Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Vėtra.l, būtinai padaryt foto, sukurk gražų aprašymą, gal kažkam kris į akį.

o man šiandien Katia irgi atnešė dovaną į lovą- išrautą gėlę doh.gif ir dar prižadino savo garsais, kad atkreipčiau dėmesį. Tad keliaus 4,30 kad pasodint
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 13, 08:45)
Sonne, dėžė pats geriausias miegamasis? biggrin.gif

Aha, šita dėžė pasirodė tinkama ne tik graužimui, bet ir miegojimui biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, laukiam vakarykščio meeto nuotraukų smile.gif

Labai fainiai pasėdėjom, prisiglostėm Runcuko lašinius (oi koks pagalviukas fainuoliukas tas Runcius), prisižiūrėjom į Bižū puikiojo kailio demonstravimus, o jau Pamplemusas tai išvis vakaro gviazda buvo - ėjo per rankas (savom kojom ėjo, lipo ant stalo), vaidino "didelį katiną" ir juokino visus savo čiauškinančiu ėdimu.

Matėm keturis mažulius, bet jų mama pasislėpus buvo sad.gif Bet turėjom garbės pamatyti kaimynų Morkių/Reksą - nenusakomo grožio karamelinio kailio dryžuotą Garfieldo antrininką.

O ir juodoji dama, kuri užuodus mėsą atkeliavo paėsti (Rasos duoto sausiuko ir neėdė gudruolė), apėjus stalą pas visus išsiprašė skanėstų, o pabaigoje leidosi paglostoma net!
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 07 13, 07:54)
Gera medziokle, saunuole katyte wub.gif

Jo, ryziukes jauciu niekam neisiulysiu. Kai pagalvoji, mazu gi katuku nepuola imti zmones. O cia suaugus tikraii manau nekastruota katyte. Ji charakterio nerealaus. Prieraisi ir laaaabai meili. Jauciu ji tiktu senam zmogui gyvenanciam nuosavame name. Zodziu nezinau ko imtis, nes variantu nera.

Vetra, vistiek ją reik sterilizuoti. Pagalvok, tam senam žmogui katukų atves, ką jis darys? Dalins?

O dėl paėmimo - jei fotografuosi ir įdėsi - paims. Aš kaip tik nelabai noriu jaunos katės. Jau Tašės lakstymų pakanka - kaip arklių banda prasineša. Tai kaip jaunimas tada? biggrin.gif
Aišku, žaidimas žaidimu.
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2014 07 13, 09:00)
Labas rytas 4u.gif
Ačiū merginos dar kartą,gal išsikapstys varguolėliai verysad.gif ,o išvaizdos nekokios ,nes ilgaplaukiai bus,užtai pasišiaušę tokie ax.gif
Aj ,dar vakar Pupsė  musę pagavo thumbup.gif ir man ant lovos atnešė tokią leisgyvę,nu pirmą kartą pas mus toks įvykis thumbup.gif

Va, mamka, turi vertint tokį katytės ištikimumą - jokių konkurentų namie. biggrin.gif
Sonne, labai gražus miegelis dežutėj. 4u.gif Traukia prisijungt.

Zundyte, bet pasikeis jų kailiukas. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 13, 09:18)
Vėtra.l, būtinai padaryt foto, sukurk gražų aprašymą, gal kažkam kris į akį.
o man šiandien Katia irgi atnešė dovaną į lovą- išrautą gėlę  doh.gif ir dar prižadino savo garsais, kad atkreipčiau dėmesį. Tad keliaus 4,30 kad pasodint

Taaaip, visos paros mamkos užimtumas užtikrintas... Tik nenuobodžiauk, mamka. 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2014 07 13, 10:08)
Labas rytas, laukiam vakarykščio meeto nuotraukų smile.gif

Labai fainiai pasėdėjom, prisiglostėm Runcuko lašinius (oi koks pagalviukas fainuoliukas tas Runcius), prisižiūrėjom į Bižū puikiojo kailio demonstravimus, o jau Pamplemusas tai išvis vakaro gviazda buvo - ėjo per rankas (savom kojom ėjo, lipo ant stalo), vaidino "didelį katiną" ir juokino visus savo čiauškinančiu ėdimu.

Matėm keturis mažulius, bet jų mama pasislėpus buvo sad.gif Bet turėjom garbės pamatyti kaimynų Morkių/Reksą - nenusakomo grožio karamelinio kailio dryžuotą Garfieldo antrininką.

O ir juodoji dama, kuri užuodus mėsą atkeliavo paėsti (Rasos duoto sausiuko ir neėdė gudruolė), apėjus stalą pas visus išsiprašė skanėstų, o pabaigoje leidosi paglostoma net!

Na, tai foto laukiame. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 07 12, 19:16)

Zodziu jei isgirsite kas galetu priglausti Ryzuke, labai lauksiu zinutes, betkada 4u.gif

Ryža katė retenybė, reikia foto, kuo gražesnių, paplatinus skelbimą tikrai galima rast namus, taip vasarą nesidovanoja, bet rudeniop - pajudės 4u.gif Ir reikia sterilizuoti

Labam jau ir aš namie...fotografas kol kas nenusiteikęs su foto žaisti...teks pakapsėt ant smegenų.
Labai smagu buvo su Ruste susipažinti, nuostabi motera 4u.gif trykštanti pozityvu, daugiau tokių žmonių.
Vilkra turiu tau lauknešėlį 4u.gif
Atsakyti
Mažylis išėjo į Vaivorykštės šalį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 07 13, 18:01)

4u.gif gaila mažulio- bet jam ten geriau.. 4u.gif
Atsakyti

Gaila, bet yra kaip yra... gražios jam vaivorykštės.

------------

O aš kiek su linksmesnėm naujienom.

Mano dvyniai įstojo į Šaulių sąjungą. Laurynas gavo 8 balus (75-85taškai), Martynas 7balus (65-75taškai). Max buvo 106 taškai. 22d įteikimas pažymėjimų. cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 07 13, 18:08)

Mano dvyniai įstojo į Šaulių sąjungą. Laurynas gavo 8 balus (75-85taškai), Martynas 7balus (65-75taškai). Max buvo 106 taškai. 22d įteikimas pažymėjimų. cool.gif  cool.gif

sakiau kad įstos- kaip tokių mūrų- ąžuolų galėtų nepriimti .. thumbup.gif
Atsakyti

Zundyte, čia tas iš 2 varguolių? verysad.gif
Geros jam tos šalies. 4u.gif

Klausimas Magnunai. Pasakojai, kad duodi augintiniams skrandukų ir širdelių vištienos. Kaip gamini? Verdi tik ar niekaip negamini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 liepos 2014 - 17:50
Mazyliui geros vaivorykstes salies 4u.gif

Erode Vincas eda zalias sirdeles, jam labai skanu
Atsakyti
Taip merginos ,vienas iš tų varguolėlių verysad.gif ,silpnutis buvo ,per savaitę beveik nepriaugo svorio ,na ,padarėm ką galėjom,o jau gamta pasirinko verysad.gif ...Antrasis turėtų išgyventi ,nes klinikoje sakė ,toks velniukas doh.gif
Atsakyti