QUOTE(Vėtra.l @ 2014 07 13, 07:54)
Gera medziokle, saunuole katyte
Jo, ryziukes jauciu niekam neisiulysiu. Kai pagalvoji, mazu gi katuku nepuola imti zmones. O cia suaugus tikraii manau nekastruota katyte. Ji charakterio nerealaus. Prieraisi ir laaaabai meili. Jauciu ji tiktu senam zmogui gyvenanciam nuosavame name. Zodziu nezinau ko imtis, nes variantu nera.
Vetra, vistiek ją reik sterilizuoti. Pagalvok, tam senam žmogui katukų atves, ką jis darys? Dalins?
O dėl paėmimo - jei fotografuosi ir įdėsi - paims. Aš kaip tik nelabai noriu jaunos katės. Jau Tašės lakstymų pakanka - kaip arklių banda prasineša. Tai kaip jaunimas tada?
Aišku, žaidimas žaidimu.
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2014 07 13, 09:00)
Labas rytas
Ačiū merginos dar kartą,gal išsikapstys varguolėliai

,o išvaizdos nekokios ,nes ilgaplaukiai bus,užtai pasišiaušę tokie
Aj ,dar vakar Pupsė musę pagavo

ir man ant lovos atnešė tokią leisgyvę,nu pirmą kartą pas mus toks įvykis
Va, mamka, turi vertint tokį katytės ištikimumą - jokių konkurentų namie.
Sonne, labai gražus miegelis dežutėj.

Traukia prisijungt.
Zundyte, bet pasikeis jų kailiukas.
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 13, 09:18)
Vėtra.l, būtinai padaryt foto, sukurk gražų aprašymą, gal kažkam kris į akį.
o man šiandien Katia irgi atnešė dovaną į lovą- išrautą gėlę

ir dar prižadino savo garsais, kad atkreipčiau dėmesį. Tad keliaus 4,30 kad pasodint
Taaaip, visos paros mamkos užimtumas užtikrintas... Tik nenuobodžiauk, mamka.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2014 07 13, 10:08)
Labas rytas, laukiam vakarykščio meeto nuotraukų
Labai fainiai pasėdėjom, prisiglostėm Runcuko lašinius (oi koks pagalviukas fainuoliukas tas Runcius), prisižiūrėjom į Bižū puikiojo kailio demonstravimus, o jau Pamplemusas tai išvis vakaro
gviazda buvo - ėjo per rankas (savom kojom ėjo, lipo ant stalo), vaidino "didelį katiną" ir juokino visus savo čiauškinančiu ėdimu.
Matėm keturis mažulius, bet jų mama pasislėpus buvo

Bet turėjom garbės pamatyti kaimynų Morkių/Reksą - nenusakomo grožio karamelinio kailio dryžuotą Garfieldo antrininką.
O ir juodoji dama, kuri užuodus mėsą atkeliavo paėsti (Rasos duoto sausiuko ir neėdė gudruolė), apėjus stalą pas visus išsiprašė skanėstų, o pabaigoje leidosi paglostoma net!
Na, tai foto laukiame.