Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

QUOTE(busycat @ 2014 07 17, 13:27)
Nu aš nežinau, tiek nesenai per kokius 5 psl. Kiarą rodžiau laugh.gif nesakykit, kad nerodau visai  biggrin.gif

prieš 5 psl. su mūsų tempais tas pats kas prieš 5 savaites rodyta irnesakyk.gif biggrin.gif
Eilėraštis pakėlė nuotaiką thumbup.gif
Irmutse - įkrauk fotiką, porą dienų paskum mažius su fotiku pabėgiok, atrinksi gražiausias nuotraukas ir paskelbsi. O kiek jiems laiko? Man rodos dar nėra 2 mėn, dar mažiukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 17 liepos 2014 - 12:56
Erode 4u.gif

Kas trugdo mano Ryžą Ramybę?? Kam trugdo mano ryžiausias ryžumas?? Kam išrašyti krapų per duntis??

user posted image

Atsakyti
Oi, blondinas vaizduoja rūstų biggrin.gif o atrodo, kad tuoj neatlaikys, išsišieps ir puls murkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 17, 13:54)

Kas trugdo mano Ryžą Ramybę?? Kam trugdo mano ryžiausias ryžumas?? Kam išrašyti krapų per duntis??

Oi, Bose, Bose... wub.gif Kai tau įgris Trisaplvė pamaiva ir Gintariniai karoliai- ateik pas mane. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilkra, o gal Karolių? biggrin.gif

Magnuna, išsišieptų jis, bet gėdinasi laugh.gif
Atsakyti
Kam išrašyti krapų per duntis??[/i]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[i]Kas trugdo mano Ryžą Ramybę??

Nesikėsinkit nei viena į Bosą, jis yra maaaano numylėtinis wub.gif wub.gif wub.gif

Azu tavo broliai šaunuoliai tikrai puikūs pažiūrėti, tikri gražuoliai, bet...vienas ėdrūnas ir vėmūnas, apie kitą reikia šokinėti, kad kasnelį įsiūlyti, atskirai valgyt daryt t.y žuvį kepti...vienu žodžiu daug klapato su jais biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 17 liepos 2014 - 13:15
QUOTE(vilkra @ 2014 07 17, 13:58)
Kai tau įgris Trisaplvė pamaiva ir Gintariniai karoliai- ateik pas mane. mirksiukas.gif

Teta Vilkra, vienspalvė netiktų?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonne: 17 liepos 2014 - 13:14
QUOTE(Sonne @ 2014 07 17, 14:14)
Teta Vilkra, vienspalvė netiktų?

Tiktų, tiktų- man visi kailiniuoti ir murkiantys tiktų- tik... šeimininkai geruoju neatiduoda schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Imki duncius ,te visus,
duok mum krapu i namus
user posted image
Bosas, ryzas neburnok,
Eiks cinai ir vojavok
Duok tu krapu nematytu,
Zek tik ka nepirktum plytu.....
user posted image
Atsakyti
nu kaip bludyja internetas, nervai nelaiko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmutse: 17 liepos 2014 - 13:56
prisijuokiau is katuku ir eilerastuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vilkra, imk mano tris mazius, issiauklesi pagal save kol mazi lotuliukas.gif
Jo, mano pampliukams dar nera 2men., bet su mano tempais, kol skelbimus isplatinsiu tai visi trys ateis lotuliukas.gif , ai, tiesa, juk nezinau dar lyciu lotuliukas.gif , kaip as skelbimus desiu g.gif
Papildyta:
Va, klausimas dar iskilo g.gif , kai jie tokie mazi ar jau matosi kokio ilgio bus plaukas g.gif , mama trumpo plauko, o tevas sviesiu kaciuku tai ilgaplaukis, tik rainiai neaisku i ka atsigime g.gif
Atsakyti