)
O man ginekologe grieztai uzdraude myletis be prezervatyvo jei noriu kad organizmas pats pasalintu virusa  verysad.gif

Panašų klausimą apie prezervatyvus buvau ir aš ginekologei uždavus, tai sakė uždėk dar vyrui gumines pirštines prieš gulantis į lovą biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones! Ar kas is jusu pasiskiepijo nuo ZPV po operacijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chodra @ 2014 12 02, 14:39)
Aciu uz nuomones! Ar kas is jusu pasiskiepijo nuo ZPV po operacijos?  smile.gif

nesiskiepinau. Koks tikslas skiepintis, jei aš jau jį turėjau ir organizmas nesusitvarkė, dar kartą savanoriškai aš jo tikrai nenoriu. Čia gal aktualu toms ,kurios neturėjusios lyt. santykių, bet ir tai , tai labai nauja vakcina, be ilgalaikių tyrimų, diskutuotina jos nauda/nenauda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 02 gruodžio 2014 - 13:58