QUOTE(nez @ 2015 02 23, 19:02)
Sveikos, likimo drauges

jungiuosi ir as i jusu grupe..
Pries pusmeti pajutau dirginima, deginima "ten" viduje.. Apsilankiau pas gyd., rado pienlige. Gydziausi zvakutemis, bet dirginimas nepraejo.. tada nustate kolpita, gydziausi nuo jo, bet dirginimas vistiek isliko.. Nuejau pas kita gyd., tepinelis rode pilna lauka leukocitu, pasake, kad cia normalu, bet jauciau kad kazkas man blogai.. Gryzau pas pirmine gyd., vel nustate kolpita.. Trukus kantrybei, apsilankiau pas homeopate, ji nustate maksties uzdegima ir israse lasiuku, sake tikrai praeis, apsidziaugiau. Sugeriau visa kursa, bet niekas nepasikeite.. Vel nuejau pas ginekologe, ji liepe menesi gerti geruju bakteriju.. Nepadejo, sakau darykit citologini ir zpv, ir mano nelaimei rado acus ir 16zpv.. Tada seke asaru kalnas ir bemieges naktys.. Padare biopsija, siandien atsakymas: cin3... Nezinau kaip nusiramint.. Laukia konizacija ir viltis, kad visas brudas issivalys ir dings amziams..
Mano istorija panasi. As irgi labai ilgai ieskojau priezasties, tik pas mane buvo tepliojimai ciklo vidury.. Paprasti citologiniai nieko nerode, tik skystoj terpej parode ASCUS. Tada dar kazkaip laikiausi. Tada zpv 16 tipas teigiamas. Va tada ejau is proto.. Nemoku papasakot kiek asaru isverkiau. Tada biopsija. Cin 2. Tada konizacija. Po jos atsakymai - cin3 cis, radikaliai pasalinta. Tada palengvejo. Pirmas citologinis po konizacijos geras. Dabar laukia kitas, darysiuosi ir zpv. Tikiuosi geriausio. Nebijokit ir jus. Nera viskas taip baisu, kaip atrodo. Nors man vienu metu tikrai atrode, kad ta diagnoze jau galutinis nuosprendis..