Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Kažkaip nesistebiu dėl meiniukės, kažkada labai dėl to pergyvenau, pergyvenu ir dabar. Mano mylima veislė buvo ir yra ant bangos, daugintojams ypač. Drąskiau jiems akis, rašiau, kalbėjau, galu gale supratau, kad nieko nepakeisiu... rezultatą matom schmoll.gif

Jei leisit pristatysiu mūsų su Kiarą darbelį. Nusprendžiau kad noriu piešti nebe pieštuku o akrilu. Išsirinkau patinkanti vaizdą (art by apofiss) intike ir perpiešiau. laugh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 07 18, 17:50)
... va KS ir meinė yra

Tikrai nepatikėsiu , kad tokią katę išmetė. Greičiausiai pabėgo...oi aš tokios norėčiau.

busy ale tu tikrai šauni moteriškė thumbup.gif geras piešinys gavosi. Aš tapyti tai jau nemoku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 liepos 2014 - 17:49
Vaikiškas toks, nupiešiau dar vieną, žinau kam įrėminusi dovanosiu 4u.gif Pažystu vieną neįgalią mergaitę mūsų mieste...
turėti suteikti džiaugsmo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 18 liepos 2014 - 18:02
Busy - wau bigsmile.gif gražiai gavosi thumbup.gif tu šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Ai irnesakyk.gif užplaukė
Atsakyti
mano teta galvoja apie katiną, bet tik apie meiną, reiks pasakyt, gal kris į akį

Busy thumbup.gif
o ant ko jie ten nupiešti?
Atsakyti
ant popieriaus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 18, 20:30)
mano teta galvoja apie katiną, bet tik apie meiną, reiks pasakyt, gal kris į akį

Abejoju ar ją dovanoja g.gif bus gal kas iš savų pasiims. O kur apie ją paskaityti aš neradau.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 18, 20:33)
ant popieriaus  biggrin.gif

Sveikos.
Busy, gražūs darbai ir Bosas su akiniais labai protingai ir inteligentiškai atrodo.
O gaila katinuko... Ir stebiuosi, kad žmonės išmeta tokius fainus gyvūnukus.
Bet meiniukė tikrai ras namus.

O Bižū grožis. Ūsų paradas čia buvo ir dantų dar - vaje.
Tašė nenori fotkintis, lindi namuke. Labai jį pamėgo.
Dabar nusiprausus labai išsičiustinus gulinėja ant šonelio. Ir jau kur sprandas, atsirado tokia raukšlelė iš lašinukų... doh.gif biggrin.gif Pačiupinėju ją, tai Tašei patinka.

Kruopcius wub.gif wub.gif wub.gif
O kur Pamplėsiaus foto?
Atsakyti
Aha ir Dulsinėjos??
Atsakyti
Ne katytė, bet dievinanti kates smile.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif ištryniau foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 19 liepos 2014 - 21:12
kokia mėlynakė wub.gif čia tavoji?
Atsakyti