QUOTE(Vi83 @ 2014 12 03, 18:27)
oho kaip tau su kraujavimu ilgai, vargsele. Tikiuosi kad dar galesi maitint, o dukryte gal nebenori imt del to kad jaucia jog tu labai nerviniesi, labai jaucia viska tie maziukai. Bet jei nepritruksi kantrybes manau ir toliau maitinsi. Mum panasiai buvo. O kas tau dare operacija?
tuos pakitimus cin3/cis kiek skaiciau vieni teigia kaip iki vezinius, o kiti tiesiai sviesiai sako kad tai yra pavirsinis vezys t.y. vėžys neperauges į gilesnius audinių sluoksnius - pvz
CIA
Na svarbiausia kokie atsakymai po konizacijos, jei ir bus tas pats cin3 ar ir cis, bet jei bus viskas pasalinta, tai yra operaciniai krastai be pakitimu bus, tai kaip ir gerai viskas. Teks tik aisku nuolat stebet
mane opeeravo mano mieste,ukmergeje,nes i vilniu tik sausio 2 dienai gavau vieta,gyd. sako negalim laukti,jau reikejo vos 2men. po gimdymo operuoti,o proies tai kai nuvaziavau i vilniu dar budama nescia,tai opolskiene net bijojo biopsija imti,apsieme rudaitis,tai jis ir klause ar zinai kodel atsiunte tave cia, ir kodel reik biopsija daryt.Aisku,mano gyd. nuvebleno man kad nu blogai blogi tyrymai ir tiek,o pats Rudaitis ir sako,pas jus rasta ne iki vezines,o jau vezines lasteles,pries 6m. buvo darytas tyrimas viskas buvo puiku,o dabar se kad nori.ADre biopsija,o ji tik patvirtino tepinelio atsakymus,DAbar jau gal kita savaite zinosiu ka ten rodys po operacijos,bet kuo toliau,tuo labiau ju bijau.Aprasyme,ju,tai kad labai jau zymus ir gilus pazeidimai,bet pagal biopsijos atsakyma,tai kita gyd. sako,na kaip nepatvirtino,patvirtino biopsija,jog vezys.NA ir panika buvo ,o dar iki gimdymo buvo like 2 savaites,Gryzus namo vel nersiau po interneta tai tipo vezys vietoj,tai kaip suprantu,jis neplinta gilyn,na tikiuosi,kad per ta laika,neplito tolyn,esu skaiciusi,kad po gimdymo kartais viskas pasisalina,bet cia gal naivu tiketis geriausio