Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Labas rytas 4u.gif ale tikrai nebėra nei vienos uotraukos, net ir Pamplesiuką išsiėmė g.gif matyt kažkuri dalyvė paprieštaravo ...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 17, 08:35)
Labas rytas 4u.gif ale tikrai nebėra nei vienos uotraukos, net ir Pamplesiuką išsiėmė g.gif matyt kažkuri dalyvė paprieštaravo ...

O tai kas tas foto buvo ideje ir kur? cia net dinkos posto jokio nėra rolleyes.gif
Atsakyti
diinka buvo įdėjusi ir net per du postus. Pati negalėjo panaikinti be moderatorės pagalbos mirksiukas.gif

(Aš tai turiu išsisaugojusi, bet juk nerodysiu jei žmonės nenori ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 17 liepos 2014 - 07:45
Nu matai kokie cia x-failai darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 07 17, 06:50)
Labas rytas 4u.gif

Erode,pasižiūrėk Meino meškėnų temoje ,ten yra nuotraukytė įdėta tos gražuolės wub.gif

Merginos,mano likęs varguolėlis ,atrodo ,ras globą-vakar kalbėjau su ta mergina,su kuria nuvežėm juos į kliniką,ji paims laikinai pagloboti ,kad nereiktų tamsoje sėdėt,nes gydymas jau baigtas,dar akytėms reiks tepaliuko,bet tai galima padaryti ir namie wub.gif Šiandien vakare jį turėtų pasiimti.man yra likę pinigėlių jūsų suaukotų,tai merginai kažkiek duosiu(ji visų ,sakė ,neims),o kitus ketinu atiduoti katytei ,kuri gimė be vienos kojytės arba kitam varguolėliui,ar jūs nieko prieš?

Zundyte, tikrai ne prieš.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Weronica @ 2014 07 17, 08:45)
Nu matai kokie cia x-failai darosi biggrin.gif

Deja ir aš nieko niekam net ir paslapčia negaliu parodyti, nes neišsisaugojau smile.gif
Zundyte - šaunu dėl mažylio, kad nereiks jam klynikoje būti 4u.gif o dėl pinigėlių tai drinks_cheers.gif
Toras koksai mokslinčius biggrin.gif
Atsakyti
Tai jus ten gal nuogos prisifotkinot kad cia viskas taip slapta lens.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 07 17, 10:25)
Tai jus ten gal nuogos prisifotkinot kad cia viskas taip slapta lens.gif  laugh.gif

lotuliukas.gif deja oras mums šito neleido padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, nuotraukas suslėpiau aš blush2.gif (buvo prašymas až)

Einu ir aš to pagalvinio grožio į meinų temą pažiūrėti - svajonė mūsų meinukas. Bet turim du Lietuvos naglųjų veislės ir labai mum jų gana šiuo metu wink.gif Bet jau eina kalbos apie trečią katiną lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 07 17, 10:54)
Einu ir aš to pagalvinio grožio į meinų temą pažiūrėti - svajonė mūsų meinukas

Jei ir buvo ten,tai jau nėra...aš irgi ėjau pažiūrėti, bet nieko neradau g.gif

Apžiūrėjau FB, graži katė juoda su baltu wub.gif man tai ryži , šv. blondinai arba tokie kaip Kiara gražiausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 17 liepos 2014 - 10:28
QUOTE(Vidam @ 2014 07 17, 11:09)
Jei ir buvo ten,tai jau nėra...aš irgi ėjau pažiūrėti, bet nieko neradau g.gif

Apžiūrėjau FB, graži katė juoda su baltu  wub.gif man tai ryži , šv. blondinai arba tokie kaip Kiara gražiausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Neradau ir aš, bet ir į kitus grožius pažiūrėti buvo faina wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

kodėl čia visos tokios slapukės? angel_sadangel.gif o aš gi taip prašiau parodyti pasisėdėjimo nuotraukų verysad.gif
Atsakyti