Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(jurgonse @ 2014 09 05, 17:08)
laikausi lovos rezimo, vaikstau kaip kristoline aisku nieko nekeliu.labai bijau komplikaciju. siaip savijauta gera, nei ka skaudanei kraujuoju smarkiai.kaip jus po operacijos gyvenote ar lovos rezime ar iprasta gyvenima tik kad su pasisaugojimu?

Manau, kad pats organizmas pasako, kiek saugotis. Aš šeštą dieną po opeacijos pabandžiau prabraukti grindis, tai taip susuko, kad galvojau ant sienos užlipsiu smile.gif. O ir šašas mano tik po mėnesio pasišalino. Geriau pasisaugoti ir pamylėti save wink.gif

QUOTE(braskee84 @ 2014 09 05, 17:33)
Sveikos, merginos, ateinu pasidziaugti, o taip pat ikvepti drasos, kad viskas bus gerai  mirksiukas.gif

6 men po konizacijos, OCT atsakymas - be pakitimu  thumbup.gif

Kas labiausiai nustebino ZPV nerasta  blink.gif Buvau tikra, kad jis bus teigiamas...Idomu, ar tikrai taip gali buti  g.gif ZPV man pirma karta tirtas, todel nezinau, ar pries opercaija jis buvo, ar ne, bet tikrai manau, kad be jo tokie pakitimai nesivysto... (CIN3/Ca in situ).

Bet kokiu atveju labai labai dziaugiuosi, kitas vizitas po metu  thumbup.gif

Sveikateles visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu, labai šaunu 4u.gif .
Labai noriu tikėti, kad mano ŽPV, su visais CIN3 ir CA in situs irgi bus dingę.

Ir aš noriu pasidžiaugti ax.gif . Vakar išoperavo krūties fibroadenomą, tai atsakymas geras, jokių vėžinių ląstelių thumbup.gif . Išleido savaitgaliui namo, tai gulinėju, snaudinėju, ilsiuosi tsakant biggrin.gif . Pirmadienį grįšiu, perriš ir lauksiu siūlių išėmimo.
Atsakyti
Merginos, noriu visoms palinketi stiprybes ir tik pozityviu minciu! Pasidalinu savo laimejimais. Pries metus daryta konizacija, buvo Cin3 ir CIS, bei 4 ZPV tipai, tarp ju 16. Radikaliai pasalinta. Po pusmecio be pakitimu, tik likes 16 ZPV, o siandien praejus lygiai metams, nei pakitimu ir nei vieno ZPV tipo!!
Atsakyti
QUOTE(Spice @ 2014 09 06, 18:24)
Merginos, noriu visoms palinketi stiprybes ir tik pozityviu minciu! Pasidalinu savo laimejimais. Pries metus daryta konizacija, buvo Cin3 ir CIS, bei 4 ZPV tipai, tarp ju 16. Radikaliai pasalinta. Po pusmecio be pakitimu, tik likes 16 ZPV, o siandien praejus lygiai metams, nei pakitimu ir nei vieno ZPV tipo!!

Sveikinimai kuo nuoširdžiausi,sakykit ar po konizacijos kažkaip stprinot organizma ar ėmetes kokių spec priemonių ar tiesiog gyvenot kaip ir anksčiau ir pats organizmas susitvarkė su visom bėdomis. Nes dabar galvoju gal reikia kažkokių arbatėliu pagerti ar šiaip kokiom naturaliom priemonėmis stiprinti organizma kad jis greičiau atsistatytų ir kad galėčiau džiaugtis kaip ir jus gerais tyrimo rezultatais po pusmečio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Do_do_do @ 2014 09 06, 17:19)
Ir aš noriu pasidžiaugti ax.gif . Vakar išoperavo krūties fibroadenomą, tai atsakymas geras, jokių vėžinių ląstelių thumbup.gif . Išleido savaitgaliui namo, tai gulinėju, snaudinėju, ilsiuosi tsakant  biggrin.gif . Pirmadienį grįšiu, perriš ir lauksiu siūlių išėmimo.

Kaip šaunu džiaugiuosi labai už jus ,mano odisejoje po ligonines irgi laukia susitikimas su chirurgu del esancios fibroadenomos. greiciausiai manes taip pat laukia dar viena operacija.Esu nusiteikus kad dabar sunkesnis gyvenimo tarpas ir kad reikia pasiremontuoti kapitaliskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spice @ 2014 09 06, 17:24)

Sveikinimai didžiausi thumbup.gif. Pasidalinkit patirtimi, kaip stiprinote organizmą.
Mano imuninė sistema gana silpna, šeimos gydytoja sakė po operacijos pradėti gerti ryklio kepenų aliejų. Rugsėjo pab. pakartotinai eisiu pas homeopatą. Kolegė, prieš keletą metų susidūrusi su onkologija, patarė gerti papildą Evelor.

QUOTE(jurgonse @ 2014 09 06, 19:06)

Kaip šaunu džiaugiuosi labai už jus ,mano odisejoje po ligonines irgi laukia susitikimas su chirurgu del esancios fibroadenomos. greiciausiai manes taip pat laukia dar viena operacija.Esu nusiteikus kad dabar sunkesnis gyvenimo tarpas ir kad reikia pasiremontuoti kapitaliskai  smile.gif

Jei ir rekomenduos operaciją, nesibaiminkit. Nežinau, kur gyvenate. Mane operavo Santariškių Onkologiniame. Gydytojai ir personalas - profesionalai. Susitvarkysit, sustiprėsit ir gyvensit ramiai mirksiukas.gif . Ligoninėje susipažinau su viena moterimi, kurios diagnozė išties nedžiuginanti, bet ji tiek pilna pozityvumo, vidinės stiprybės, susižavėjau jos mąstymu, visuomeniškumu, energija. Reikia stengtis kuo pozityviau apie viską galvoti, kuo mažiau streso ir, svarbiausia, mylėti save.
Atsakyti
Sakykit, o kiek laiko užtrunka visa procedūra, t. y. nuo tada, kai pradedi ruoštis operacijai iki pabudimo? nes nežinau, kaip darbe daryt. niekam iš anksto nieko nesakiau, rytoj kai pasiimsiu biuletenį ir pasakysiu. nenoriu sakyt priežasties. pusė 8, kai turiu būti ligoninėje, darbe dar nieko nebus, kad paskambint, tai galvoju, kada čia aš pabust turėčiau iš tos narkozės, kada pranešiu viską..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 09 09, 12:59)
Sakykit, o kiek laiko užtrunka visa procedūra, t. y. nuo tada, kai pradedi ruoštis operacijai iki pabudimo? nes nežinau, kaip darbe daryt. niekam iš anksto nieko nesakiau, rytoj kai pasiimsiu biuletenį ir pasakysiu. nenoriu sakyt priežasties. pusė 8, kai turiu būti ligoninėje, darbe dar nieko nebus, kad paskambint, tai galvoju, kada čia aš pabust turėčiau iš tos narkozės, kada pranešiu viską..

O kada planuojama operacija? Iš tikrųjų, tai nuo patekimo į operacinę iki atsibudimo operacinėje arba reanimacijoje, o tik tada perkelia į palatą - gali praeiti nuo valandos iki kelių, priklausomai, kiek ilgai miegosit, o miegama tikrai įvairiai.
Dabar pagalvojau, juk atvykus į ligoninę, tai taip staigiai neoperuos, kol į palatą nuves, kol anesteziologo sulauksit, kol daktaro... Valanda, o gal ir dvi trys praeis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylez: 09 rugsėjo 2014 - 12:16
Sveikos
Merginos priminkit, ar asus yra zemiausia stadija?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 09 09, 11:59)
Sakykit, o kiek laiko užtrunka visa procedūra,

