Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

prasidejo mmm, aciu D. galesim toliau planuot seimos pagausejima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 08 25, 09:32)
prasidejo mmm, aciu D. galesim toliau planuot seimos pagausejima  ax.gif

Saunuoliai. Mes jau darbuojames. Si menesi bandysiu OT naudot ir stebet kafa tikrai O.
Atsakyti
Sveikos,

Man rugpjucio 16d padare abrazija. Maziukas buvo 8sav verysad.gif . Padarius tyrima nustate, kad visiskai nesivyste placenta. Kadangi placenta yra kudikio dalis nulemta genetiskai, tai gydytojas sake, kad daugiau pasikartoti nebegali (arba beveik negali), nes kiekvienas vaisius turi savo genetika. Gal kas esat apie tai girdeje, susidure?
Toliau planuoti leido po antru mm. Bet taip noretusi anksciau pradeti... Kada jums leido vel planuoti?
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 08 27, 10:26)
Sveikos,

Man rugpjucio 16d padare abrazija. Maziukas buvo 8sav  verysad.gif . Padarius tyrima nustate, kad visiskai nesivyste placenta. Kadangi placenta yra kudikio dalis nulemta genetiskai, tai gydytojas sake, kad daugiau pasikartoti nebegali (arba beveik negali), nes kiekvienas vaisius turi savo genetika. Gal kas esat apie tai girdeje, susidure?
Toliau planuoti leido po antru mm. Bet taip noretusi anksciau pradeti... Kada jums leido vel planuoti?

Sveika,

gaila, kad tenka čia jungtis.
Man viena gydytoja leido planuoti iškart sulaukus normalių mm. Kita - tik po trijų mėnesių. Labai skirtingos nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(fairy_airy @ 2014 08 27, 10:28)

Man viena gydytoja leido planuoti iškart sulaukus normalių mm. Kita - tik po trijų mėnesių. Labai skirtingos nuomonės.

Man irgi viena leido iskart, o kita po triju menesiu, tiesa pasakius pabijojau iskart, o ir atsigaut dvasiskai reikejo, tai rugseji pasidarysiu prg, o spalio pradzioj jau planuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 08 27, 10:26)
Sveikos,

Man rugpjucio 16d padare abrazija. Maziukas buvo 8sav  verysad.gif . Padarius tyrima nustate, kad visiskai nesivyste placenta. Kadangi placenta yra kudikio dalis nulemta genetiskai, tai gydytojas sake, kad daugiau pasikartoti nebegali (arba beveik negali), nes kiekvienas vaisius turi savo genetika. Gal kas esat apie tai girdeje, susidure?

Sveika, ką galiu pasakyti, tai kiek daktarų, tiek ir nuomonių. Man ligoninėj, po A, viena ginekologė sakė, galima po keletos ciklų vėl planuoti, kita pasakė, kad vos ne griežtai, tik po pusę metų...Tai mes pradėjom planuoti po 4 ciklų, bet jau daugiau kaip pusę metų praėjo po A, bet nepavyksta pagauti žirniuko... O dar išsiaškinau, kad pas mane per plona gleivinė (tikriausiai pasėkmė darytos A, nes iki to laiko viskas su jos storiu buvo gerai). tai jau eisiu hormonų tyrimus daryti ir ieškoti priežasčių...
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 08 27, 12:45)
Sveika, ką galiu pasakyti, tai kiek daktarų, tiek ir nuomonių. Man ligoninėj, po A, viena ginekologė sakė, galima po keletos ciklų vėl planuoti, kita pasakė, kad vos ne griežtai, tik po pusę metų...Tai mes pradėjom planuoti po 4 ciklų, bet jau daugiau kaip pusę metų praėjo po A, bet nepavyksta pagauti žirniuko... O dar išsiaškinau, kad pas mane per plona gleivinė (tikriausiai pasėkmė darytos A, nes iki to laiko viskas su jos storiu buvo gerai). tai jau eisiu hormonų tyrimus daryti ir ieškoti priežasčių...

PS, kaip suzinojai del plonos gleivines?
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 08 27, 12:53)
PS, kaip suzinojai del plonos gleivines?

pati pradėjau įtarti, nes mmm pasidarė trumpos ir labai negausios... ir pradžių per daug nesigilinau, bet va šį mėnesį nuėjau echo pasidaryt, ir pasakė, kad per plona - 7,7 mmm... tai gali būti, kad dėl to ir neužkimba žirniukas, nes nėra kur jam įsitvirtinti...
Nes matai, man kai nustojo vystytis, su vaistais išvalė, bet placenta neatsiskyrė, tai dar ir A darė... ir sakė, gerokai ten pagramdė...
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 08 27, 05:03)
pati pradėjau įtarti, nes mmm pasidarė trumpos ir labai negausios... ir pradžių per daug nesigilinau, bet va šį mėnesį nuėjau echo pasidaryt, ir pasakė, kad per plona - 7,7 mmm... tai gali būti, kad dėl to ir neužkimba žirniukas, nes nėra kur jam įsitvirtinti...
Nes matai, man kai nustojo vystytis, su vaistais išvalė, bet placenta neatsiskyrė, tai dar ir A darė... ir sakė, gerokai ten pagramdė...

Man pora ciklu liepe palaukt. Padare kraujo tyrimus ir kadangi viskas tvarkoj si cikla jau labai rimtai jubsim i darbus. Nusipirkau 20 OT. Gal kas pasakya kuriuo paros metu geriausia juos datyt?
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 08 27, 13:03)

o tai tokiam nemazam nestume vaistus naudojo? g.gif nes kiek girdejau jie veiksmingi iki 9 sav jei nestumas buna g.gif gal tada tau kokius kitus skyre g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 27, 17:18)
o tai tokiam nemazam nestume vaistus naudojo? g.gif  nes kiek girdejau jie veiksmingi iki 9 sav jei nestumas buna g.gif  gal tada tau kokius kitus skyre g.gif

Man apie vaistus tai isvis kalbos nebuvo. Is karto abrazija, su pilna narkoze. Pasake, kad pavojinga laukt kol pradesiu kraujuot ir tt. Kazi kas geriau...
Atsakyti
o man tai tiesiog 6-7sav. pasirode kraujo, daugiau, nei siaip koks patepliojimas, kita diena nulekiau (ta diena jau buvau pradejus normaliai kraujuot) echo darytis ir gyd. pasake, kad gimda tuscia. tai man pasake, kad sulaukciau kitu mmm ir jau galiu vel bandyt. tai va, laukiu dabar vaisingu dienu ax.gif
Atsakyti