Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Labas rytas biggrin.gif

Nuo pat ryto prajuokino Weronicos postas laugh.gif

Laukiam meet'o foto thumbup.gif

Netikiu, kad Murzė tokia pikta schmoll.gif cool.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 14, 08:33)
Supykau ant vasaros dry.gif

Nebėra ko pykti - jau šiandien vėl vasara tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 14 liepos 2014 - 08:25
QUOTE(Weronica @ 2014 07 14, 09:00)
g.gif kazi kodel Erendirai visalaik taip pasiseka ir pas ją tokie faini katinai atsiranda g.gif
jei meetas pas mane būtų tai visos gryztumėt suluošintos, apšokinėtos, su mėlynėm, apramtytos , sudraskytom suknelėm  ir perdrėkstom nosim biggrin.gif

Bet gal kai kam cia irgi būtų gera patirtis laugh.gif juk nevisur toki grobuoni namuose sutiksi biggrin.gif

Pas mane jei darytume, taip katinų ir nepamatytumėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Zundyte, 4u.gif verysad.gif skaisčios vaivorykštės mažiukui... nos palydėtas buvo šiltai...

Magnuna, net susinepatoginau nuo tokių ditirambų mano ūsuočiams blush2.gif

Išties, smagu, kad tokie draugaujantys thumbup.gif
Smagus buvo susiėjimas, žiū, kitąkart dar ir oras maudytis bus tinkamas, gal net ir Tuomce laiko ištaikys thumbup.gif taip, kad klausimas, ar čia tikslinga perkelti Kaunan, na, nebent, labai norėtųsi dar ir pasivažinėti g.gif biggrin.gif (o ką, paieškau darbe buso ir lekiam bigsmile.gif )

Pamplemusas, kai jau nebe Traidenis, pagaliau pasiekė 400 g svorį biggrin.gif

O mažiai įsigudrino laipioti laiptais doh.gif Na, kartais sristi laiptais žemyn doh.gif Subyrėjo vakar visi apačion pasižmonėti - pasiketėti, tai net Matilda sunerimo, irgi atėjo vaikų kviestis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 07 14, 09:56)
Magnuna, net susinepatoginau nuo tokių ditirambų mano ūsuočiams  blush2.gif
klausimas, ar čia tikslinga perkelti Kaunan, na, nebent, labai norėtųsi dar ir pasivažinėti  g.gif  biggrin.gif  (o ką, paieškau darbe buso ir lekiam bigsmile.gif )

Pamplemusas, kai jau nebe Traidenis, pagaliau pasiekė 400 g svorį  biggrin.gif

O mažiai įsigudrino laipioti laiptais  doh.gif  Na, kartais sristi laiptais žemyn  doh.gif  Subyrėjo vakar visi apačion pasižmonėti - pasiketėti, tai net Matilda sunerimo, irgi atėjo vaikų kviestis  biggrin.gif

Ai, tai kad aš ir pusės to katinų fainumo nenupasakojau biggrin.gif
Aga, ir lekiam su dainom Kaunan, tik čiur aš nevairuosiu bo užsiplepėsiu ir knepastebėsim kaip prie Klaipėdos atsidursim biggrin.gif Štai Rustę su Colomba per plauką pro Erendirą nepravežiau unsure.gif Kaip tik ties Erendiros gatve ir atsipeikėjau biggrin.gif
Pamplemusui bravo clap_1.gif jis mažas vaikis su didžiais pasiekimais 4u.gif
Tai pas jumis dabar pirmam aukšte kur koją bestatysi o ten jau katins tupi biggrin.gif
P. S. Erendira - Užlėksiu per pietus prieš 12 val savo švarkiuko atsiimti topsecret.gif Ar niekur nesiruoši tuo metu išbėgti?
Atsakyti
Magnuna, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 14, 09:48)
Pas mane jei darytume, taip katinų ir nepamatytumėt  lotuliukas.gif

Tašė ateitų pažiūrėt. O daugiau - ne, nesiduotų glostoma.
Atsakyti
Tai panašu kad meeto foto paprastiems mirtingiesiems nebus? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 07 14, 11:34)
Tai panašu kad meeto foto paprastiems mirtingiesiems nebus? g.gif  rolleyes.gif

Spėju, nedalyvavom, tai ir foto nenusipelnėm bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 14 liepos 2014 - 10:43
QUOTE(Weronica @ 2014 07 14, 11:34)
Tai panašu kad meeto foto paprastiems mirtingiesiems nebus? g.gif  rolleyes.gif

QUOTE(Tuomce @ 2014 07 14, 11:42)
Spėju, nedalyvavom, tai ir foto nenusipelnėm  bigsmile.gif

biggrin.gif nus bus nuotraukos, manau Diinka nepaliks be vaizdinės medžiagos biggrin.gif potograpu dirbo Diinkos B smile.gif tad prašom kantrybės biggrin.gif
O kol laukiat - nuotraukos iš pliažo rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 14, 12:10)
O kol laukiat - nuotraukos iš pliažo  rolleyes.gif

Jau paskutinej foto kaip galines kojytes uzraicius pležininkė biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 14 liepos 2014 - 11:16
Labukas. Grazuoliai katukai 4u.gif Smagus kiek supratau meetas buvo smile.gif Kai bandysit pralekti Kauna link Klaipedos, tai Siauliuose stabtelkit lotuliukas.gif Su Vetra prisijungtume mirksiukas.gif
Mano maziai jau isdaigas krecia, itariu turesiu rupesciu su jais doh.gif Kraika ismeto po visa kambari, islaipioja po visus geliu vazonus ir zemiu primeto, rado ranksluostini popieriu, puse isvyniojo doh.gif , sofkute gerai jau nudraskyta nuo bandymu ant jos uzlipti doh.gif Siandien ryte neradom nei vieno, rado nauja sleptuve, po virtuvinem spintelem slepiasi. Kai eini pro sali, tai visi puola ir lipa plikom kojom i virsu blink.gif O mano mazasis irgi vaidina kaciuka, keturiom laksto paskui juos ir kniaukia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmutse @ 2014 07 14, 12:41)
Labukas. Grazuoliai katukai  4u.gif Smagus kiek supratau meetas buvo  smile.gif Kai bandysit pralekti Kauna link Klaipedos, tai Siauliuose stabtelkit  lotuliukas.gif Su Vetra prisijungtume  mirksiukas.gif
Mano maziai jau isdaigas krecia, itariu turesiu rupesciu su jais  doh.gif Kraika ismeto po visa kambari, islaipioja po visus geliu vazonus ir zemiu primeto, rado ranksluostini popieriu, puse isvyniojo  doh.gif , sofkute gerai jau nudraskyta nuo bandymu ant jos uzlipti  doh.gif Siandien ryte neradom nei vieno, rado nauja sleptuve, po virtuvinem spintelem slepiasi. Kai eini pro sali, tai visi puola ir lipa plikom kojom i virsu  blink.gif O mano mazasis irgi vaidina kaciuka, keturiom laksto paskui juos ir kniaukia  lotuliukas.gif

Smagumėlis... Žiū, nenuobodžiauji, Irmutse.

Kruopciaus pozos pliaže, traukia prigult šalia... 4u.gif
Atsakyti