Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(Vi83 @ 2015 01 21, 15:25)
suprantu tavo nerima.
Man ir kazko (po konizacijos praejus beveik 3 menesiams) po santykiu jau ne pirma kart kraujuoja, arba tik truputi, arba beveik visa sekancia diena, bet tik tada kai i toleta nueinu, negausiai. Nebezinau ar cia kazkas blogai darosi, ar cia tik konizacijos pasekme ir dabar nuolat taip bus.
Ar yra dar kam nors kad po konizacijos, po santykiu kraujuotu???
tai tau gal su konizacija iskart padare biopsija?  arba gal tikrai pridegina kaikur ir vientik po biopsijos. Nes man tai tikrai niekas neprideginejo po biopsijos, nes ten tokius jau maziukus lopiniukus paima, kad nedaug ten tekraujuoji poto. O  per konizacija tai jau svilina smile.gif. Bet aisku turbut kiekvienas atvejis individualus.
Rasiene, stiprybes tau ir gyvenime ir kad tik sveiktum del saves ir del savo seimos. Kaip tau praejo operacija. Kas operavo?  Kaip savijauta?
Dar klausimelis, kada reikia eit pirma karta po konizacijos citologiniam tyrimui.
Kazkur girdejau kad jau po 3 menesiu reikia, ar neklystu?? bijau ko nors nepraziopsoti

sveikos,dar operacija atidejo,sake po menesiniu operuos,tai va laukiu kada cia jos ateis.O operuos V. Rudaitis santariskese
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2015 01 22, 20:11)
sveikos,dar operacija atidejo,sake po menesiniu operuos,tai va laukiu kada  cia jos ateis.O operuos V. Rudaitis santariskese

Tikraigeras gydytojas operuos. Turi but viskas gerai.

Merginos ar matet per zinias kad valstybe nori finansuot zpv skiepa mergaitems ir teigia kad naudinga pasiskiepyti ir jau sergancioms, nes paveikia ir gyjima jau infekuotoms. Ka apie tai manot? Ar kuri nors skiepijotes jau turedama ta virusa
Atsakyti
QUOTE(Vi83 @ 2015 01 27, 10:08)
Tikraigeras gydytojas operuos. Turi but viskas gerai.

Merginos ar matet per zinias kad valstybe nori finansuot zpv skiepa mergaitems ir teigia kad naudinga pasiskiepyti ir jau sergancioms, nes paveikia ir gyjima jau infekuotoms. Ka apie tai manot? Ar kuri nors skiepijotes jau turedama ta virusa

http://healthimpactn...nce-or-scandal/

aciu, bet ne, nesiskiepysiu, net ir turedama ZPV. 4u.gif
Atsakyti
Koks siaubas doh.gif Bet tai jei taip yra, kodel apie tai niekas nekalba doh.gif Suprantu, kad tai nenaudinga farmacinei pramonei, bet yra ziniasklaidos priemones ir pan... Tikrai zadejau eiti pas gydytoja ir klausti patarimo del skeipu, bet dabar baisu pasidare verysad.gif
Atsakyti
Tik Lietuvoje nekalba....Uzsieni si tema placiai pletojama, tiesiog irodyti visa tai nera lengva. Pries farmacija nepapusi...Pvz USA yra isteigtas nukentejusiu nuo skiepu fondas, mokami milijonai.

cia va dar vienas tyrimas http://healthimpactn...in-young-girls/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramce: 27 sausio 2015 - 20:22
Labas vakaras, kaip tik norėjau klausti patarimų šią tema, o užėjusi jau radau, kad pradėta. Pas mane rasti pakitimai jau apie porą metų, darytos kolposkopijos, biopsijos, ŽPV (rastas 31 genotipas) ir t.t. Gydytoja rekomenduoja pasiskiepyti, kaip ir nusprendžiau jau skiepytis, bet nežinau kuriuo skiepu, nes pas mus dvi vakcinos (kažkiek guodžia, kad ne tos, apie kurią šnekama vaizdo įraše). Tai net pasimečiau, bet turbūt kaip ir visą laiką, užsienyje daugiau šnekama apie skiepų paskemes nei Lietuvoje. Ir visada bus palaikančių vieną ar kitą pusę.
Gal kartais kuri jau esate pasiskiepijusi? Ar yra kokių pokyčių? Ar verta iš viso, nes pinigai, tai ne maži? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~raudonkepuraitė~ @ 2015 01 27, 10:29)

