Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Ruste na tikrai tu nereali 4u.gif o mamos, nu su jom sunku.... ypac su mano , visada galvoju ka kaip pasakyt ir nesakau....
Atsakyti
Ruste, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laikykite kumščius rytoj už mane ir katytę. Išvažiuosim 10h, vaikų stovykla šalia Vievio.

Grįžus papasakosiu nuotykius 4u.gif
Atsakyti
Ruste sveikinimai 4u.gif Tavo mažoji turbūt bus 9-am danguje smile.gif

Man turbūt telieka pasidžiaugti, kad mano mama neprieštarauja mano trenktumui dėl kačių ir pati dar prisideda. biggrin.gif

Ir turiu padėkoti Aist už draskyklę-namuką. Gaila neturėjau fotoaparato po ranka. Taigi. Tik padėjus drasyklę kambaryje mažoji trijulė (Balerina, Neriukas ir Inteligentas) visi tokie skersi, pastatę kupras prisiartino prie neatpažinto stovinčio daikto. Atsargiai apuosčius buvo nuspręsta, kad pavojaus nėra. Tuomet Inteligentas vikriai liuoktelėjo ant viršaus ir atrodė taip, lyg būtų nugalėjęs monstrą. Tada ir prasidėjo zujimai pirmyn, atgal. Prie jų prisijungė ir Pelytė.
Galiausiai Neriukas ir Inteligentas susirangė viduje ir užmigo.
Tačiau jų miegas ilgai netruko, kadangi į vidų užeiti užsimanė Miliukas Banginukas (Mila apvali kaip Runciukas, tik mažesnė šiek tiek). Įeinant į vidų girdėjosi, kaip jos šonai braukiasi į kraštus. biggrin.gif
Atsakyti
Ruste - tu nuostabi 4u.gif 4u.gif 4u.gif sėkmingo suvažinėjimo rytoj ir lauksime žinių 4u.gif
Zundyte - matai, ik sakei, kad katytė neras namų ir štai ji jau turi pačius geriausius namus thumbup.gif ir tu prie to prisidėjai mirksiukas.gif Ir mažylį ištempsime - kaip ir žadėjau pervesiu trupinėlį mažylio gydymui smile.gif
Colomba - smagu pas jumis naujam daiktui atsiradus thumbup.gif Ir kaimynka iš trumpauodegyčių temos šaunuolė 4u.gif
Labanakt mergytės 4u.gif
P.S. ale žiūriu daug kas naktinėja smile.gif Aš jau antrą savaitę vis žadu sau, kad anksti eisiu miegoti ir liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 22 liepos 2014 - 22:50
QUOTE(Colomba @ 2014 07 22, 22:42)
Ir turiu padėkoti Aist už draskyklę-namuką. Gaila neturėjau fotoaparato po ranka. Taigi. Tik padėjus drasyklę kambaryje mažoji trijulė (Balerina, Neriukas ir Inteligentas) visi tokie skersi, pastatę kupras prisiartino prie neatpažinto stovinčio daikto. Atsargiai apuosčius buvo nuspręsta, kad pavojaus nėra. Tuomet Inteligentas vikriai liuoktelėjo ant viršaus ir atrodė taip, lyg būtų nugalėjęs monstrą. Tada ir prasidėjo zujimai pirmyn, atgal. Prie jų prisijungė ir Pelytė.
Galiausiai Neriukas ir Inteligentas susirangė viduje ir užmigo.
Tačiau jų miegas ilgai netruko, kadangi į vidų užeiti užsimanė Miliukas Banginukas (Mila apvali kaip Runciukas, tik mažesnė šiek tiek). Įeinant į vidų girdėjosi, kaip jos šonai braukiasi į kraštus. biggrin.gif

Džiaugiuosi, kad draskyklė patiko, tegu smaginasi chebrytė į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
Vėtros koks baišuš žveriš biggrin.gif Bu biggrin.gif

Smagu dėl trikojukės ir dar smagiau kad visi žinom kad į gerus namus ji papuls wub.gif

Aist draskyklės naujas gyvenimo etapas pas Colombą thumbup.gif

Laba ryta
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ruste, sėkmės tau kuo dideliausios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 07 23, 00:16)
Laikykite kumščius rytoj už mane ir katytę. Išvažiuosim 10h, vaikų stovykla šalia Vievio.

Grįžus papasakosiu nuotykius 4u.gif

Laikau abiem rankom drinks_cheers.gif Ir labai lauksiu foto ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2014 07 23, 08:37)
Vėtros koks baišuš žveriš biggrin.gif Bu biggrin.gif

Jis nebaišuš biggrin.gif Kad Tu zinotum, koks jis meilybiu meilybe. Bet siaip visiems jis atrodo piktokas, o mano teta jo bijo kaip savo baisiausio sapno...O jis jai ir kanda, ir tik jai...
Vaska atsigula per visa ilgi man ant pilvuko ir abiem letenom apsikabina kakla, ir prisiglaudzia stipriai stipriai. Na jis nerealus wub.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Ruste, 4u.gif : thumbup.gif thumbup.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif

Vėtra, uj, koks gąsdintojas wub.gif

Labai smagu dėl naujosios Colombos mažių draskyklės thumbup.gif Maniškiai gavę draskymo stulpą su bumbuliuku irgi nėrėsi iš kailiukų thumbup.gif

Daviau ryte Suskiui tabletę (tiksliau 1/8) nuo kirminų. Lakom uodega sumezgę, kad nebūtų mazgiui bloga rolleyes.gif

Šiaip tai vijurkas toks, kaip MB sako "elektrovenikas" biggrin.gif
Atsakyti
Erendira, labai tikiuos, kad nepykins maziuko...Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos, greiciausiai si vakara jau turesiu vonia thumbup.gif Atrodo tokia smulkmena, galima ir po kranu virtuveje apsiprausti, bet ne, ne tas. Jauciuosi purvina, limpanti feeee, o Vasia visas gabalais oranzinis blink.gif Jis gi lenda darbininkams i akis visa diena...tik pastate vonia, jis jau po ja...tik isklojo krasta plytelemis, jis jau ant ju tupi. O ten gi vien dulkes, kalkes ir klijai unsure.gif Vienu zodziu, kai isvargsim ta vargeli ikelsiu foto, del ko musu seima 2 savaites ejo is proto bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pamplesyčiui balionas tabletei "suvirškinti" 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Vaska - tamsos vaiduoklis thumbup.gif Antroje nuotraukoje tokia gudri išraiška nutaisyta biggrin.gif
Vėtra - tai daba galėsit kartu su Vosylium į vonią nerti praustis biggrin.gif Ir lauksim nuotraukos mirksiukas.gif
Ech gražus mano manikiūras rolleyes.gif
user posted image
Nu tikrai gražus...
user posted image
mam, ar matai koks gražus?
user posted image
Ateinu parodyti iš arčiau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti