Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

Sveikos, vasario 9d.man darė konizaciją Onkologiniam Vilniuje. Bijojau nemoku apsakyti kaip, bet viskas praėjo labai greit smile.gif Pilna narkozė ir po pusvalandžio jau prabudau smile.gif Popiet jau lėkiau namo smile.gif Tik dar atsakymo vis laukiu...
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 23, 20:35)
Mano istorija panasi. As irgi labai ilgai ieskojau priezasties, tik pas mane buvo tepliojimai ciklo vidury.. Paprasti citologiniai nieko nerode, tik skystoj terpej parode ASCUS. Tada dar kazkaip laikiausi. Tada zpv 16 tipas teigiamas. Va tada ejau is proto.. Nemoku papasakot kiek asaru isverkiau. Tada biopsija. Cin 2. Tada konizacija. Po jos atsakymai - cin3 cis, radikaliai pasalinta. Tada palengvejo. Pirmas citologinis po konizacijos geras. Dabar laukia kitas, darysiuosi ir zpv. Tikiuosi geriausio. Nebijokit ir jus. Nera viskas taip baisu, kaip atrodo. Nors man vienu metu tikrai atrode, kad ta diagnoze jau galutinis nuosprendis..

Labai idomu ar jums pasisalino ir zpv g.gif taip noretusi, kad tas parazitas dingtu.. Bet dar mastau, jei zpv turi ir vyras, tai jis pastoviai perduoda.. jei ir pasisalintu, tuoj vel atsirastu, tai gaunasi uzburtas ratas visam gyvenimui..
Ech, nezinau kaip tokioj itampoj gyvent.. Dar man dukryte (3m) paskutiniu metu vis klausineja: mamyte, ar tu niekada manes nepaliksi? Taip uzspaudzia, kad vos laikausi.. Mintys visokios lenda..
Atsakyti
QUOTE(Jolspe @ 2015 02 23, 21:01)
Sveikos, vasario 9d.man darė konizaciją Onkologiniam Vilniuje. Bijojau nemoku apsakyti kaip, bet viskas praėjo labai greit smile.gif Pilna narkozė ir po pusvalandžio jau prabudau smile.gif Popiet jau lėkiau namo smile.gif Tik dar atsakymo vis laukiu...

Pas ka lanketes onkologiniam? Kiek laiko buvot namie? ar is karto i darba?
Atsakyti
Is pradziu pas Kanopiene (nuostabi gydytoja ir vedeja), po to ji nusiunte pas Drulia - jis ir operavo. Kaip suzinojau po visko, jis ten geriausias smile.gif
Namie buvau specialiai savaite, nes labai saugausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolspe: 23 vasario 2015 - 21:41
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 23, 19:51)
Pirma kartojau po 3 men, kita sake po puses metu, bet nelauksiu tiek, darysiu po 3 menesiu.. Kazkaip neramu man vis tiek, ir zpv dar noriu pasidaryt. Ir tu paprastu PAP sakiau nebesidarysiu is viso, tik skystoj terpej..

Man kovo pradzioje 4men. Sake areiti tik vasaros pabaigoj. O gal vistik pasidaryti, kad butu ramu.

Klause kazkas apie nedarbinguma. As turejau ji meneSi. Del to, kad turiu fizinio kruvio, kad norejau issisveikti.
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2015 02 24, 01:06)
Man kovo pradzioje 4men. Sake areiti tik vasaros pabaigoj. O gal vistik pasidaryti, kad butu ramu.

Klause kazkas apie nedarbinguma. As turejau ji meneSi. Del to, kad turiu fizinio kruvio, kad norejau issisveikti.

man sakė po pusės metų ateiti, bet aš tiek tikrai nelauksiu.. tuo labiau, kad man tas kraujavimas kaip buvo prieš konizaciją, taip ir toliau yra.. tiesa dar dar histeroskopiją ir laparoskopiją, paėmė gimdos biopsiją, tai ir jos rezultatų laukiu. žd, visas ligų maišas..
ir vakar vakare po smileysex.gif užmigau, ryte nueinu į tualetą, ir vuolia, matau lašą kraujo. šiandien 13 ciklo diena, ciklo vidurys. bet man atrodo, kad čia gal nuo santykių tas kraujas, nes ir taip perštėjimą šiandien jaučiu kažkokį doh.gif ir ką reikia begalvoti?..

