Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Vidam, laikykis 4u.gif

ir kaip baigėsi naktis?
Atsakyti
Labas rytas,
naktis praėjo beveik be miego. Jai izoliavau erdvę, viename kambaryje palikau, bet ėjau žiūrėt. Šinadien jau lig mažiau griuvinėja, bet galva sunki kaip naujagymio vaiko, pavalgė, vandens bliudelius kelis išvertė Nežinau kas čia per ligos. Skipei vis patrūkčiodavo kojos, kai atsiguldavo ar sukretėdavo galva, toks kaip virpuliukas, bet juk kas ištirs...Buvau rašiusi į Až vienai forumietei jau senai dėl to nes ji skundėsi, dėl to. atrašiusi buvo, kad darė daug tyrimų ir nieko nerado.Skambinau į Kauno Kriaučeliūno kliniką, norėjau pas neurologą užrašyti, tai nėra vietų, sako pirmiausiai turi apžiūrėti terapeutas, o jei reikės siųs pas neurologą, tada užrašysim į eilę. Pas terapeutą aš galiu ir Alytuje nuvešti.O vežiot į kita miestą, be to kaip įsitikinau, tai tas pats visur tas pats tik kainos skiriasi.Dėl visą ko užregistravo šiandien pas Juodytę, bet kažin ar vešiu.
O kažin katėms daro kokį galvos tyrimą ? Sniegei kitaip buvo, ji per naktį jau buvo leisgyvė, o šita tokia energinga, eina nugriūna, vėl skuba, tokia kaip be vietos, tokia sunerimus.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 21, 08:53)
Labas rytas,
naktis praėjo beveik be miego. Jai izoliavau erdvę, viename kambaryje palikau, bet ėjau žiūrėt. Šinadien jau lig mažiau griuvinėja, bet galva sunki kaip naujagymio vaiko, pavalgė, vandens bliudelius kelis išvertė Nežinau kas čia per ligos. Skipei vis patrūkčiodavo kojos, kai atsiguldavo ar sukretėdavo galva, toks kaip virpuliukas, bet juk kas ištirs...Buvau rašiusi į Až vienai forumietei jau senai dėl to nes ji skundėsi, dėl to. atrašiusi buvo, kad darė daug tyrimų ir nieko nerado.Skambinau į Kauno Kriaučeliūno kliniką, norėjau pas neurologą užrašyti, tai nėra vietų, sako pirmiausiai turi apžiūrėti terapeutas, o jei reikės siųs pas neurologą, tada užrašysim į eilę. Pas terapeutą aš galiu ir Alytuje nuvešti.O vežiot į kita miestą,  be to kaip įsitikinau, tai tas pats visur tas pats tik kainos skiriasi.Dėl visą ko užregistravo šiandien pas Juodytę, bet kažin ar vešiu.
O kažin katėms daro kokį galvos tyrimą ? Sniegei kitaip buvo, ji per naktį jau buvo leisgyvė, o šita tokia energinga, eina nugriūna, vėl skuba, tokia kaip be vietos, tokia sunerimus.

Ne, galvos tyrimų nedaro ar daro Vilniuj, bet kosmosą kainuoja. Bent mums su Kauku taip sakė.
kažkur ( sklerozė- nebeatmenu, kur ) skaičiau kad gali būti kažkoks smegenų plėvės uždegimas, kuris pagydomas parastais priešuždegiminiais vaistai. Labai to ir linkiu. o šiaip tai nuvykus pas terepeutą Alytuj- padarys tyrimus, pasakyk, kad nori pas neurologą- atsišviesk visus rezultatus ir po to į Kauną pas neurologus.
Atsakyti
Vidam blink.gif Sveikatos Skipei, laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vidam 4u.gif net nežinau ką ir pasakyti, bet gal pas terapiautą vertėtų nuvežti ir padaryti bent kraujo tyrimą, kad išsiaiškinti ar, kaip Vilkra parašė, nėra kokio uždegimo g.gif
Zundyte - kaip mažylis laikosi? 4u.gif
Atsakyti
Nusprendėm atsinaujint skelbimus ir še tau - GG neveikia...
Ta proga:

Donas Pedras

user posted image

Mistika

user posted image

Savana - Dusinėja / Vėjo malūnas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 liepos 2014 - 08:41
QUOTE(Erendira @ 2014 07 21, 09:39)
Nusprendėm atsinaujint skelbimus ir še tau - GG neveikia...
Ta proga:

Donas Pedras

Mistika

Savana - Dusinėja / Vėjo  malūnas

4u.gif Graži trijulė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 21 liepos 2014 - 08:42
Erendira kokie grazus atsinaujinimai, o ypač Dono Pedro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 21, 09:13)
Labas rytas  4u.gif
Vidam  4u.gif  net nežinau ką ir pasakyti, bet gal pas terapiautą vertėtų nuvežti ir padaryti bent kraujo tyrimą, kad išsiaiškinti ar, kaip Vilkra parašė, nėra kokio uždegimo  g.gif
Zundyte - kaip mažylis laikosi?  4u.gif

Vidam, laikykitės. unsure.gif 4u.gif Sveikatos balionėlis katytei.

Zundyte, tikrai, kaip laikotės?

O kaip Pamplemusas?
Kaip visos kitos?
Atsakyti
Aš savaitgalį truputį ilsėjausi
user posted image
Truputį žaidžiau biggrin.gif
user posted image
Ir su Kruopa svečiavomės pas "senelius" smile.gif
user posted image
O ką savaitgalį veikėte jūs? rolleyes.gif
Dulsinėja-vėjo malūnėlis wub.gif jau tokia tikra medžiotoja smile.gif Donas pedras - rimtai pozuoja cool.gif ir šokoladinė Mistika wub.gif
Atsakyti
Iškart atsakau apie Pamplemusą - ėdrus, dabar sveria 485 (galėtų daugiau), turi ausų erkių blink.gif pradėjom gydyti... vis žiūrėdavau aš jam tas ausiukes, bet ką ten jose juodose pamatysi,,, o va ėmė ir pasimatė. Na, nieko, išsigydysim. Gerai, kad mažai lankė vaikų darželį, visų vaikų ausios švarios thumbup.gif

Dar Mistikos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 21, 09:48)
O ką savaitgalį veikėte jūs? rolleyes.gif

Grikis žaidimo ikarštyje kojeles kad sulygiavęs biggrin.gif

O mes savaitgali visa seimyna vakarojom kieme
Fui ir is kur cia tokia neskani zolė mano kieme auga cool.gif
user posted image

Katyte katyte man atrodo cia skanesnė žolytė ax.gif
user posted image

O po skanios vakarienės kaipgi apsiesi be meilės procedūrų biggrin.gif