Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

pavargau.. blyn 1/3 ciliuku isvis ismeciau.. likusiems karpiau lapus, prausiau po dusu, po to purskiau nuo kenkeju.. atsibodo kovot su amarais.. pradėjau augalus tvarkyt 15h, pries 20min baigiau..
Atsakyti
Oho kaip ilgai dirbai...tai jau tikrai pavargai console.gif Matyt per didelį ūkį užsiveisei biggrin.gif
Atsakyti
visas mano ukis ant palanges ir salia jos. nei as tu ciliuku valgau, bet del MB auginu.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 19, 19:47)
MamaDanute, o parodyt?? tongue.gif  thumbup.gif

Laukiu kol fotiką parveš.
rariuk, labai panaši tik juoda ,kaip mano Murka. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Mano čiliai sėkmingai gyvena šiltnamyje.Šiandien medžiotojai pas mus laputaites iššaudė.Kažkam užkliuvo matomai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 19 liepos 2014 - 23:09
Murkutei genda nervai.Visai genda.Viskas darosi nepakenčiama. biggrin.gif Kai pamato Friskutę iš karto pasidaro žvilgsnis toks blink.gif ph34r.gif O paskui būna pššššššš urrrrrr gun_smilie.gif Ir galiausiai pro duris lauk. Jokių draugysčių.O E;iukas ;abai stebi ir ko gero tuoj ims žaisti su ja.Bet kas keisčausiai,kad nei vieni nenori guolio,kur kažkada nupirkau Kikoi. Kažin kodėl? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 20 liepos 2014 - 09:33
Sveikutes,kaciu myletojos.Gal ne cia pataikiau,bet vistiek paklausiu,gal kuri zinos ir patars.Pasiememe pries du metus katyte is globos namu.Sake jos amzius 1-1.5metai.Pastebejau,kad pas ja priekiniai dantukai pradejo kristi.Praktiskai iki iltiniu priekiniu jau neturi.Dantims keistis,mano manymu,jau per sena jinai.Tai cia gal kokia liga jinai dantuku turi ar as klystu?Tiesa psiememe ja vasario menesi,o liepos menesi jinai buvo iskritusi mums nakti is 8 auksto.Laimei viskas gerai baigesi ir kaip veterinare sake gimusi po laiminga zvaigzde.Praktiskai nieko nenutiko,tik kad sokas buvo jai tada.Tai gal gali buti dar ir delto?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 07 20, 12:48)
Sveikutes,kaciu myletojos.Gal ne cia pataikiau,bet vistiek paklausiu,gal kuri zinos ir patars.Pasiememe pries du metus katyte is globos namu.Sake jos amzius 1-1.5metai.Pastebejau,kad pas ja priekiniai dantukai pradejo kristi.Praktiskai iki iltiniu priekiniu jau neturi.Dantims keistis,mano manymu,jau per sena jinai.Tai cia gal kokia liga jinai dantuku turi ar as klystu?Tiesa psiememe ja vasario menesi,o liepos menesi jinai buvo iskritusi mums nakti is 8 auksto.Laimei viskas gerai baigesi ir kaip veterinare sake gimusi po laiminga zvaigzde.Praktiskai nieko nenutiko,tik kad sokas buvo jai tada.Tai gal gali buti dar ir delto?

Parodykit veterinarams.gali būti rimtos dantenų problemos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 07 20, 11:55)
Parodykit veterinarams.gali būti rimtos dantenų problemos. 4u.gif

Ti cia reikia kreiptis pas odontologa ar gali bet kuris veterinaras apziureti?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 07 20, 13:03)
Ti cia reikia kreiptis pas odontologa ar gali bet kuris veterinaras apziureti?

pas bet kurį veterinarą 4u.gif
Atsakyti
Oi merginos kokia man didelė bėda verysad.gif ir kas prakeikė nesuprantu, kam ką blogo padariau cray.gif
Skipei tas pats kaip Sniegei. Nei iš šio nei iš šio, pašoko nuo lovos net išsigandau ir griuvinėja, kaip be nuovokos, pasilipa pasistoja ant sienos, galvą užvertusi dairosi į lubas, ilg sienomis lipti norėtų,puola ėst, tai suslėpiau viską. Vandenį geria, atsigulusi prausiasi, nugriūna ant šono. Ji nebūna ant rankų, tai nebūna pas mane, ne taip kaip Sniegę pranešiojau per naktį ant rankų , o šita braunasi ant žemės. Nors tiek kad nerėkia. Traukulių nėra, tik taip kaip nenormali, nieko nesuprantanti, nesiorentuojanti. Eina griūna, lipa, lygiai kaip po narkozės kad būna.Nėra pas mus būdinčių veterinarų, tai net neturiu kur nuvežti, reikia laukti ryto. Kaip sulaukti cray.gif turbūt šoks ant proto. Nieko blogo nepastebėjau visą dieną. Ir kas čia per liga tokia ...neurologinė turbūt, bet nuo ko ? juk dar ne tokia ir sena. Gal praeis iki ryto, jei koks priepolis, o jei nepraeis, ką reiks daryti verysad.gif protas ir man nebedirba doh.gif
Atsakyti
Vidam kaip naktis praėjo unsure.gif

Rašai kad neurologinė liga, bet argi jos užkrečiamos? unsure.gif gal tikrai skipe nuo snieges uzsikrete, bet atsparesne tai ilgiau atsilaike g.gif

Rustės mažosios katinų mylėtojos nespėjau pamatyt bet uztat labai grazu buvo skaityt kaip rūbeliai turi būti su katinėliais jai wub.gif thumbup.gif

Dar Mudvi Budvi pamiršau pagirt wub.gif Kiara su tokiom išsvirtusiom akim neišsinarino jų bepozuodama biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 21 liepos 2014 - 07:11
Kas čia atsitiko Skipei... Vidam nepasiduok panikai

Labas rytas
Atsakyti