Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(~raudonkepuraitė~ @ 2015 01 28, 10:07)
Šito nežinau, jei minėjo turbūt neužfiksavau, nes praktiškai nieko nežinojau apie tuos tyrimus. Man patį pirmą kartą, kai rado, iš karto padarė kolposkopiją, o tada biopsiją. Apie uždegimą nieko tikrai neminėjo. O daugiau, kad kažkas yra, o kas tas kažkas, kaip minėjau, neužfiksavau doh.gif

Pasidomekit. 4u.gif

naujas straipsnis ta tema: http://www.komentara...ntykiauti?lang=
Atsakyti
atsakymas po konizacijos geras, nieko nerasta, tik yra kazkokia zaizdele nuo senu laiku...
bet dabar kita beda, surado pienlige... verysad.gif israse zvakuciu. atejus namo paskaiciua apie pienlige, taciau jos simptomu pas save neradau...tai is kokios velnio ta pienlige surado g.gif
Atsakyti
sakykit merginos, o po biopsijos kaip ir ko negalima?praustis po dusu?labai nekraujuoja, bet maudzia pilvo apacia.nezinau nei kaip cia elgtis.
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2015 01 30, 14:51)
sakykit merginos, o po biopsijos kaip ir ko negalima?praustis po dusu?labai nekraujuoja, bet maudzia pilvo apacia.nezinau nei kaip cia elgtis.

Negalima maudytis vonioj. Buti pirtyse, baseinuose.
Dusas galimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2015 01 30, 17:02)
Negalima maudytis vonioj. Buti pirtyse, baseinuose.
Dusas galimas smile.gif

supratau,aciu 4u.gif o teplios ilgai?
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2015 01 30, 15:06)
supratau,aciu 4u.gif o teplios ilgai?

Sunku pasakyti. Juk tai labai individualu, kiekvuenai skirtingai. Todel linkiu apsisarvuiti kantrybe blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,ieskojau temos apie gimdos salinima,bet ziuriu tema ten mirus,jau greit man operacija,ir galvoju ko cia laukti,gal kas susiduret su sia nemalonia operacija,bijau kaip cia bus po visko,kelt ar galesiu savo dukryte,nes dabar mums dar tik 5men,kazin kaip ten viskas po operacijos...
Atsakyti
Sveikos merginos,

