Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(siaures meskute @ 2015 02 24, 21:01)
O tu pas tuos pačius ginius darei pap? Nu man vistiek keista kad tiek pap ir ne vienas neparodė... Eina sau..
Kaip sekasi planuoti?

Nea, 4 skirtingi gydytojai eme tyrimus, visi neigiami buvo. Netgi kolposkopijos metu paimtas tyrimas atejo neigiamas.. Tik skystoj terpej parode pakitimus, bet ir tai tik ASCUS. Biopsija cin2. Po konizacijos dar blogiau..
O planuoti kol kas niekaip nesiseka. Pries menesi atliko laparoskopija ir histeroskopija. Laukiu biopsijos dabar atsakymu ir drebu kaip lapas. Dar rado endometrioze, 3 stadija, ir pratekamas tik kairys kiausintakis. Dave puse metu pastot naturaliai. Tai va taip ir sekas..
O kaip jums?
Papildyta:
QUOTE(Jolspe @ 2015 02 24, 21:08)
Konizacijos atsakymas Cin3??? Tai darkart darys??? g.gif Nes man dar gydytojas mestelėjo, kad per vėlai kreipiausi...Aš jam viską papasakojau, tik nežinau ar jis patikėjo...Kokia tada išvada peršasi? Kad tepinėlius daryti kasmet arba kas pusmetį???

Mums, po konizacijos, dabar itin teks dažnai darytis...

Nieko nesake, kad dar karta daryti. O kodel turetu? Gal kazko nezinau..
Nemanau, kad tyrimus reikia daznai daryti, gali ir 100 padaryt, bet nieko neparodys, o gali ir 1 uztekti. Ligoninej man sake, kad dabar jau mokslas siulo daryt butinai zpv tyrima, jei jis teigiamas, daryt citologinius tyrimus dazniau ir stebet. Jei neigimas, net kas metus daryti nebutina. Nes citologinis tyrimas per daznai buna klaidingas, reikia zinot, ar turi zpv, jis daug cia nulemia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 24 vasario 2015 - 20:11
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 24, 22:19)
Nea, 4 skirtingi gydytojai eme tyrimus, visi neigiami buvo. Netgi kolposkopijos metu paimtas tyrimas atejo neigiamas.. Tik skystoj terpej parode pakitimus, bet ir tai tik ASCUS. Biopsija cin2. Po konizacijos dar blogiau..
O planuoti kol kas niekaip nesiseka. Pries menesi atliko laparoskopija ir histeroskopija. Laukiu biopsijos dabar atsakymu ir drebu kaip lapas. Dar rado endometrioze, 3 stadija, ir pratekamas tik kairys kiausintakis. Dave puse metu pastot naturaliai. Tai va taip ir sekas..
O kaip jums?
Papildyta:
Nieko nesake, kad dar karta daryti. O kodel turetu? Gal kazko nezinau..
Nemanau, kad tyrimus reikia daznai daryti, gali ir 100 padaryt, bet nieko neparodys, o gali ir 1 uztekti. Ligoninej man sake, kad dabar jau mokslas siulo daryt butinai zpv tyrima, jei jis teigiamas, daryt citologinius tyrimus dazniau ir stebet. Jei neigimas, net kas metus daryti nebutina. Nes citologinis tyrimas per daznai buna klaidingas, reikia zinot, ar turi zpv, jis daug cia nulemia..

Na, kaip aš supratau, tai, jei atsakymas rodys vėl pakitimus, gali ir vėl daryti konizaciją, kad tuos pakitimus išvis pašalint...

Dėl zpv dar nieko nežinau ir apie tai man niekas nė žodžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolspe @ 2015 02 24, 21:27)
Na, kaip aš supratau, tai, jei atsakymas rodys vėl pakitimus, gali ir vėl daryti konizaciją, kad tuos pakitimus išvis pašalint...

