Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

zodziu atsakymai atejo ne kokie ir po konizacijos rodo vel nekokius rezultatus ir rodo gimdoje kad negerai kazkokia atipija,tai tik pasake gyd. kad vilniuj bet kokiu atveju greiciausiai kad tokia jauna pasiulys ispjauti gimda,sake negirdejus nieko daugiau apie kitus gydymo budus verysad.gif verysad.gif ,Dar vis nesusivokiu su tuo kas vyksta,penktadieni vaziuoju jau i vilniu,ziuresiu ka ten pasakys,gal bent aiskaus ka papasakos
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2014 12 30, 11:53)
zodziu atsakymai atejo ne kokie ir po konizacijos rodo vel nekokius rezultatus ir rodo gimdoje kad negerai kazkokia atipija,tai tik pasake gyd. kad vilniuj bet kokiu atveju greiciausiai kad tokia jauna pasiulys ispjauti gimda,sake negirdejus nieko daugiau apie kitus gydymo budus verysad.gif  verysad.gif ,Dar vis nesusivokiu su tuo kas vyksta,penktadieni vaziuoju jau i vilniu,ziuresiu ka ten pasakys,gal bent aiskaus ka papasakos

Laikykis, norisi tikėti kad pasiukys kažkokį gydyma... Laikykis!
Atsakyti
na dar vis tikiuosi,bet kad man paskutiniu metu taip nesiseka,kad nori nenori ir galvoji apie blogiausia.Gyd. sake jau darant konizacija jai buvo labai keista tas didziulis krujavimas, sake kiek tukstancius kartu darius tokias operacijas,o cia pirma kart buvo kad reikejo uzsiuvinet kraujagysles,nes kraujavo,ir dar savaite vazinejau kasdien pridegint ju,nes kraujavau siaubingai.SAko su tavimi ypatingas atvejis ir jai idomu,nesw mokaisi is to,juk ne viskas knygose aprasyta.Man sako iki pacio galo bus idomi istorija ligos.Na ,o mane tas siaubingai gasdina,nemanau kad Vilniuj pasakys ka guodziancio,cia mano gyd. dar vis nenoredama nugasdint prisilaiko,nes kai tik pacius pirmus tepinelio ats. gavo ir slepe,nesake kaip viskas rimta,Vilniui Rudaitis pasake viska kaip rimta ir kodel siuncia nestumo metu biopsija daryt.Vienintele paguoda ta kad sekmingai isnesiojau ir pagimdziau dukryte,JAu pas mane 3 vaikuciai ,Labiausiai bijau tai kad pasalinus gimda atsiras salutiniu pojuciu ir jausiuosi visa tuscia ir nereikalinga kaip moteris vyrui
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2014 12 30, 11:23)
Labiausiai bijau tai kad pasalinus gimda  atsiras salutiniu pojuciu ir jausiuosi visa tuscia ir nereikalinga kaip moteris vyrui

Šito mažiausiai reikia bijoti. Pirmiausiai tai turite galvoti apie vaikus, juos reikia užauginti mirksiukas.gif Gimda yra tik maišelis vaikams išnešioti, santykiams neturi jokios įtakos friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2014 12 30, 10:47)
Šito mažiausiai reikia bijoti. Pirmiausiai tai turite galvoti apie vaikus, juos reikia užauginti  mirksiukas.gif  Gimda yra tik maišelis vaikams išnešioti, santykiams neturi jokios įtakos friends.gif

tai tik del vaiku ir mastau,kad vistik reikia uzauginti juos,jei sirgsiu ir del to kad neisioperavau,gali kenteti dar labiau visa seimyna,bet psichologiskai sunku ziauriai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2014 12 29, 11:10)
na man pries menesi gera dare konizacija,po poros savaiciu pasiskambinau atsakymo,sake paziures ir paskambins, vis nesulaukiau skambucio ir jau visi aplink sake,jei gerai tai ir neskambins,o jei kas blogai tai jau butu paskambinus gyd.Tai vapo gero men. sulaukiau is gyd. skambucio,kad velavo labai atsakymai,gavo pries sventes ,tad neskambino,nes nenorejo gadint nuotaikos,vistik ir po konizacijos atejo blogi atsakymai,rodo kad gimdoj jau kazkas negerai,siandien liepe kuo skubiau pasirodyt ir siuntima i vilniu duos.Ar buvo kam ,kad poi konizacijos vel blogi atsakimai ateje?nezinau kas ten per rodikliai dar verysad.gif  verysad.gif

