Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(nijako @ 2015 02 21, 18:25)
Man irgi aktualus sis klausimas. Kaip greit gryzot i darbo rinka? Kita diena? Ar vis tik geriau pora dienu namie pabuti?

As pasiemiau nedarbinguma is viso 3 dienom, nes operavo treciadieni, tai galvojau ai, pailsesiu. Nors tikrai galejau eit i darba, jauciausi puikiai. Ir vis tiek nesiilsejau, oras buvo geras, puse vilniaus pesciom apejau smile.gif
Atsakyti
Štai ir aš po ilgų skaitymų jungiuosi į jūsų kiek matau vis gausėjančias gretas. Jau nuo 2008m., kai 2007m. gimė pirmoji dukrytė esu "etatinė" ginekologinių kabinetų lankytoja smile.gif Po pirmojo PAP tyrimo jau rodė pakitimus, nedidelius, bet jie jau buvo, plius dar ir ŽPV 16 teigimas. KMUK pas gyd. Vaidotienę teko lankytis jau net tiksliai nežinau berods 4 kartus, buvo daroma biopsija, 2012m. antras gimdymas, po kurio situacija žymiai pagerėjo, bet neilgam. Šiemet vėl tikrinausi ir gydytojos siųlymas darytis operaciją. Tik, kad dar ir uždegimas pripuolė, gavau krūvą stirpių antibiotikų. KArtu su vyru turime juos suvartoi, tada dar kartą biopsija... O po jos, kaip daktarė sakė, kad ir kokie bus rezultatai, vistik rekomenduoja operaciją. Pasikliauju ja, taip ir elgsiuosi. Norrėjau pasiteirauti ar kaą nors operavo Vaidotienė? Ar reikia vokelio ir t.t?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 02 20, 20:57)
Teko girdėti apie jį gerus atsiliepimus, tik ten kur jis dirba labai nekokia aplinka.

Taip, ten niuri, skausminga aplinka. verysad.gif

Jurgyte, visgi nesuprantu, galbut tau uzdegimas ir iskreipe rezultatus ir ji isgydzius tyrimai bus geri, negi vistiek operuosies? Gydytojai kartais megsta ir be reikalo paskubeti. Kad ir kokia nesudetinga tai operacija, bet visgi tai intervencija. Nezinau, siulyciau dar viena nuomone isklausyti. 4u.gif
Atsakyti
Na, abejoju, kad čia tik uždegimas, nors labai to norėčiau. Matot, čia tik paskutinis PAP ir biopsija rodė uždegimą. O prieš tai visi daryti nuo 2008m. rodė tai didesnius tai mažesnius pakitimus. Ir pati mano ginekologė, ne tik gyd. Vaidotienė (pas ją vysktu su siuntimais), rekomendavo operaciją, kadangi pas mane yra tas blogietis ŽPV 16+, o jis tyliai ir slaptai daro savo piktus darbus... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2015 02 20, 19:48)
Beje apie pacia operacija, po jos duoda nedarbinguma ar uztenka pasiimti laisvadieni,  viska susitvarkyti ir kita diena keliauti i darba?

QUOTE(nijako @ 2015 02 21, 17:25)
Man irgi aktualus sis klausimas. Kaip greit gryzot i darbo rinka? Kita diena? Ar vis tik geriau pora dienu namie pabuti?

Matyt, priklauso nuo to, kiek išpjauna, nuo paties organizmo, kaip gyja ir pan. Aš galvojau, kad jau kitą dieną eisiu į darbą. Bet džiaugiausi, kad pasikėmiau savaitę atostogų, nes jų man tikrai reikėjo. O ir grįžus į darbą dar min savaitę jaučiau tempimą.
Atsakyti
Aciu visoms pasisakiusioms, tikrai ramiau, kai galiu pasitarti su zmonemis, turejusiais tokiu pat bedu, kuo daugiau suzinai apie savo " beda", tuo drasiau 4u.gif treciadieni einu pas ginekologe konsultacijai ir tyrimu aptarimui, sake reikes keleta tyrimu pasidaryti pries operacija ir turbut koki siuntima israsys. Greiciau viskas baigtusi...
Atsakyti
QUOTE(jurggyte @ 2015 02 21, 19:56)
Štai ir aš po ilgų skaitymų jungiuosi į jūsų kiek matau vis gausėjančias gretas. Jau nuo 2008m., kai 2007m. gimė pirmoji dukrytė esu "etatinė" ginekologinių kabinetų lankytoja smile.gif Po pirmojo PAP tyrimo jau rodė pakitimus, nedidelius, bet jie jau buvo, plius dar ir ŽPV 16 teigimas. KMUK pas gyd. Vaidotienę teko lankytis jau net tiksliai nežinau berods 4 kartus, buvo daroma biopsija, 2012m. antras gimdymas, po kurio situacija žymiai pagerėjo, bet neilgam. Šiemet vėl tikrinausi ir gydytojos siųlymas darytis operaciją. Tik, kad dar ir uždegimas pripuolė, gavau krūvą stirpių antibiotikų. KArtu su vyru turime juos suvartoi, tada dar kartą biopsija... O po jos, kaip daktarė sakė, kad ir kokie bus rezultatai, vistik rekomenduoja operaciją. Pasikliauju ja, taip ir elgsiuosi. Norrėjau pasiteirauti ar kaą nors operavo Vaidotienė? Ar reikia vokelio ir t.t?

