Spalio 29 d. padare abrazija ir po to niekaip nepastoju. Gydytoja siule pasirodyti po atostogu, matyt galvojo, kad tures itakos poilsis. Bet as jau prarandu vilti kazkaip. Dar spejom prolaktino tyrima daryti, tai viskas norma. Toliau sake rimtesnius tyrimus darys. Amzius jau spaudzia, tai nervai ima, kad nesigauna nieko. Ir nezinau ar pasitiketi poliklinikos gydytoja ar kreiptis privaciai. Patarkit mergaites.
QUOTE(Kicka @ 2014 08 21, 10:35)
Spalio 29 d. padare abrazija ir po to niekaip nepastoju. Gydytoja siule pasirodyti po atostogu, matyt galvojo, kad tures itakos poilsis. Bet as jau prarandu vilti kazkaip. Dar spejom prolaktino tyrima daryti, tai viskas norma. Toliau sake rimtesnius tyrimus darys. Amzius jau spaudzia, tai nervai ima, kad nesigauna nieko. Ir nezinau ar pasitiketi poliklinikos gydytoja ar kreiptis privaciai. Patarkit mergaites.
sunku ką patarti... gal ir poliklinikos ginekologė pakankamai kompetentinga, bet jei manai, kad jai trūksta žinių ir pan., tai eik privačiai..
Aš pati einu privačiai, bet db pradedu ieškoti priežasčių, dėl ko gleivinė plona (gal dėl to ir nepavyksta pastoti). Paskyrė tik kelis hormonus pasidaryti, bet aš manau, kad tikrai geriau daugiau jų pasidarytu, kad būtų aiškiau... Tai jau galvoju, gal reiks pas kokią kitą užsirašyti, kuri labiau nusimano... matysiu, kai bus hormonų atsakymai, ką ji sakys, ką pakomentuos ir pan..
QUOTE(Kicka @ 2014 08 21, 09:35)
as einu pas gine i poliklinika, ja pasitikiu, tik eiles ohoho..tyrimus ji man skiria, vel darysiu antra LP ir moraliskai jau ruosiuosi IVF
QUOTE(daivutyte @ 2014 08 21, 00:41)
Skydliauke pirmoj eilej! Progesterona, estrogena butina pasiziuret ir matys las vyksta. As 10 metu negalejau pastot ir geguze uzkibom po 4 men bandymo. Tik kazkas netiko musu zirniukui.
Visi siti tyrimai padaryti, su lytiniais hormonais isvis viskas gerai, o del skydliaukes geriu as tiroksina, bet mano tth 1.2, tai viskas ir liuks

Papildyta:
QUOTE(provizore @ 2014 08 21, 08:50)
sveikos
man siandien liudna diena, rugpjucio 21d turejo gimti musu leliukas, nors A buvo gruodi, sirdele ir dabar skauda, kartais bunu nevilty,tai tokia diena negalejau neparasyti...

man siandien liudna diena, rugpjucio 21d turejo gimti musu leliukas, nors A buvo gruodi, sirdele ir dabar skauda, kartais bunu nevilty,tai tokia diena negalejau neparasyti...
laikykis

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 08 21, 09:47)
sunku ką patarti... gal ir poliklinikos ginekologė pakankamai kompetentinga, bet jei manai, kad jai trūksta žinių ir pan., tai eik privačiai..
Aš pati einu privačiai, bet db pradedu ieškoti priežasčių, dėl ko gleivinė plona (gal dėl to ir nepavyksta pastoti). Paskyrė tik kelis hormonus pasidaryti, bet aš manau, kad tikrai geriau daugiau jų pasidarytu, kad būtų aiškiau... Tai jau galvoju, gal reiks pas kokią kitą užsirašyti, kuri labiau nusimano... matysiu, kai bus hormonų atsakymai, ką ji sakys, ką pakomentuos ir pan..
tikrai zaizda jau kitokio pabudzio, dabar labiau liudna negu skaudu.. musu atveju, jeigu nebuciau pastojus tai ziema ruosemes ivf, o dabar taip isejo kad min metams viskas atsidejo..
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2014 08 21, 09:56)
Visi siti tyrimai padaryti, su lytiniais hormonais isvis viskas gerai, o del skydliaukes geriu as tiroksina, bet mano tth 1.2, tai viskas ir liuks 
Papildyta:
laikykis
as bsu siaubu laukiu vasario 13 d, jauciu raudosiu krokodilo asarom 

