Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(Jolete @ 2014 12 20, 21:38)
Kauno medicinos universiteto klinikos - čia senas pavadinimas. Dabar LSMUK - Lietuvos sveikatos mokslų universiteto klinikos.

Bet cia skaitosi privati,ar valdiska? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2014 12 21, 09:00)
Bet cia skaitosi privati,ar valdiska? blush2.gif

Universiteto klinikos negali būti privačios, čia juk mokomi studentai.
Atsakyti
Laba diena. Man nustate HSIL per citologini. Kaip suprantu cia blogiausia is visu variantu? Kaip suprantu tai dar ne vezys ? Ar po kolposkopijos tik bus aisku ar tai vezys? Dar vienas klausimas ar citologinis rodo vezy?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2014 12 21, 10:48)
Universiteto klinikos negali būti privačios, čia juk mokomi studentai.

Supratau...Aciukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brike @ 2014 12 21, 13:21)
Laba diena. Man nustate HSIL per citologini. Kaip suprantu cia blogiausia is visu variantu? Kaip suprantu tai dar ne vezys ? Ar po kolposkopijos tik bus aisku ar tai vezys? Dar vienas klausimas ar citologinis rodo vezy?

Kolposkopijos metu matomos pakitusios lasteles. Operaves gydytojas sake, kad akim iki 2 stadijos vezio niekas ten nesiskiria, vienodos tos lasteles, tik jas atskirai tiriant pasimato. Kolposkopijos metu paziures kiek ten tu lasteliu pakitusiu, jei reikes, paims biopsija, o kai ateis jos atsakymai, tada gali paskirt konizacija. O citloginis ar rodo vezi, man atrodo turi rodyt, nes kai buna neigiamas atsakymas, tai viena is parasytu fraziu buna "piktybiniu naviku nerasta", tai iseina, kad gali surast. As pati paprastu pap tyrimu nepasitikiu, man nesamones rode jis. Aisku, skystoj terpej irgi gali klyst, bet tikiu, kad maziau.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 12 21, 14:10)
Kolposkopijos metu matomos pakitusios lasteles. Operaves gydytojas sake, kad akim iki 2 stadijos vezio niekas ten nesiskiria, vienodos tos lasteles, tik jas atskirai tiriant pasimato. Kolposkopijos metu paziures kiek ten tu lasteliu pakitusiu, jei reikes, paims biopsija, o kai ateis jos atsakymai, tada gali paskirt konizacija. O citloginis ar rodo vezi, man atrodo turi rodyt, nes kai buna neigiamas atsakymas, tai viena is parasytu fraziu buna "piktybiniu naviku nerasta", tai iseina, kad gali surast. As pati paprastu pap tyrimu nepasitikiu, man nesamones rode jis. Aisku, skystoj terpej irgi gali klyst, bet tikiu, kad maziau.

Aš citologini dariausi 10 dienu iki menesiniu.ir dar buvau gerusi savaite daug vaistu nuo šlapimo pusles ir dar geriau furodonina.Prieš trys metus dariausi citologini ir jis buvo puikus.o mano gymda irgi buvo labai grazi o dabar biski paraudusi sake gyd.aš niekada nesirgau jokiom gyn.lygom be zaizdu ir pienlygiu ir.t.t tepenelis irgi be uzdegimu parode o vat yra HSIL ... nzn
Atsakyti
QUOTE(Brike @ 2014 12 21, 15:51)
Aš citologini dariausi 10 dienu iki menesiniu.ir dar buvau gerusi savaite daug vaistu nuo šlapimo pusles ir dar geriau furodonina.Prieš trys metus dariausi citologini ir jis buvo puikus.o mano gymda irgi buvo labai grazi o dabar biski paraudusi sake gyd.aš niekada nesirgau jokiom gyn.lygom be zaizdu ir pienlygiu ir.t.t tepenelis irgi be uzdegimu parode o vat yra HSIL ... nzn

Pamirsau parasyti kad citologinio atsakymas HSIL su numeriu N87
Atsakyti
na va biopsija paimta, belieka laukti atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(liudmilkaa @ 2014 12 27, 18:05)
na va biopsija paimta, belieka laukti atsakymo...

Ar skaudejo kai dare biopsija? Man antradieni kolposkopija ir biopsija darys
Atsakyti
QUOTE(Brike @ 2014 12 28, 15:03)

nieko neskaudejo ir neskauda, dare su bendra nejautra, po narkozesgreit atsigavau ir isvaziavau namo. jauciuosi lyg nieko ir nebuvo dare, tik kad yra vandeningos isskyros. bet kiek vienam skirtingai manau
Atsakyti
QUOTE(Brike @ 2014 12 28, 15:03)

Man dare be jokiu narkoziu ir nuskausminimo. Sketiklio istatymo procedura man skausmingesne, nei biopsijos paemimas. Veliau keleta dienu vis pamausdavo pilvo apacia.
Atsakyti
na man pries menesi gera dare konizacija,po poros savaiciu pasiskambinau atsakymo,sake paziures ir paskambins, vis nesulaukiau skambucio ir jau visi aplink sake,jei gerai tai ir neskambins,o jei kas blogai tai jau butu paskambinus gyd.Tai vapo gero men. sulaukiau is gyd. skambucio,kad velavo labai atsakymai,gavo pries sventes ,tad neskambino,nes nenorejo gadint nuotaikos,vistik ir po konizacijos atejo blogi atsakymai,rodo kad gimdoj jau kazkas negerai,siandien liepe kuo skubiau pasirodyt ir siuntima i vilniu duos.Ar buvo kam ,kad poi konizacijos vel blogi atsakimai ateje?nezinau kas ten per rodikliai dar verysad.gif verysad.gif
Atsakyti