Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

Labas merginos
nzn kokia savijauta viduj verysad.gif verysad.gif aisku nepasidare taip per viena diena bet rezultatas ne koks.....
paskambino siandie onkoginius del mano biopsijos atsakymo- nelauke net ketvirtad. mano atvykimo laiko, darant kolposkopija labai kazko blogo nemate,lyg ir isgnaibe tas dvi vietas-rezultatas Ca in situ kad nieko gero nebus taip ir zinojau visgi po antro gimdymo buvo atsakymas HSIL, tuomet kolposkopija ir biopsija CIN I laukiam-tada trecias nestumas,gimdymas vel HSIL- verysad.gif tai va operacija sutarem daryti jau pirmad, suderinau kad man leis i privacia palata gultis,nes as maitinu savo mazge, su ja ir gulesiu.
Nu esme tamne-kam operacija dare kmuk-arba nebutinai-gal galit papasakoti kaip viskas buvo-ar reikia savo pizamos,chalato-ar i operacine veza su lig?kokia anestezija-i vena pamigdo ar i stubura spinline-kaip jaueties po operacijos,kada paleido?kiek kraujavote po visko?
nu suprantate klausimu daug-kazkaip atrodo nurimsiu zinodama kas ir kaip, aciu uz bet kokia info.
Tiesiog dekoju dievui kad spejau pasigimdyti trecia dukryte ir ramiai galiu operuotis, zinau kad kitom blogiau buna dar.Bet ir sedziu dabar gerai sukontuzita,dukrai mokykla,sunu tik pratinu prie lopsio,kaip reiks tvrakytis po visko ir pan
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 27d. man irgi atliko konizacija :4u 15 d. galutiniai atsakymai bus, bijau...

QUOTE(debesyse* @ 2014 08 25, 09:03)
sveikos, norėjau paklausti, o normalu, kad praėjus 4 dienoms po biopsijos pasirodo kraujingų išskyrų? čia šašas krenta tų pridegintų vietų ar sunerimti reikia?

Man siandien irgi isskyru padaugejo, 5 dienos po operacijos. nesuprantu ir del ko, neramu, temperaturos nera, neskauda, mmm per anksti, tik 21 CD.
Gal kam irgi taip buvo?

QUOTE(Totoria 123 @ 2014 09 02, 18:27)
Labas merginos
nzn kokia savijauta viduj  verysad.gif  verysad.gif aisku nepasidare taip per viena diena bet rezultatas ne koks.....
paskambino siandie onkoginius del mano biopsijos atsakymo- nelauke net ketvirtad. mano atvykimo laiko, darant kolposkopija labai kazko blogo nemate,lyg ir isgnaibe tas dvi vietas-rezultatas Ca in situ kad nieko gero nebus taip ir zinojau visgi po antro gimdymo buvo atsakymas HSIL, tuomet kolposkopija ir biopsija CIN I laukiam-tada trecias nestumas,gimdymas vel HSIL- verysad.gif tai va operacija sutarem daryti jau pirmad, suderinau kad man leis i privacia palata gultis,nes as maitinu savo mazge, su ja ir gulesiu.
Nu esme tamne-kam operacija dare kmuk-arba nebutinai-gal galit papasakoti kaip viskas buvo-ar reikia savo pizamos,chalato-ar i operacine veza su lig?kokia anestezija-i vena pamigdo ar i stubura spinline-kaip jaueties po operacijos,kada paleido?kiek kraujavote po visko?
nu suprantate klausimu daug-kazkaip atrodo nurimsiu zinodama kas ir kaip, aciu uz  bet kokia info.
Tiesiog dekoju dievui kad spejau pasigimdyti trecia dukryte ir ramiai galiu operuotis, zinau kad kitom blogiau buna dar.Bet ir sedziu dabar gerai sukontuzita,dukrai mokykla,sunu tik pratinu prie lopsio,kaip reiks tvrakytis po visko ir pan

Mane 27 d.operavo klinikose, paleido kita diena. Naktinius dave, chalato savo reikia, bet as neturejo, tai man ir ji dave. Narkoze i vena, uztruko apie 45 min viskas, iskart atsibudau ir gana gerai jauciausi, miego nesinorejo visai. grizus namo visai beveik netepliojo, siandien tik pradejo taip rimciau, gali tekt pas gydytoja eit, nes neramu.