Aš ir jungiuosi prie Jūsų diskusijų. jau pusmetį mane kamuoja įvairios sveikatos problemos, taip pat sužinojau neseniai, kad turiu ŽPV ir patenku į aukščiausios rizikos kategoriją. dabar laukiu kada prasidės "mano dienos", o po jų darys kolposkopiją ir kalbėsim kas toliau... Oi tas laukimas žudo, ašaros upeliais liejasi. O kadangi ir taip antidepresantus teko gerti, o dabar juos mečiau tai tokio sžinios gyti nuo depresijos nepadeda, tik dar labiau žlugdo...
kas liūdniausia, kad apskritai nekalta buvau ilgai, turėjau tik vieną partnerį ir štai tau kokia dovanėlė, bijau blogiausio.... sad.gif nebežinau ką ir galvoti, kaip elgtis. nežinau ar ŽPV kokie požymiai yra, kelis mėn pastebėjau tik gausesnes išskyras o apie savaitę jaučiu menką maudimą pilvo apačioje dešiniame šone, o gal čia prieš "sirgimą"...
O turint ŽPV galima mylėtis ar ne? Tokios info nerandu, ir su ginekologe dar nespėjau aptarti.
kaip Jūs išgyvenate ir susigyvenate su tuo? pasiguosti nelabai kam turiu, su mama apie tai nekalbu ir pasakoti negaliu nes jai išvis bus negerai, naktimis nebemiegu... Stogas čiuožia. laukčiau nors kokių patarimų. Ar dar galima išlipti iš šios duobės...
Atsakyti
Is manes prasta guodeja....Turiu ZPV, turiu pora metu LSIL, bet stogas dar vietoje. Visada sau ir kitiem sakau, kad buna zymiai blogiau. Pvz. Rasiene, kuri cia rase, atsiprasau, kad kaip pavyzdi sakau, bet pas ja situacija daug blogesne, moteris ruosiasi operacijai, tai asmeniskai man pries ja butu geda savo dar palyginus menkas problemas isaukstint. blush2.gif Is kitos puses kiekvienai sava beda didziausia, ypac jautresnei. Nezinau, reik kazkaip susiimt, juk dar net rimtesni tyrimai neatlikti, su ZPV ir visa gyvenima galima isvaiksciot neturint jokiu problemu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 02 03, 10:28)
Is manes prasta guodeja....Turiu ZPV, turiu pora metu LSIL, bet stogas dar vietoje. Visada sau ir kitiem sakau, kad buna zymiai blogiau. Pvz. Rasiene, kuri cia rase, atsiprasau, kad kaip pavyzdi sakau, bet pas ja situacija daug blogesne, moteris ruosiasi operacijai, tai asmeniskai man pries ja butu geda savo dar palyginus menkas problemas isaukstint. blush2.gif  Is kitos puses kiekvienai sava beda didziausia, ypac jautresnei. Nezinau, reik kazkaip susiimt, juk dar net rimtesni tyrimai neatlikti, su ZPV ir visa gyvenima galima isvaiksciot neturint jokiu problemu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na gal man dar sunkiau pasidarė todėl, kad ir taip daug kitų problemų turiu, labai sunkus laikotarpis, kuris nesibaigia nuo pernai metų, o ši naujiena tai visai nusmukdė jau beveik išblėsusį optimizmą. Taip, tikiu, kad būna blogiau, viski tikiu, kad niekas gyvenime nevyksta šiaip sau. Na jei reiks operacijos, tai reiks, kad tik pagelbėtų. Ko geri gasdina ne tai, kad turiu ZPV, bet tai, kad galiu susirgti vėžiu, bet tikiuosi, kad dar viską galima pagerinti. Tiesiog toks metas, kada man labai reikia palaikymo ir bendravimo....
O kas gali atsakyt kaip lytiniai santykiai tokiu atveju, galimi/negalimi? Tik šiaip įdomu, apsišviesti noriu į ateitį. Nors nesu ta, kuri keisčiau partnerius, ir iš vis pikta truputį, kad tik vieną turėjau, nesu tokia kur eina per visus, o va štai tau... Bet suprantu, kad priežasčių gali būtį įvairiausių. blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret_smile @ 2015 02 03, 20:57)
Na gal man dar sunkiau pasidarė todėl, kad ir taip daug kitų problemų turiu, labai sunkus laikotarpis, kuris nesibaigia nuo pernai metų, o ši naujiena tai visai nusmukdė jau beveik išblėsusį optimizmą. Taip, tikiu, kad būna blogiau, viski tikiu, kad niekas gyvenime nevyksta šiaip sau. Na jei reiks operacijos, tai reiks, kad tik pagelbėtų. Ko geri gasdina ne tai, kad turiu ZPV, bet tai, kad galiu susirgti vėžiu, bet tikiuosi, kad dar viską galima pagerinti. Tiesiog toks metas, kada man labai reikia palaikymo ir bendravimo....
O kas gali atsakyt kaip lytiniai santykiai tokiu atveju, galimi/negalimi? Tik šiaip įdomu, apsišviesti noriu į ateitį. Nors nesu ta, kuri keisčiau partnerius, ir iš vis pikta truputį, kad tik vieną turėjau, nesu tokia kur eina per visus, o va štai tau... Bet suprantu, kad priežasčių gali būtį įvairiausių. blink.gif  verysad.gif

Kokiu tikslu dare jums zpv? Rado kokiu pakitimų? Blogas buvo.citologinis? Daug moterų gyvena ir ne nežino kad turi tą zpv... Tiesiog tikrinkites kas metus darydama onkocitologini skystoje terpėje ir jei jau kas negerai iškarto ir pastebės.

Aš pati turiu zpv 16. Buvo ir blogi tepineliai, tada dare biopsijas, kadangi yra zpv reikia stipraus organizmo kad jis nesidarbuotu. Stresas įtampa ir silpnas organizmas zpv terpė. Tad pirmiausia ką turit daryti tai nurimti. Svarbu dabar zinot ir zinot kad kas metai turit pasidaryti tepineli skystoje terpėje.

Lytiniai santykiai Jei esate su tuo pačiu partnerių tai kaip ir nieko keisti nereikia. O jei jūs turesit naujų tada saugokit save naudodami apsaugas. Vyrams zpv nekenkia, svarbu save mylėti ir savim rūpintis.
Atsakyti
Laba diena, jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif pries Kaledas pagaliau prisiruosiau metus laiko atideliotam pap tepineliui, pasidariau ir pamirsau, kol viena diena nepaskambino ginekologe ir neliepe skubiai atvykti. Rado ikiveziniu lasteliu, rytoj einu darytis biopsija. Labai bijau... bijau ir pacios biopsijos ir atsakymo laukimo....
Atsakyti