mane operavo Vaidotiene, vokeli daviau, suteike tam galimybe pries operacija. (pasikviete pries operacija pasikalbeti)
Atsakyti
Gal ir aš gausiu galimybę "atsidėkoti" smile.gif O ji viena kabiente buvo ar kartu ir sesutė buvo? Labai nemoku tokių dalykų, rankos kojos dreba, bet kažkaip reikės pabandyti smile.gif

Atsakyti
Sveikos, likimo drauges 4u.gif jungiuosi ir as i jusu grupe..
Pries pusmeti pajutau dirginima, deginima "ten" viduje.. Apsilankiau pas gyd., rado pienlige. Gydziausi zvakutemis, bet dirginimas nepraejo.. tada nustate kolpita, gydziausi nuo jo, bet dirginimas vistiek isliko.. Nuejau pas kita gyd., tepinelis rode pilna lauka leukocitu, pasake, kad cia normalu, bet jauciau kad kazkas man blogai.. Gryzau pas pirmine gyd., vel nustate kolpita.. Trukus kantrybei, apsilankiau pas homeopate, ji nustate maksties uzdegima ir israse lasiuku, sake tikrai praeis, apsidziaugiau. Sugeriau visa kursa, bet niekas nepasikeite.. Vel nuejau pas ginekologe, ji liepe menesi gerti geruju bakteriju.. Nepadejo, sakau darykit citologini ir zpv, ir mano nelaimei rado acus ir 16zpv.. Tada seke asaru kalnas ir bemieges naktys.. Padare biopsija, siandien atsakymas: cin3... Nezinau kaip nusiramint.. Laukia konizacija ir viltis, kad visas brudas issivalys ir dings amziams..
Atsakyti
QUOTE(nez @ 2015 02 23, 19:02)
Sveikos, likimo drauges  4u.gif  jungiuosi ir as i jusu grupe..
Pries pusmeti pajutau dirginima, deginima "ten" viduje.. Apsilankiau pas gyd., rado pienlige. Gydziausi zvakutemis, bet dirginimas nepraejo.. tada nustate kolpita, gydziausi nuo jo, bet dirginimas vistiek isliko.. Nuejau pas kita gyd., tepinelis rode pilna lauka leukocitu, pasake, kad cia normalu, bet jauciau kad kazkas man blogai.. Gryzau pas pirmine gyd., vel nustate kolpita.. Trukus kantrybei, apsilankiau pas homeopate, ji nustate maksties uzdegima ir israse lasiuku, sake tikrai praeis, apsidziaugiau. Sugeriau visa kursa, bet niekas nepasikeite.. Vel nuejau pas ginekologe, ji liepe menesi gerti geruju bakteriju.. Nepadejo, sakau darykit citologini ir zpv, ir mano nelaimei rado acus ir 16zpv.. Tada seke asaru kalnas ir bemieges naktys.. Padare biopsija, siandien atsakymas: cin3... Nezinau kaip nusiramint.. Laukia konizacija ir viltis, kad visas brudas issivalys ir dings amziams..

Mano istorija panasi. As irgi labai ilgai ieskojau priezasties, tik pas mane buvo tepliojimai ciklo vidury.. Paprasti citologiniai nieko nerode, tik skystoj terpej parode ASCUS. Tada dar kazkaip laikiausi. Tada zpv 16 tipas teigiamas. Va tada ejau is proto.. Nemoku papasakot kiek asaru isverkiau. Tada biopsija. Cin 2. Tada konizacija. Po jos atsakymai - cin3 cis, radikaliai pasalinta. Tada palengvejo. Pirmas citologinis po konizacijos geras. Dabar laukia kitas, darysiuosi ir zpv. Tikiuosi geriausio. Nebijokit ir jus. Nera viskas taip baisu, kaip atrodo. Nors man vienu metu tikrai atrode, kad ta diagnoze jau galutinis nuosprendis..
Atsakyti
Debesyse, kas kiek laiko kartoji tyrimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2015 02 23, 20:40)
Debesyse, kas kiek laiko kartoji tyrimus? g.gif

Pirma kartojau po 3 men, kita sake po puses metu, bet nelauksiu tiek, darysiu po 3 menesiu.. Kazkaip neramu man vis tiek, ir zpv dar noriu pasidaryt. Ir tu paprastu PAP sakiau nebesidarysiu is viso, tik skystoj terpej..
Atsakyti