Dėl zpv dar nieko nežinau ir apie tai man niekas nė žodžio  g.gif

Tai man cin3 cis atejo po konizacijos, ty istirtas pasalintas audinys. Pasalinta radikaliai. Pirmas tyrimas po konizacijos skystoj terpej - neigiamas. Tik va kaip man tais tyrimais pasitiket, nzn.. Kita savaite eisiu vel daryt tyrima ir zpv, jo dar nedariau po konizacijos..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 24, 22:33)
Tai man cin3 cis atejo po konizacijos, ty istirtas pasalintas audinys. Pasalinta radikaliai. Pirmas tyrimas po konizacijos skystoj terpej - neigiamas. Tik va kaip man tais tyrimais pasitiket, nzn.. Kita savaite eisiu vel daryt tyrima ir zpv, jo dar nedariau po konizacijos..

Aš tada nebesuprantu, kuo tikėt... O ką gydytojai sako?
Atsakyti
QUOTE(Jolspe @ 2015 02 24, 21:38)
Aš tada nebesuprantu, kuo tikėt... O ką gydytojai sako?

Gydytoja sako vasara kartot skystoj terpej tyrima. Bet as vasaros nelauksiu. Ligoninej zpv dar patare pasidaryt..
O siaip sako uz skystoj terpej nera nieko geriau sugalvota. Nebent biopsija vis imt. Bet cia juk neiseitis. Nugnaibys visa ta gimdos kakleli..
Nzn, as tik meldziuosi kad leistu man Dievas vaiko susilaukti.. Bet kuo toliau, tuo labiau man tai visiska misija neimanoma atrodo..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 24, 23:00)
Gydytoja sako vasara kartot skystoj terpej tyrima. Bet as vasaros nelauksiu. Ligoninej zpv dar patare pasidaryt..
O siaip sako uz skystoj terpej nera nieko geriau sugalvota. Nebent biopsija vis imt. Bet cia juk neiseitis. Nugnaibys visa ta gimdos kakleli..
Nzn, as tik meldziuosi kad leistu man Dievas vaiko susilaukti.. Bet kuo toliau, tuo labiau man tai visiska misija neimanoma atrodo..

Bet tikrai... verysad.gif Nors aš visą internetą išnaršius jau, prisiskaičius siaubas kiek visko ir skaičiau, kad sėkmingai susilaukia vaikų 4u.gif Todėl ir jums linkiu stiprybės, kantrybės ir begalinio tikėjimo!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, po pirmo vaikelio Lsil igimtoje zaizdeleje. paskui antras pastojimas. Po jo dare tyrima poliklinikoj--nugi atsakymas, paimta per mazai tyrimui reikalingos medziagos...ateikite po 3 men, kad nemokamai galetume padaryti tyrima.

Po men eisiu tirtis. Bet mastau kad jeigu Kauno kalnieiciu poliklinikoj nedaro citologinio skystoje terpeje, kas butu tiksliau, tai gal reikia iskart eiti i visuomenes sveikatos centra... g.gif

Klausykit, kaip saugotes nenorincios daugiau pastoti ir turincios visokiu situ bedu?
Sargiai, spirales varines negali pakenkti / prisideti prie situacijos blogejimo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 25 vasario 2015 - 13:58
Gal yra merginu is Klaipedos? Gal galetumete rekomenduoti gydytoja konizacijai? 4u.gif
Atsakyti
sveikos,as jau po operacijos,viskas kaip sekmingai,po paros paleido namo,dabar dar laukimas,ar piktybinis ar ne,atsakymas tik po svaites verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2015 02 26, 10:43)
sveikos,as jau po operacijos,viskas kaip sekmingai,po paros paleido namo,dabar dar laukimas,ar piktybinis ar ne,atsakymas tik po svaites verysad.gif

Tai tik savaitė smile.gif Aš laukiu jau daugiau nei 2 savaites...

Atsakyti
jei po konizacijos visada po poros savaiciu ateina ats. man net 3 savaites ejo,bet sulaukiau nekokiu,tada,dabar salino jau gimda ir kakleli,dabar tyrimai parodys ar piktybinis ar ne
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2015 02 26, 11:22)
jei po konizacijos visada po poros savaiciu ateina ats. man net 3 savaites ejo,bet sulaukiau nekokiu,tada,dabar salino jau gimda ir kakleli,dabar tyrimai parodys ar piktybinis ar ne

Na, man pasake, kad normalu tiek laiko laukti...Minimum yra 10 dienu, o max.3 savaites smile.gif
Atsakyti