Gal kartais kuri jau esate pasiskiepijusi? Ar yra kokių pokyčių? Ar verta iš viso, nes pinigai, tai ne maži? doh.gif

As skiepijausi beveik pries 6 metus. Pokyciu po kol kas jokiu.

Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2015 01 27, 23:11)
As skiepijausi beveik pries 6 metus. Pokyciu po kol kas jokiu.

Ar šalutinių poveikių nebuvo jokių?
Jei ne paslaptis, kokia situacija pas jus? 4u.gif
Atsakyti
Permečiau visą temą, kai vaikas užmigo, pastebėjau, kad daugumai darytos konizacijos. Tai iškilo man pačiai klausimas kodėl man to nedaro, ar per anksti, ar kaip? unsure.gif
Yra nežymūs pakitimai, ŽPV berods 31, daryta ir biopsija, ir kolposkopija. Prieš mėnesį darytas onko skystoje terpėje vis tiek su pakitimais, pasiūlė pasiskiepyti ir sekantis vizitas po pusmečio, kurio metu vėl tepinėlis bei kolposkopija greičiausiai. Gal pačiai prašyti gydytojos, kad išpjautų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~raudonkepuraitė~ @ 2015 01 27, 13:06)
Ar šalutinių poveikių nebuvo jokių?
Jei ne paslaptis, kokia situacija pas jus? 4u.gif

Ne poveikiu tikrai jokiu nera ir nebuvo 4u.gif
Situacija tokia- pries 6 metus daryta konizacija. Tikrinuosi kas puse metu - pakitimu, bent jau kol kas nera.Tiesa, pries metus paprastas citologinis rode ASCUS,tada is kart perdarem skystoj terpej,ten be pakitimu.Man visvien buvo neramu,tad padare biopsija,atsakymas geras. Po to vel dariasusi skystoj terpej - be pakitimu.
Atsakyti
QUOTE(~raudonkepuraitė~ @ 2015 01 27, 23:53)
Permečiau visą temą, kai vaikas užmigo, pastebėjau, kad daugumai darytos konizacijos. Tai iškilo man pačiai klausimas kodėl man to nedaro, ar per anksti, ar kaip? unsure.gif
Yra nežymūs pakitimai, ŽPV berods 31, daryta ir biopsija, ir kolposkopija. Prieš mėnesį darytas onko skystoje terpėje vis tiek su pakitimais, pasiūlė pasiskiepyti ir sekantis vizitas po pusmečio, kurio metu vėl tepinėlis bei kolposkopija greičiausiai. Gal pačiai prašyti gydytojos, kad išpjautų? rolleyes.gif

Kokie biopsijos atsakymai? CIN1? Uzdegimas yra? As taip pat su nezymiais jau ne pirmus metus vaikstau, bet operuotis neskubu. Nezymus pakitimai daznai isnyksta savaime. 4u.gif

Tikiuos mano gine neprades primygtinai siulyt skiepu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 01 28, 09:38)
Kokie biopsijos atsakymai? CIN1? Uzdegimas yra?

Šito nežinau, jei minėjo turbūt neužfiksavau, nes praktiškai nieko nežinojau apie tuos tyrimus. Man patį pirmą kartą, kai rado, iš karto padarė kolposkopiją, o tada biopsiją. Apie uždegimą nieko tikrai neminėjo. O daugiau, kad kažkas yra, o kas tas kažkas, kaip minėjau, neužfiksavau doh.gif
Atsakyti