Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(liudmilkaa @ 2014 12 11, 12:16)
menesines turejo prasideti savaitgali, bet ju dar nera. pries kiekvineas menesines skaudejo krutys, dabar  neskauda. lauksiu iki pirmadienio tada darysiuos testa
Papildyta:
pirma karta taip laukiu menesiniu, kaip niekad...ne del to kad nenoreciau vaikelio, bet pirma reikia issiaiskinti su kakleliu... pas mane nera taip viskas pazenge

jeigu mėnesinės jau vėluoja, tai tikrai turėtų rodyti testas. nebent išsimtinais atvejais nerodo. aš daryčiausi jau dabar nieko nelaukus..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 12 11, 12:50)
jeigu mėnesinės jau vėluoja, tai tikrai turėtų rodyti testas. nebent išsimtinais atvejais nerodo. aš daryčiausi jau dabar nieko nelaukus..

nupirkau testa. ryt darysiuos
Atsakyti
QUOTE(liudmilkaa @ 2014 12 11, 18:58)
nupirkau testa. ryt darysiuos

testas neigiamas, menesiniu nera...
Atsakyti
QUOTE(liudmilkaa @ 2014 12 12, 21:16)
testas neigiamas, menesiniu nera...

Gal tau del streso mm sustreikavo. Okokia tavo diagnoze buvo pries operac. Ka parode biopsija?
Atsakyti
QUOTE(Vi83 @ 2014 12 12, 21:34)
Gal tau del streso mm sustreikavo. Okokia tavo diagnoze buvo pries operac. Ka parode biopsija?

jau atsirado mm. man tik biopsija ir darys, as ja operacija vadinu. kai dare citologini poliklinikoje surado kazkokiu pakitimu, padariau mokamai del ZPV nieko nerado, pakartojau poliklinikoje nemokamai vel tie patys pakitimai,, mokamai tepinelis skystoje terpeje viskaas ok nieko nera, kartoju poliklinikoje vel tas pats... ta va tokia ir diagnoze g.gif santariskese apziurejo, pasake darys biopsija kadangi jiems uztenka vieno neigiamo rezultato, o kad yra teigiami tai nesvarbu...
Atsakyti
QUOTE(liudmilkaa @ 2014 12 13, 16:41)
jau atsirado mm. man tik biopsija ir darys, as ja operacija vadinu. kai dare citologini poliklinikoje surado kazkokiu pakitimu, padariau mokamai del ZPV nieko nerado, pakartojau poliklinikoje nemokamai vel tie patys pakitimai,, mokamai tepinelis skystoje terpeje viskaas ok nieko nera, kartoju poliklinikoje vel tas pats... ta va tokia ir diagnoze  g.gif santariskese apziurejo, pasake darys biopsija kadangi jiems uztenka vieno neigiamo rezultato, o kad yra teigiami tai nesvarbu...

Jum net zpv nerado ir jau kalba apie tai, kad jeigu butumet nescia, geriau negimdyt? Ar as kazka cia painioju?..
Atsakyti
QUOTE(liudmilkaa @ 2014 12 13, 16:41)
jau atsirado mm. man tik biopsija ir darys, as ja operacija vadinu. kai dare citologini poliklinikoje surado kazkokiu pakitimu, padariau mokamai del ZPV nieko nerado, pakartojau poliklinikoje nemokamai vel tie patys pakitimai,, mokamai tepinelis skystoje terpeje viskaas ok nieko nera, kartoju poliklinikoje vel tas pats... ta va tokia ir diagnoze  g.gif santariskese apziurejo, pasake darys biopsija kadangi jiems uztenka vieno neigiamo rezultato, o kad yra teigiami tai nesvarbu...

o tai kokius pakitimus butent rode tie citologiniai? 4u.gif
Papildyta:
o as merginos ateinu pasidziaugti 4u.gif

pernai rugseji rode ascus, sugeriau kazkokiu vaistu net nezinau kokiu, kartojau po pusmecio skystoj terpej buvo be pakitimu, zpv, taip pat nerasta, sake ateit po metu, bet as nuejau kazkur po 8 menesiu, vel dariausi skystoj terpej ir atejo (aciu Dievui) be pakitimu thumbup.gif

tik pamirsau paklausti kada dabar tikrintis, bet turbut vel reikia po metu g.gif

debesyse, o tau jau atejo pakartotinio po operacijos citologinio atsakymas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 12 13, 17:54)
Papildyta:

pernai rugseji rode ascus, sugeriau kazkokiu vaistu net nezinau kokiu, kartojau po pusmecio skystoj terpej buvo be pakitimu, zpv, taip pat nerasta, sake ateit po metu, bet as nuejau kazkur po 8 menesiu, vel dariausi skystoj terpej ir atejo (aciu Dievui) be pakitimu thumbup.gif 

tik pamirsau paklausti kada dabar tikrintis, bet turbut vel reikia po metu g.gif

debesyse, o tau jau atejo pakartotinio po operacijos citologinio atsakymas? 4u.gif

šiaip sveikom, kontrolė kas trys metai, bet manau tai labai ilgas laikas, eičiau po kokių pusantrų.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 12 13, 17:54)
Papildyta:

rytoj eisiu sužinoti atsakymų. bijau biški..
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 12 15, 11:53)
šiaip sveikom, kontrolė kas trys metai, bet manau tai labai ilgas laikas, eičiau po kokių pusantrų.

oi as be kalbu eisiu bent jau po metu, galvojau gal po pusmecio, bet db mastau gal bus gerai po metu 4u.gif
Atsakyti
buvau pas gydytoją. pirmas tyrimas po konizacijos - nieko nerasta. taigi viskas gerai. dabar po pusės metų liepė kartot. bet, manau, kartosiu anksčiau. dar ir ŽPV gal reikėtų pasidaryt. bet ar yra prasmė? ar nuo to keisis kas?..
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 12 15, 13:01)
oi as be kalbu eisiu bent jau po metu, galvojau gal po pusmecio, bet db mastau gal bus gerai po metu 4u.gif

Manau kad taip,man liepė darytis.nes jeigu lieka virusas,tai gali but pakitimai vėl.
Atsakyti