vat sitas blogiausias dalykas kuris gali nutikti, laukiant atsakymo. as jo dar tik laukiu ir labai viliuoi kad bus geras 4u.gif
o jum linkiu stiprybes, negalvoti apie blogus dalykus ir viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti

man po konizacijos irgi blogi tyrimai buvo.o pasirodo suklyde buvo pavardes.tai kai kartojo antra kart buvo geri.dar 2 metus stebėjo. kokie bus rezultatai.
o man pradžiai,kai parėjo blogi rezultatai sakė kreiptis į onkologus. gydymas sakė hemija arba švitinimas.
Atsakyti
na cia panasu kad mazai vilties kad suklydo,nuo pat pradziu vis galvojau,kad del nestumo stipresni rodikliai,paskui kad, gal ilgai neskambina ,tai kad viskas gerai,nes jei blogai sake gyd. paskambins,vis begau ir vijau blogiausias mintis is galvos,o dabar va..... verysad.gif Nebegalvoju jau kad bus geriau,penktadieni dar nuo senai buvau uzsiregistravus pas 3 lygio ginekologa vilniuje ,tai vaziuosiu,jei reiks sius tada kur jiems atrodo geriau,beto bus idomu isgirsti ir keletos specelistu nuomones
Atsakyti
Sakykit mergaites o kaip jums menesines po konizacijos ar liko tokios pat (gausumo atzvilgiu) ar kasnors pasikeite. Nes man po operacijos jos pasikeite, panasu kad ir endometrioze isimete. nes pagal skaiciavimus man savaite pries mm pradeda rudai teplioti o veliau buna sviezesnio kraujo bet negausiai ir tik kelias dienas. skausmai nedideli kaip ir budavo, bet tas tepliojimas mane gasdina, ir tai kad nuo jo vaistu kaip ir nera, o baisiausia tai kad visa tai neprogresuotu i rimtesnius dalykus...
Isvis po tos operacijos pasidariau super jautri, ir kiekvienas sumaudimas ar perstejimas man panika kelia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2015 01 05, 11:00)
Sakykit mergaites o kaip jums menesines po konizacijos ar liko tokios pat (gausumo atzvilgiu) ar kasnors pasikeite. Nes man po operacijos  jos pasikeite, panasu kad ir endometrioze isimete. nes pagal skaiciavimus man savaite pries mm pradeda rudai teplioti o veliau buna sviezesnio kraujo bet negausiai ir tik kelias dienas. skausmai nedideli kaip ir budavo, bet tas tepliojimas mane gasdina, ir tai kad nuo jo vaistu kaip ir nera, o baisiausia tai kad visa tai neprogresuotu i rimtesnius dalykus...
Isvis po tos operacijos pasidariau super jautri, ir kiekvienas sumaudimas ar perstejimas man panika kelia... doh.gif

Zinokit man irgi po konizacijos teplioja 4-5 dienas....Jau apsipratau su tom.Ginekologe sake,kad tai dazna beda,po konizaciju.
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2015 01 05, 12:00)
Sakykit mergaites o kaip jums menesines po konizacijos ar liko tokios pat (gausumo atzvilgiu) ar kasnors pasikeite. Nes man po operacijos  jos pasikeite, panasu kad ir endometrioze isimete. nes pagal skaiciavimus man savaite pries mm pradeda rudai teplioti o veliau buna sviezesnio kraujo bet negausiai ir tik kelias dienas. skausmai nedideli kaip ir budavo, bet tas tepliojimas mane gasdina, ir tai kad nuo jo vaistu kaip ir nera, o baisiausia tai kad visa tai neprogresuotu i rimtesnius dalykus...

man tokios pat kaip buvo, tokios ir liko, kaip prieš konizaciją vieną diena prieš mėnesines patepliodavo šviesiu krauju, dabar dingo tas. bet, man atrodo, kad po santykių kraujuoju (kraujavimu vadinu lašą kraujo). kraujavau aš ir iki konizacijos, bet tikrai ne po santykių, liko tas kraujavimas ir po konizacijos. bet gal tik sutapimas, kad po santykių, nes visada kraujavimas tuo pačiu ciklo metu (kai ovuliacijos testai teigiami, arba vieną dieną prieš arba po). tyrimai po konizacijos geri, kraujavimo niekaip nepaveikė konizacija, gydytojai nurašo Ovuliacijai.
pati daugiau nebežinau ko ir beieškoti..
Atsakyti
Man šiandien paėmė biopsija su elektra svilino ar jūms irgi taip dare??
Atsakyti