QUOTE(Only1 @ 2014 09 26, 12:20)
Hipertirozė. TTH kaip tik ilgai buvo per mažas. Na dabar jau visi tyrimai normos ribose ir gydytoja sakė nebegert vaistų, bet baisu, kad negeriant vaistų TTH vėl nesumažėtų.
Jei leidžia finansai, planuokit kelionę (ne pirkit iš agentūros, o viską darykit pačios!). Labai gerai užima laiką, ypač jei mėgstat detaliai viską suplanuoti. Tik nepamirškit, kad kelionėj (ypač į pietus), dažnai sutrinka ciklas. Dėl to aš ir kažkaip nusivyliau, kad atrodė atsipalaiduosim, pasidarbuosim ir iškart gausis... Ir nei velnio!

MM vėlavo 10 dienų, bet jokio nėštumo tą mėnesį nebuvo... Tad neprisiriškit prie numatomos ov dienos kelionės metu...
Pas mane tai pat hiper, jis stipriai krenta tik pastojus, gal del to du kart praradau mazylius, si kart krito lb, bet dabar atsistate ir be vaistu 0,8 jau, o pilvinukui tuoj 25 sav.
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 09 30, 13:18)
Sveikos gyvos
As jau uzsipirkau OT, labai tikiuosi kad O ivyks per ateinancia savaite. Pradesim gaudyt gandra, nors kiek skaiciau, maza tikimybe sulaukti O iskart po gimdymo. Nors ir labai daug istoriju apie nestuma iskart po gimdymo. Jauciuosi apsesta, bet manau suprantat mano situacija, kazin ar gali buti kitaip...
Vakar ir siandien pasidariau OT, man regis siandien truputi ryskesnis, per mikrometra. Kazin ar buna tas antras bruksnelis toks vaiduokliskas, jei O net nezada buti?
Sveika, uzuojauta tau

man attodo kad tavo situacijoje visi zodziai bereiksmiai, nepaguodxiantis