Atsakyti
Matau, kad beveik visoms darytas zpv tyrimas, man jo net nesiule, bet vargu ar beverta jo prasyt su cin3 in situ.. ryt einu pas gine rezultatu aptarimui, issiklausinesiu visko ir galesiu registruotis operacijai.
Atsakyti
QUOTE(Jolspe @ 2015 02 23, 22:39)
Is pradziu pas Kanopiene (nuostabi gydytoja ir vedeja), po to ji nusiunte pas Drulia - jis ir operavo. Kaip suzinojau po visko, jis ten geriausias smile.gif
Namie buvau specialiai savaite, nes labai saugausi smile.gif

AS irgi lankausi pas Kanopiene. Man ji labai patinka. Tik sesute reiketu efektyvaus darbo pradmenu pamokyti biggrin.gif . Bet siaip viskas gerai.
Rytoj einu biopsijos atsakymo ir jau bus aiskiau, ka darysim toliau. Nuotraukoje matesi nemaza dalis pakitimu ir tokiu ryskiu.

ech...
sulaukti rytojaus pietu ir aiskes likimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2015 02 24, 21:25)
AS irgi lankausi pas Kanopiene. Man ji labai patinka. Tik sesute reiketu efektyvaus darbo pradmenu pamokyti  biggrin.gif . Bet siaip viskas gerai.
Rytoj einu biopsijos atsakymo ir jau bus aiskiau, ka darysim toliau. Nuotraukoje matesi nemaza dalis pakitimu ir tokiu ryskiu.

ech...
sulaukti rytojaus pietu ir aiskes likimas  ax.gif

Taip, sesutė tai....biggrin.gif Iš pradžių vos supratau, ką šneka išvis biggrin.gif
Ir ką dar norėjau pasakyti - PAP darau kaip pridera, kas 3 metus...ir še tau kad nori, po šio karto net CIN3!!!!!! O buvau rami kaip visad, nes įpratusi, jog tepinėliai visad idealūs....Biopsija skambėjo kaip nuosprendis sad.gif Bet dabar dar vis laukiu atsakymų, nors jau dvi sav.praėjo...

Gero atsakymo jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolspe @ 2015 02 24, 20:53)
Taip, sesutė tai....biggrin.gif Iš pradžių vos supratau, ką šneka išvis biggrin.gif
Ir ką dar norėjau pasakyti - PAP darau kaip pridera, kas 3 metus...ir še tau kad nori, po šio karto net CIN3!!!!!! O buvau rami kaip visad, nes įpratusi, jog tepinėliai visad idealūs....Biopsija skambėjo kaip nuosprendis sad.gif Bet dabar dar vis laukiu atsakymų, nors jau dvi sav.praėjo...

Gero atsakymo jums 4u.gif

Man 27 metai, nuo 25 pradejau daryti PAP tyrimus. Is viso pasidariau gal 6, jau tiksliai nepamenu. Nei vienas jokiu pakitimu neparode. Konizacijos atsakymai - cin3 cis. Bent jau mano atveju tas tyrimas is viso pasirode esantis beprasmis..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 24, 20:57)
Man 27 metai, nuo 25 pradejau daryti PAP tyrimus. Is viso pasidariau gal 6, jau tiksliai nepamenu. Nei vienas jokiu pakitimu neparode. Konizacijos atsakymai - cin3 cis. Bent jau mano atveju tas tyrimas is viso pasirode esantis beprasmis..

O tu pas tuos pačius ginius darei pap? Nu man vistiek keista kad tiek pap ir ne vienas neparodė... Eina sau..
Kaip sekasi planuoti?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 24, 21:57)

Konizacijos atsakymas Cin3??? Tai darkart darys??? g.gif Nes man dar gydytojas mestelėjo, kad per vėlai kreipiausi...Aš jam viską papasakojau, tik nežinau ar jis patikėjo...Kokia tada išvada peršasi? Kad tepinėlius daryti kasmet arba kas pusmetį???

Mums, po konizacijos, dabar itin teks dažnai darytis...
Atsakyti