Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(daivutyte @ 2014 08 27, 15:17)
Man pora ciklu liepe palaukt. Padare kraujo tyrimus ir kadangi viskas tvarkoj si cikla jau labai rimtai jubsim i darbus. Nusipirkau 20 OT. Gal kas pasakya kuriuo paros metu geriausia juos datyt?

OT daromi tarp 2-4val po pietu.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 27, 17:18)
o tai tokiam nemazam nestume vaistus naudojo? g.gif  nes kiek girdejau jie veiksmingi iki 9 sav jei nestumas buna g.gif  gal tada tau kokius kitus skyre g.gif

Nežinau, kokius ten tiksliai skyrė, bet po 2 tablečių į makštį viskas prasidėjo. Kitai draugei irgi tokiu laiku nustojo vystytis, irgi su vaistais pašalino vaisių, daivutyte , OT geriausia daryti apie 15-16 val,.porą valandų nevartojus skysčių. Sėkmės gaudant O.
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 08 27, 14:05)
Nežinau, kokius ten tiksliai skyrė, bet po 2 tablečių į makštį viskas prasidėjo. Kitai draugei irgi tokiu laiku nustojo vystytis, irgi su vaistais pašalino vaisių, daivutyte , OT geriausia daryti apie 15-16 val,.porą valandų nevartojus skysčių. Sėkmės gaudant O.

Dekui uz info. Pas mus bus ilgasis savaitgalis tai su palapinem lekiam i miska. Gal koki geri sugausim:))))
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 08 27, 22:05)
Dekui uz info. Pas mus bus ilgasis savaitgalis tai su palapinem lekiam i miska. Gal koki geri sugausim:))))

ne i tema. nebus per salta nakti su palapinem? smile.gif
Atsakyti
Atėjau ir as i vilties tema, ejom ekoskopo 8 sav ir musu maziuko sirdele neplake sad.gif laukėme savaiminio persileidimo. Neįvyko , tai geriau tabletes. Jau didysis siaubas praėjo , dabar viskas valosi. Kita ekoskopas man rugsėjo 6d. Tikrins ar viskas išėjo. Tai norėčiau paklausti kiek dienu pas jus tęsėsi kraujavimas. Man toks jausmas kad cia 2 savaitėm bus negana. Nes tai smarkiau , tai silpniau. Ir kartais paskaudta. Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2014 08 28, 11:18)
Atėjau ir as i vilties tema, ejom ekoskopo 8 sav ir musu maziuko sirdele neplake sad.gif laukėme savaiminio persileidimo. Neįvyko , tai geriau tabletes. Jau didysis siaubas praėjo , dabar viskas valosi. Kita ekoskopas man rugsėjo 6d. Tikrins ar viskas išėjo. Tai norėčiau paklausti kiek dienu pas jus tęsėsi kraujavimas. Man toks jausmas kad cia 2 savaitėm bus negana. Nes tai smarkiau , tai silpniau. Ir kartais paskaudta. Ačiū už atsakymus  4u.gif

Sveikute, labai gaila del maziuko. Man padare abrazija rugpjucio 16d. Zirniukas buvo 8sav. Kraujavau labai nedaug - pirmas dvi, tris dienas siek tiek daugiau. Veliau dar kokias 6 dienas tepliojo. Bet gal su vaistais viskas ilgiau valosi... Fizinio skausmo kaip ir nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2014 08 28, 11:18)
Atėjau ir as i vilties tema, ejom ekoskopo 8 sav ir musu maziuko sirdele neplake sad.gif laukėme savaiminio persileidimo. Neįvyko , tai geriau tabletes. Jau didysis siaubas praėjo , dabar viskas valosi. Kita ekoskopas man rugsėjo 6d. Tikrins ar viskas išėjo. Tai norėčiau paklausti kiek dienu pas jus tęsėsi kraujavimas. Man toks jausmas kad cia 2 savaitėm bus negana. Nes tai smarkiau , tai silpniau. Ir kartais paskaudta. Ačiū už atsakymus  4u.gif

Sveika, užuojauta Tau 4u.gif
Man kraujavimas tęsėsi apie 2 savaites, o po to dar vis patepliodavo...
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2014 08 28, 09:18)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

As visus kartus savaime kraujuoti pradedavau, o kraujavimas trukdavo apie 1,5-2sav
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 08 28, 12:25)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

As visus kartus savaime kraujuoti pradedavau, o kraujavimas trukdavo apie 1,5-2sav

Jetus, Hazell, tai kiek kartu tau buvo? Ar istyre del ko?
Atsakyti
Aš gruodžio mėnesį turėjau savaiminį persileidimą, žirniukas pabėgo kai buvo 7 sav. ir 2d. Visiškai pilnai išsivalė per 3 savaites. Pirmą savaite gausiai kraujavo, kitas dvi savaites po truputi. Dar po savaitės darė echo, ir jau buvo viskas švariai išsivalę. Iš karto leido planuoti toliau.
Atsakyti
QUOTE(Neditute @ 2014 08 28, 12:42)
Aš gruodžio mėnesį turėjau savaiminį persileidimą, žirniukas pabėgo kai buvo 7 sav. ir 2d. Visiškai pilnai išsivalė per 3 savaites. Pirmą savaite gausiai kraujavo, kitas dvi savaites po truputi. Dar po savaitės darė echo, ir jau buvo viskas švariai išsivalę. Iš karto leido planuoti toliau.

neditute, matau vel augini pilvuka. Turbut gritai uzkibo bigsmile.gif

gal kas zinot kodel po savaiminio kraujavimo leidzia anksciau planuot nei po abrazijos?
Atsakyti
gal kas zinot kodel po savaiminio kraujavimo leidzia anksciau planuot nei po abrazijos?
[/quote]

Pirmus du ciklus gaudėm ir nepavyko sugauti, nes po persileidimo labai išsireguliavo MM, tad trečią ciklą naudojau OV. Pavyko pagauti iš karto, žirniukas užkibo kovo mėnesį. Dabar sėkmingai auginu pilvuką. Truputi nerimas imė kol sulaukiau 12 savaičių, bet viskas gerai praėjo. Dabar dar ramiau, kai jau mažylis juda kasdieną, ir kiekvieną dieną vis stipriau. Prieš Kalėdas jau turėtume supuoti savo mažylį. smile.gif Sėkmės ir Jums visoms, neužsisėdėkite šioje temoje ilgiau.

Manau po abrazijos dažniau suplonėja gleivinė, ir ilgiau užtrunka kol atsistato. O jei su vaistas tai net ir nežinau kodėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neditute: 28 rugpjūčio 2014 - 12:08