O jus laikykites 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rugsėjo pabaigoje ir aš darausi operaciją verysad.gif
Gydytoja rekomendavo pirma gimdyti, bet mes nutarėm operuotis. Nenoriu nervindamąsi nešioti leliuko verysad.gif

Mano operacija planuojama tokia pati kaip ir Gudrės.
Nemoku paaiškinti savo vidinės būsenos.
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 09 03, 17:28)
Rugsėjo pabaigoje ir aš darausi operaciją  verysad.gif
Gydytoja rekomendavo pirma gimdyti, bet mes nutarėm operuotis. Nenoriu nervindamąsi nešioti leliuko  verysad.gif

Mano operacija planuojama tokia pati kaip ir Gudrės.
Nemoku paaiškinti savo vidinės būsenos.

Pas mus ta pati situacija, irgi nusprendem pirmiau operuotis. Nes yra kitu problemu, lengvai nepastosiu. O kur jus operuosites? Kokio amziaus esat? Kokius pakitimus biopsija rado? As turejau kita trec operuotis, bet ner dar mmm, reiks perkelt :/
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 09 03, 17:58)
Pas mus ta pati situacija, irgi nusprendem pirmiau operuotis. Nes yra kitu problemu, lengvai nepastosiu. O kur jus operuosites? Kokio amziaus esat? Kokius pakitimus biopsija rado? As turejau kita trec operuotis, bet ner dar mmm, reiks perkelt :/

Kaip gydytoja pasakė "eikit ir darykitės vaiką", o jei jis taip greitai nepasidarys? Laukti nenoriu, nes metai laiko, o situacija nesikeičia....
Aš operuosiuos savo mieste kuriame dirbu. UKMERGĖ Man 36 m. bus gruodį.
ZPV tyrimas man parodė, CIN1. Onkocitologinis ASCUS. Ką dabar ras bijau net pagalvoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 09 03, 18:05)
Kaip gydytoja pasakė "eikit ir darykitės vaiką", o jei jis taip greitai nepasidarys? Laukti nenoriu, nes metai laiko, o situacija nesikeičia....
Aš operuosiuos savo mieste kuriame dirbu. UKMERGĖ Man 36 m. bus gruodį.
ZPV tyrimas man parodė, CIN1. Onkocitologinis ASCUS.  Ką dabar ras bijau net pagalvoti  verysad.gif

O vaikas bus pirmas? Pas mane zpv 16 tipas ir cin2. Trys paprasti onkocitologiniai per metus jokiu pakitimu neparode. Skystoj terpej-ascus. Va nuo tada ir gyvenu kaip kosmare...
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 09 03, 18:21)
O vaikas bus pirmas? Pas mane zpv 16 tipas ir cin2. Trys paprasti onkocitologiniai per metus jokiu pakitimu neparode.  Skystoj terpej-ascus. Va nuo tada ir gyvenu kaip kosmare...

Nea, turiu beveik 10 metų sūnų.
Man visi oklocitologiniai rodė- ASCUS
ZPV-skystoj terpėj 3.. ir 5... teigiamus, CIN1

O aš negaliu sakyti, kad kaip košmare. Gal atvirkščiai, daugiau tokia vidinė ramuma. Kodėl? Negaliu paaiškinti.... Mieliau gal nieko nedaryčiau, nes kaip gydytoja sako, viskas dingsta. Bet jau metai ir jokių pakitimų, tas pats ir tas pats.
Atsakyti
Pas mane po ASCUS ir operacijos, "išpjovimo" atsakymas atėjo - ca in situ.. Bet nebūtinai ir jums taip bu. Galvokit, jog svarbu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 09 03, 18:32)
Pas mane po ASCUS ir operacijos, "išpjovimo" atsakymas atėjo - ca in situ.. Bet nebūtinai ir jums taip bu. Galvokit, jog svarbu laiku 4u.gif

Zylez, o čia kas? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 09 03, 18:31)
nes kaip gydytoja sako, viskas dingsta.

Kaip suprast g.gif
Papildyta:
QUOTE(*NoTa* @ 2014 09 03, 18:34)
Zylez, o čia kas? blush2.gif  g.gif

Pats blogiausias atsakymas, kuris seka po cin3..
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 09 03, 18:35)
Kaip suprast g.gif

Kaip man paaiškino Ascus yra pakitimai. Kokie jie, onkocitologinis nerodo. Ir būna taip, kad palieka stebėti (tarkim man onkocitologinį rekomenduota kartoti po 4 mėn.) Jį pakartojus, jokių pakitimų nebeaptinkama.
Netgi žinau konkretų tokį atvejį.
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 09 03, 18:32)

O biopsija ka rode?? Siaubas, kad ant tiek tyrimas skyresi..
Papildyta:
QUOTE(Zylez @ 2014 09 03, 18:37)
Kaip suprast g.gif
Papildyta:

Pats blogiausias atsakymas, kuris seka po cin3..

Cia nera blogiausias. Jeigu viskas pasalinta, kaip tik geras, kad laiku suspejot. As blogesni isgirst bijau. :/
Atsakyti