QUOTE(Markata @ 2014 10 01, 10:55)
Neturejau nei vieno sekmingo, o buvo 4. Lyg ir turiu besislapsinanty AFS. Paskutini karta kai buvau echo vaikiukui buvo nustatyta sirdies ritmo sutrikimai. Po to seke nekokia pabaiga.
Po viso to buvo vel atlikti kraujo tyrimai, bei nustatytas per didelis kraujo kresejimas nestumo metu, kuris greiciausiai ir itakojo sirdeles sutrikimus. AFS ant ribos, jis negali buti pripazintas oficialiai bet ir negali buti paneigtas. Todel reiks dar vieno tyrimo.
Vaje
Man tai seip keista, kodel nedaro visu tyrimu pradejus planuoti nestuma

Juk tiek nesekmiu butu galima isvengti

Na bent jau nukreiptu gine antifosfolipidini, genetika, progesterona, gimdos gleivines stori pasitikrint

Nors tada nespetu daktarai suktis

ir tikriausiai musu (nesekmiuku) statistikai yra gerokai mazezne uz sekmingus nestumus
Papildyta:
QUOTE(Markata @ 2014 10 01, 11:38)
Nelabai supratau klausymo
Siaip jei del naudojimo ir isisavinimo, tai geriausia naudoti naturalu, o ne sintetini. Sintetinis ne visada isisavina.
Na gine sake, kad neaisku koks poveikis yra vaikui sulaukus lytines brandos, jeigu mama nestumo metu gere hormona progesterona. Na tipo gali berniukas noreti buti mergaite kazkas tokio
Nes as kaip suprantu progesteronas yra moteriskas hormonas, ir jeigu jis geriamas papildomai, gali persiduodi vaisiui (???), jei mergaite tai nieko gal, o vat jei bernas gal jam negerai tas moteriskas hormonas
Man ji irgi minejo, kad geriau naturalu kazkoki gerti, o ne dufastona crinona ir pan...