Papildyta:
laikykis

raudot nera prasmes ir asaru nebelike, buna kad nieko nesinori, jei ne vyras tai depresija butu garantuota(jis moka paguosti, kad geriau pinigus taupom ivfo ne antidepresantams

cia truputi pozytyvo

QUOTE(provizore @ 2014 08 21, 10:57)
musu atveju, jeigu nebuciau pastojus tai ziema ruosemes ivf, o dabar taip isejo kad min metams viskas atsidejo..
tai va, kad mes planuojam planuojam , o tie mūsų planai ima ir žlunga...
QUOTE(provizore @ 2014 08 21, 11:00)
geriau pinigus taupom ivfo ne antidepresantams

cia truputi pozytyvo

na cia tai teisybe

QUOTE(jauniute @ 2014 08 21, 02:56)
Papildyta:
laikykis
as bsu siaubu laukiu vasario 13 d, jauciu raudosiu krokodilo asarom 

Papildyta:
laikykis

Nelaukiu valentino dienos...
QUOTE(provizore @ 2014 08 21, 07:50)
sveikos

oi, laikykis, žinau, kad kiekvienai mūsų ta dada be galo skausminga....Labai sunku tą metą išgyvent kai kūdikis turėjo gimti....atsmenu, buvau jau atsigavusi...bet balandis iki tos datos nu neapsakomai sunkus buvo, kiekvieną dieną vos ašaras laikydavau, ..ir nesulaikydavau....Žodžiu...paskum bus jau lengviau...gerokai.
dėl IVf jei tokių minčų yra, tik nedarykite to Lietuvoj ir Latvijoje..čia taiko standartinės iVF schemas, ir daug kam tai nepasiteisina...o kiek teko domėtis, labai geros yra Turkijos klinikos, kur kiekvienai porai taiko individualias IVF procedūras ir praktiškai kone visi atvejai laimingi...moterys nevaisingumo skyrelyje turkus stebukladariais jau vadina...ir kainuoja daugiau mažiau apie 20000 - 25000... tai čia labai nuoširdus patarimas, jai jau tam ryžtatės

QUOTE(Kicka @ 2014 08 21, 09:35)
Amzius jau spaudzia, tai nervai ima, kad nesigauna nieko. Ir nezinau ar pasitiketi poliklinikos gydytoja ar kreiptis privaciai. Patarkit mergaites.
Tik privačiai ir tik pas nevaisingumo specus. Asmeniškai nieko prieš buvau kai laukiaus pirmojo, ir prieš valdišką mediciną,..bet kai

Sveikos,
liepos 22d. man pasirode kraujo, sekancia diena pradejau kraujuot lyg per mmm. tada buvau apie 6-7sav. nescia. jeigu nebuciau pastojus, mmm butu tureje prasidet rugpjucio pirmom dienom. tom dienom pora dienu ir pakraujavau. tai dabar net nezinau, kada laukt mmm... pagal persileidimo data, ar pagal senasias mmm. nes jei pagal persileidima, kaip ir tureciau pradet sirgt, bet vis ju nesulaukiu...
liepos 22d. man pasirode kraujo, sekancia diena pradejau kraujuot lyg per mmm. tada buvau apie 6-7sav. nescia. jeigu nebuciau pastojus, mmm butu tureje prasidet rugpjucio pirmom dienom. tom dienom pora dienu ir pakraujavau. tai dabar net nezinau, kada laukt mmm... pagal persileidimo data, ar pagal senasias mmm. nes jei pagal persileidima, kaip ir tureciau pradet sirgt, bet vis ju nesulaukiu...

QUOTE(*agnyte* @ 2014 08 24, 09:19)
Sveikos,

As sakyciau ziureti pagal paskutini kraujavima (t.y. rugpjucio pradzia). Tai dar bandyciau palaukti iki rugsejo pradzios (ar kada Jums turetu prasideti mmm). Matau, kad ne LT gyvenat, tai jei mmm neprasidetu ir pagal rugpjucio pradzia skaiciuojant, eiciau pas savo gydytoja ir prasyciausi pas gine ar bent jau echoskopijai.
QUOTE(*Hazell @ 2014 08 24, 17:12)
As sakyciau ziureti pagal paskutini kraujavima (t.y. rugpjucio pradzia). Tai dar bandyciau palaukti iki rugsejo pradzios (ar kada Jums turetu prasideti mmm). Matau, kad ne LT gyvenat, tai jei mmm neprasidetu ir pagal rugpjucio pradzia skaiciuojant, eiciau pas savo gydytoja ir prasyciausi pas gine ar bent jau echoskopijai.
Lygiai ta pati norejau rasyti