Ppasakosiu as savo istorija
Taigi si pirmad.09.08d 9 val ryto as jau kmuk,uzregistruoja,palydi i palata.Kadangi guluosi su 5men dukryte ir vyru,gauname A lygio palata su tuliku, bunam vieni thumbup.gif bekraunant daigtus ateina palatos slaugute ir paklausia ar reikia kokiu rubu,pasakius kad mane operuos,atnese net trejus naktinius marskinius,chalata-issirinkau kurie labiausiai patiko biggrin.gif
Atejo ansetesiologas-apsnekejom kaip daryti su maitinimu,viska paaiskino,surinko anamneze ir pasake kad 10,30 keliausiu i operacine ,Taigi tada atejo ginekolog.rezidente supilde mano kortele,padejau kelis autografus...
Sirdis aiksu kalatojasi,bandau neissiduoti,vyrui matau neramu labiau
Ai tiesa butina is vakaro buti nevalgius ir negerus ryte nieko
Nu va apsirengiau as,pasipuosiau,atejo palatos sesute ir palydejo mane i operacine,tada tokiam ale laukiamajam uzdejo vienk kepure,bachilus,paklause ar nusiemiau kelnaites,paeme chalata ir slepetes(jas nunese atgal i palata).Tada mane visa grazia ir paruosta atejo pasitikti is operacines sesute,atsiguliau ant lovos-kedes,isskeciau kojas,mane iki puses is karto apklojo,kraciausi ir nuo salcio ir nuo nerimo,visgi pirma operacija gyvenime,tada anesteziologo sesute suvede kateteri,pajunge spaudimo aparato mandzetes matuokli ir t.t.atejo ginius,pasisveikinom,kaip ir numatem anesteziologas mane ruosesi uzmigdyti tik kai bus pasiruoses gydytojas,kad kuo maziau reiktu leisti vaistuku op.metu,cia del maitinimo krutimi.Ai tiesa paskui kazkaip nurimau ir apsilau,tai anesteziologas pasake kad biski suleido vaistuku kad nurimciau(aciu jam) nu ir ka atejo ginius,tada sako anest.kad apsunks galva ir uzmigsiu-ir tik laukiu ir bac.......juoda......pabundu jau lovoje kai mane veza palatos sesute ir sako nu pasirodykim teciui kad jau po visko,as aiksu vapalioju kad jau pabudau,bet skausmas....blyn sakau kad ziauriai ten skauda,nuvezai pooperacine palata (laikas 12.00)jau pilno proto as,suleidzia ketonalio,lasa lasine,nesimiega jau man visai
Pabunu dar apie pusval.ir parveza i palata pas palaikymo komanda
Esme tame operacija truko ilgai nes pasipyle kraujas,kaip ginius sako dejo toki dusa,apsiuvo kakleli kiek ten imanoma,uztamponavo su skarom-
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totoria 123: 10 rugsėjo 2014 - 11:02
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 09 09, 18:22)
Sveikos
Merginos priminkit, ar asus yra zemiausia stadija?
Ačiū

Visą informaciją rasite pirmame temos puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,o kokius paletus vezetes? Stipriai kraujuojama po operacijos? Uztenka paprastu, ar jau tuos Tena pirktis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *NoTa*: 11 rugsėjo 2014 - 10:35
QUOTE(*NoTa* @ 2014 09 11, 11:33)
Merginos,o kokius paletus vezetes? Stipriai kraujuojama po operacijos? Uztenka paprastu, ar jau tuos Tena pirktis?

Aš vežiausi didelių, na dėl visa ko (abrisan) ir mažų. Skaičiau, kad visaip būna, kad vienos kraujuoja daugiau, okitoms vos keli lašai. Didelio prireikė tik vieno, paskui įprastus naudojau. Bet juk vakare namo išleis, jei viskas gerai, nereikia prisikrauti daug 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylez: 11 rugsėjo 2014 - 10:52
Man is po operacijos isviso minimaliai tepliojo visa savaite tokiom sviesiai ruzavom isskyrom, po savaites ir po apziuros prasidejo gausesnis ir ryskesnis kraujavimas. labai bijau kad tik neprasidetu gausus kraujavimas todel kiek imanoma gulineju lovyteje,nes gydytoja sake kad placiai pjauta liko nemaza zaizda...o dar atsakymas kad radikalumo nustatyti nepavyko tik po citologinio tyrimo kuri ims is kaklelio kanalo bus aisku ar reikes pakartotinos operacijos doh.gif
Atsakyti