Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Peliukas, peliukas dar Pamplytis - pilvas ir kojikės poplikės... Gal išties jį mama paliko kaip defektyvų, bo nelabai panašus š kitos tokio amžiaus katinus - susna tokis... Ryt duosiu vaistų nuo kirminų, gal pamačys kiek augimui... bet ir baisoka biškį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 22 liepos 2014 - 15:12
Pampliukui - 4u.gif viskas bus gerai, toks narus vaikis viską atlaikys 4u.gif

Zundyte - rodos minėjai, kad eisi vakare mažylio aplankyti - kaip ten jis?
Atsakyti
Sveiki,sveiki 4u.gif
Buvau klinikoje,mačiau savo Pamplėsiuką,tai jau bajavas toks ,vėl paaugęs,tik dabar kai nukirptas ,atrodo kaip tikras kornišreksas doh.gif -dydelės aušys ir maža galva,laibas toks...Žodžiujudrus labai,žaidžia tam savo narvelyjeir miaukia iš visos sveikatos ,kai tik žmogų pamato...Kol kas dar nedavė vidinių vaistų nuo grybo ,nes jie gali sukelti viduriavimą,o mažiaus viduriukai ir taip laisvi nuo guliašų,dabar maitina sausiukais ir maudo spec tirpale prie grybo ,po kelių dienų pradės duoti ir vidiius vaistus(tabletes),bet ar gydymas padeda ,pamatys tik po mėnesio,vadinasi turiu bėda dar mėnesiui doh.gif Kol kas sumokėjau iki pirmadienio,4d,o paskui -kaip dievas duos blush2.gif

Jau Erendiros kokia chebrytė graži ,tai žodių neturiu wub.gif wub.gif
O Pamplemusiukas tai iš vis gražuolis,jei lyginti su praėjusia nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rodau Ievai Pampliusiką, sakau žiūrėk, Pamplemusas, o ji man giežtai - ne, čia katytė.

Mergaitės, ar kuri iš Kauno nepalnuojate ant dienų važiuoti į Vilnių? yra reikalas vieną meilybę mum parvežti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 07 22, 17:09)
Rodau Ievai Pampliusiką, sakau žiūrėk, Pamplemusas, o ji man giežtai - ne, čia katytė.

Mergaitės, ar kuri iš Kauno nepalnuojate ant direnų važiuoti į Vilnių? yra reikalas vieną meilybę mum parvežti  blush2.gif

Pasiryžai gal trikojukei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 22, 18:16)
Pasiryžai gal trikojukei?  ax.gif

Acha, man irgi tokia mintis kilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 22, 17:16)
Pasiryžai gal trikojukei?  ax.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2014 07 22, 18:32)
Acha, man irgi tokia mintis kilo ax.gif

Tikrai taip cool.gif

Viena neįgali panelė namie yra, ir antrai bus vietos smile.gif

Zundytė šiandien savo mažiulio žiūrėti buvo, ir mano nusižiūrėtąją pažiūrėjo - pūkuota ir graži, grybų nesimato, tfu tfu, tikiuosi ir nebeprikibs. Va suku makaulę kaip parsivežti blush2.gif
Atsakyti
Ateikit prie manes mazuciai...as Jums nieeekooo nedarysiu...(gal)
user posted image

Na...issigandot???...Bu....
user posted image

Na o dabar prigulam, atsipalaiduojam...
user posted image
Atsakyti
Ruste,daktarė sakė,kad visas lizdas švarus buvo ,vienas kačiukas jau savaitė kažkieno namuose ,kol kas nei skambino ,nei kokių problemų atsirado
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 07 22, 19:11)
Ruste,daktarė sakė,kad visas lizdas švarus buvo ,vienas kačiukas jau savaitė kažkieno namuose ,kol kas nei skambino ,nei kokių problemų atsirado

Kaip smagu skaityti! Biškį juk bijojau, namie ir katinai du ir vikų ketvertas...nu maža ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 07 22, 18:48)
Viena neįgali panelė namie yra, ir antrai bus vietos smile.gif

Ruste, jūs nereali motera 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už palaikymą. wub.gif

dabar va ryt turėsiu nuotykį ją parsivežti, nes pasirodo reikia sutartį pasirašyti. Vešiu dvyius stovyklon, kartu važiuos mano mama...jau dabar galvoju kaip reikės jai pasakyti, ko man į tą Kauną reikia... doh.gif
Atsakyti