Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(Ramce @ 2014 11 26, 13:34)
Jei nesimato, ima is keliu skirtingu vietu, mano atveju eme 3 meginius. Biopsija atliko onkologinio vedejas, matyt ne siaip sau sugalvojo...Ir dziaugiuosi, atsakymas atejo - kaklelio uzdegimas. Buciau issipjovus uzdegima.

Ne šiaip sau. Bet ne visoms biopsiją atlieka vedėjai ar vyriausi gydytojai. Jums pasisekė. Pasvarstykit tikimybę, o jeigu paėmė tik iš gerų vietų, o blogoji toliau veši? Aišku, geriau negalvot apie tai, nes greičiausiai taip nėra. Tiesiog, nereikia teigti, kad be biopsijos konizaciją daryti yra kažkas tokio.
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 11 26, 13:51)
Ne šiaip sau. Bet ne visoms biopsiją atlieka vedėjai ar vyriausi gydytojai. Jums pasisekė. Pasvarstykit tikimybę, o jeigu paėmė tik iš gerų vietų, o blogoji toliau veši? Aišku, geriau negalvot apie tai, nes greičiausiai taip nėra. Tiesiog, nereikia teigti, kad be biopsijos konizaciją daryti yra kažkas tokio.

Biopsijas atlieka ne tik vedejai, kiti skyriaus gydytojai taip pat. Tokia yra onkologiniu ligu taktika ir praktika. Biopsiju esu turejus ne tik gimdos kaklely, taciau ir skydliaukej ir ne karta. Ten tokia pati eiga vyksta, echo, punkcija ir toliau operacija. Isimciu be abejo buna, bet tada manau turi buti labai gerai net akim matomi pakitimai, nes operuot po paprasto OCT tik itariant kazka blogo man atrodo nesuvokiama. O gal dabar visas taip po peiliu kisa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2014 11 26, 15:21)
Biopsijas atlieka ne tik vedejai, kiti skyriaus gydytojai taip pat. Tokia yra onkologiniu ligu taktika ir praktika. Biopsiju esu turejus ne tik gimdos kaklely, taciau ir skydliaukej ir ne karta. Ten tokia pati eiga vyksta, echo, punkcija ir toliau operacija. Isimciu be abejo buna, bet tada manau turi buti labai gerai net akim matomi pakitimai, nes operuot po paprasto OCT tik itariant kazka blogo man atrodo nesuvokiama. O gal dabar visas taip po peiliu kisa. g.gif

kita savaite einu pas gine pasitiklinsiu pas ja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 11 26, 10:08)
schmoll.gif  Biopsija aktuali tik tuo atveju, kai kalposkopu matoma pakitimų vieta, o jeigu nesimato? PAP rodo problemą, o pamatyti neina, kaip paimti biopsiją? Gerai, ima biopsiją, ir paima iš sveikos kaklelio vietos, atsakymas ateina - viskas gerai, pakitimų nerasta, o problema toliau ūmėja. Neklaidinkit moterų, kai nesat įsitikinusi, ką sakot. Būtent, gydytojai, turintys daugiau patirties biopsijos tyrimo nelaiko visa ko pagrindu konizacijai.

QUOTE(Ramce @ 2014 11 26, 13:34)
Jei nesimato, ima is keliu skirtingu vietu, mano atveju eme 3 meginius. Biopsija atliko onkologinio vedejas, matyt ne siaip sau sugalvojo...Ir dziaugiuosi, atsakymas atejo - kaklelio uzdegimas. Buciau issipjovus uzdegima.

teisingai.man ime net is 10 vietu smile.gif .
Atsakyti
Labai gerai, jeigu jums iš biopsijos pavyko gauti tikslius atsakymus, nematant pakitimų, o pavykus atgnybt iš tos vietos, kur tie pakitimai buvo. Tiesiog, būna ir kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 11 27, 08:43)
Labai gerai, jeigu jums iš biopsijos pavyko gauti tikslius atsakymus, nematant pakitimų, o pavykus atgnybt iš tos vietos, kur tie pakitimai buvo.  Tiesiog, būna ir kitaip smile.gif

Taip, buna. Bet kitokio tyrimo apart biopsijos nera, tad tenka tenkintis pacientams tuo kas yra. Nelabai suvokiu kokia seka vyktu iki operacijos snekant aplamai onkologine prasme, jei tik itarus kazka negero. pvz mazgas skydliaukej, krutinej, inkste butu pjaunamas.
Atsakyti
sveikos,norejau paklausti ar normalu kad po konizacijos 3 diena jau kaip gausiai kraujuoju?
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2014 11 27, 10:49)
sveikos,norejau paklausti ar normalu kad po konizacijos 3 diena jau kaip gausiai kraujuoju?

na man minejo, kad jei per diena reikia daugiau kaip 2 paketu, tai tikrai nenormalu. Butu geriau jei pasiskambintum savo gydytojai pasikonsultuot.
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2014 11 27, 10:49)

aš pirmom dienom iš viso nekraujavau beveik. paketu iš viso nereikėjo niekada, tik įklotus naudojau, gausesnis kraujavimas buvo nuo 10 dienos kažkur. aš irgi paskambinčiau gydytojai pasikonsultuoti..
Atsakyti
na taip jau nulekiau,kad man 6-7 naktiniu per vakar diena,o siandien nuo ryto 3,lekiau pas gyd. sake nenormalu,tad bande dar deginti,negulde,nes mazas leliukas
Atsakyti
Sveiki, turiu viena klausima.
Ar atlikus konizacija, pasisalina ZPV virusas ? Ar vistiek lieka kitose lastelese jau visam likusiam gyvenimui? Aciu uz atsakymus!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chodra @ 2014 11 27, 18:38)
Sveiki, turiu viena klausima.
Ar atlikus konizacija, pasisalina ZPV virusas ? Ar vistiek lieka kitose lastelese jau visam likusiam gyvenimui? Aciu uz atsakymus!!  4u.gif

tai kad konizacijos metu ne zpv naikinamas, o pakitusios ikivezines lasteles.
su zpv gali susidorot tik tavo imunitetas per tam tikra laika, arba jo visai neiveikt.
Atsakyti