QUOTE(jurgonse @ 2014 09 06, 20:06)
Sveikinimai kuo nuoširdžiausi,sakykit ar po konizacijos kažkaip stprinot organizma ar ėmetes kokių spec priemonių ar tiesiog gyvenot kaip ir anksčiau ir pats organizmas susitvarkė su visom bėdomis. Nes dabar galvoju gal reikia kažkokių arbatėliu pagerti ar šiaip kokiom naturaliom priemonėmis stiprinti organizma kad jis greičiau atsistatytų ir kad galėčiau džiaugtis kaip ir jus gerais tyrimo rezultatais po pusmečio
Papildyta:
Kaip šaunu džiaugiuosi labai už jus ,mano odisejoje po ligonines irgi laukia susitikimas su chirurgu del esancios fibroadenomos. greiciausiai manes taip pat laukia dar viena operacija.Esu nusiteikus kad dabar sunkesnis gyvenimo tarpas ir kad reikia pasiremontuoti kapitaliskai
Ne, ypatingai organizmo nestiprinau, skeptiskai ziuriu i vitaminus, papildus ir kt. chemija, tad ju nevartojau. Mano manymu, patys kenksmingiausi yra 2 faktoriai stresas ir modifikuoti maisto gaminiai. Tai tik mano isitikinimas, ne faktas, bet fakto, kodel vieni suserga kiti ne juk nera...
Tad vedama asmeniniu isitikinimu, stengiausi gyventi pozityviau ir sveikiau. Kiekviename zingsnyje rinkausi kuo naturalesnius produktus, skaiciau kiekviena etikete, alkoholio pusmeti ne laso, jokiu prekybos centru pusgaminiu, desreliu, kolos, traskuciu, riebalu ir dar daug daug ko sudetyje turinciu E ir kitu kodu..
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2014 09 09, 12:59)
Sakykit, o kiek laiko užtrunka visa procedūra, t. y. nuo tada, kai pradedi ruoštis operacijai iki pabudimo? nes nežinau, kaip darbe daryt. niekam iš anksto nieko nesakiau, rytoj kai pasiimsiu biuletenį ir pasakysiu. nenoriu sakyt priežasties. pusė 8, kai turiu būti ligoninėje, darbe dar nieko nebus, kad paskambint, tai galvoju, kada čia aš pabust turėčiau iš tos narkozės, kada pranešiu viską..
Man visa operacija truko max 15 minuciu, su atejimu ir isejimu, pati procedura - turbut 5 minutes.
Nesuprantu kodel yra daroma narkoze, kuri taip pat kenksminga organizmui.
Pats gimdos kaklelis yra visiskai nejautrus, tad skausmo nepajusite, tik nedideli maudima, panasu i menstruaciju skausma.
Po operacijos nepatartina iskart lekti, nes gali uzeiti silpnumas, pykinimas ar pan.
Man asmeniskai ir po biopsijos ir po konizacijos isejus is kabineto, po 10-15 min pasidare silpna. Bet pralaukiau ir pati sekmingai parvaziavau namo, sekancia diena i darba. Aisku reikia saugoti save, nesitampyti, stebeti.
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2014 09 11, 19:56)
Man vakar atliko konizacija. Net is narkozes kai isejau, pirmas dalykas kuri padariau - verkiau.. Bet siaip jauciuosi gerai, vakar siek tiek pilva maude, bet vakare jau sveika jauciausi, su draugem kavinej sedejau

nedarbingumo trim dienom paprasiau. Bet siandien jau po miesta basciausi ir mb vonia padejau remontuot, aisku, taip mimimaliai. Ir kazkaip keistai, man vos vos kraujavo, kai vakar i tualeta eidavau, siandien is viso net neteplioja. Cia normalu? Siaip ar taip, pati konizacija neisgasdino, viskas greitai ir lengvai. Dabar tik atsakymu labai bijau. Net drebu pagalvojus, kad gali ir vezi rasti..
Normalu, ir neturi kraujuoti. Zaizda turi uzsitraukti sasiuku, kuris nukris po +-10 dienu, tada gali vel pateplioti.
Iki tol galimos vandeningos isskyros, negausios.