Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Markata @ 2014 10 01, 12:09)
jo, tik kad su mano tyrimu labai slidus reikalas, jo oficialiai negali patvirtinti, kadangi truputi truksta iki visisko Taip. Todel dabar va laukiu nuosprendzio kaip ir ka reiks daryti toliau, apart naujo AFS tyrimo.
nesekmingas mano nestuminis laikotarpis jau sieka beveik trejus metus.

Avaida, su AFS gali buti labai sudetingas reikalas, prikauso kur tyreisi, pas ka ir kada. Man pirmas tyrimas atejo neigiamas, po persileidimo is karto issiprasiau pakartotinio ir op lia... kaip ir teigiamas, bet negalima jo patvirtinti iki galo. doh.gif
Dupho uzsieni is vis stengiasi neduoti, (cia nepraktikuojama, kad Duphas dalinamas i kaire ir i desine, plius, reik tikrai tikrai buti tikram ir tureti itin daug nesekmiu, bei zemus rodiklius del progesterono. Kitu atveju jie jo netik kad nesiulys, bet ir neneuzsimins. Taip pat nepamirskim, kad Duphas nera naturalus progesteronas, o sintetinis.

o man irgi dare afs tyrima po persileidimo,ir buvo neigiamas. Tai gal vertetu vel pasitikrint ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 10 02, 09:15)
Sveikos,

Saindien 17CD ir pradejo teplioti. Turbut memes pareis.  unsure.gif

Merginos kaip jums buvo su ciklu? Pirmos parejo kaip laikrodukas 32CD. O dabar nesamone kazkokia...

Labas

Man P išreguliavo ciklą, vienas buvo per ilgas 39d, o kitas per trumpas 25d. Prieš nėštumą ciklo trukmė buvo 29-30d.
Atsakyti
aš irgi likau nesupratusi su AFS... neigiamas atsakymas, bet gydytojas vistiek rekomendavo kitą nėštumą planuojant gerti aspiriną.... kurį laiką gėriau.. tik kad nebesigauna pastoti 4 metai... tiek metų geriant aspiriną gali ir sau pakenkti... taip ir nežinau, kas kaip ir dėl ko..
Atsakyti
QUOTE(Neditute @ 2014 10 02, 11:30)
Labas

Man P išreguliavo ciklą, vienas buvo per ilgas 39d, o kitas per trumpas 25d. Prieš nėštumą ciklo trukmė buvo 29-30d.

O per kiek laiko ciklas susitvarke?
Atsakyti
Sveikos, na as grizau su prg atsakymu, tai 21cd buvo 59 su trupuciu, tai kaip suprantu viskas gerai 4u.gif

Romym mano menesines kaip laikrodukas beveik sitos ir praeitos, o pirma cikla uzvelavo 5 dieneles 4u.gif manau nesuk galvos per daug, nes organizmas reguliuojasi po to ir tiek, ne viskas ir ne visom vyksta taip greitai kaip noris 4u.gif
Atsakyti
..... man šiandien liūdna sukaktis...Jau metai... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 02 spalio 2014 - 15:10
Violeta*,

4u.gif 4u.gif 4u.gif

mums dar pasiseks, reikia tikėti... Turim tikėti!
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 10 02, 16:08)
..... man šiandien liūdna sukaktis...Jau metai... verysad.gif

user posted image

console.gif
Violeta, ar planuojat maziuka?
Atsakyti
Sveikos man siandien irgi 17 cd. Pradedu jausti krutine. O BT soktelejo labai graziai. Mergiotes zinoma kad visos turesim savo lelytes tik veliau nei tikejomes. M
B atsisako vaziuot i klinika iui teks naturaliai gaudyt...
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 10 02, 10:44)
O per kiek laiko ciklas susitvarke?

Taip ir nežinau po kiek laiko būtų susitvarkę, nes 3 -čiame cikle pagavom savo žirniuką. Ir dabar sėkmingai auginu pilvuką. smile.gif

Sėkmės visoms toliau planuojant 4u.gif neužsisėdėkit šioje temoje ilgai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Violeta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif tyliai vis paskaitinėdavau jūsų pokalbius, bet pati vis nedrįsdavau prisijungti. Bet pagaliau pasirįžau. Mano istorija paprasta- pastojau su spirale. Jos niekas neišėmė argumentuojant, jog viskas ok, per gimdymą su placentą viskas išsiimsi. Deja, vaikutis termino nesulaukė ir buvo priverstas gimti 24 sav, nes dėl tos nelemtos spiralės atsirado infekcija verysad.gif Šį mėnesį būtume turėję savo mažąjį sūnelį cray.gif Tad norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos ir kartu laukti, kol aplankys naujas džiaugsmas 4u.gif
Atsakyti