Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

O kodėl jautėt gėdą ar kaltę? Juk tai ne Jūsų kaltė! 4u.gif O dėl metų, tai gal ir nesinori būti vyresne mamyte, bet manau, kad drąsiai dar turite 7 metus! Svarbu tik kažkaip išsiaiškinti kodėl tos nesėkmės kartojasi, kad pagaliau pavyktų sėkmingai išnešioti iki galo... console.gif
Atsakyti
sveikos mergytes.. 4u.gif
deja turiu ateiti pas jumi..
vakar suzinojau kad mano mazulelis tikriausiai nustojo vystytis.. pagal paskutinias mmm man 6 sawa., o pagal netsumas nepilnos 4 sawaites.. ir liepe nuwaziuot pasidaryt Hcg.. ir jis per sawaite laiko pakilo vos 180.. pirmas hcg buwo 557.. o snd tik 700.. liepe laukt sawaiminio issivalymo.. lb noriu kad greiciau issiwalytu.. verysad.gif
Atsakyti
sveikos

Man po pirmo negimdinio teko išgirsti tokių dalykų apie save, kad pasijutau kaip muilo operoje (viskas vyko Ispanijoje). Darbe bobos pradėjo šnekėti, kad aš jauna ir sugadinta, vaikelio vyrui nebepadovanosiu. O kadangi mano vyras labai gražus, jam reikia kitos nuotakos. Ir prasidėjo piršlybos blink.gif Nebeištvėriau. Išėjau iš darbo iš karto.... verysad.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 08, 14:56)
vakar suzinojau kad mano mazulelis tikriausiai nustojo vystytis.. pagal paskutinias mmm man 6 sawa., o pagal netsumas nepilnos 4 sawaites.. ir liepe nuwaziuot pasidaryt Hcg.. ir jis per sawaite laiko pakilo vos 180.. pirmas hcg buwo 557.. o snd tik 700.. liepe laukt sawaiminio issivalymo.. lb noriu kad greiciau issiwalytu.. verysad.gif

Gaila, kad tokiomis aplinkybėmis prisijungi, bet išsikalbėjus su likimo draugėmis, pasijusi lengviau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusituka: 08 spalio 2014 - 14:05
Sveikos 4u.gif Labai užjaučiu visas, kurioms teko patirti netektį dėl vienokių ar kitokių priežasčių 4u.gif 4u.gif aš taip pat po A, kurią darė extra, nes vos nenukraujavau.. doh.gif Valymas darytas buvo rugsėjo 2d 4u.gif kaip tik buvo suėję 10sav., bet deja mažiukas atitiko tik 6-7sav 4u.gif taigi nustatė nesivystantį neštumą, liepė nutraukti duphaston'o gėrimą ir laukti- gal pats išsivalys..tai va pats ir pradėjo valytis, tik ne taip tvarkingai kaip tikėjausi..gerai, kad spėjom iki ligoninės atvažiuoti, nes patys gydytojai sakė, kad jei būčiau bent kiek dar uždelsus galėjau nukraujuoti 4u.gif bet kaip aš sakau- viskas gerai, kas gerai baigiasi bigsmile.gif 4u.gif įsitikinau, kad niekas nevyksta veltui, ir jei taip nutiko- reiškias taip reikėjo 4u.gif po 26d. po valymo sulaukiau savųjų mmm ir manau smarkiai nelauksim ir bandysim planuotis toliau wub.gif wub.gif wub.gif Ai, dar po valymo po 2sav buvau pas gyd savo apžiūrai, tai sakė viskas kuo gražiausiai išsivalę yra ir jau net gi tada folikulas brendo bigsmile.gif thumbup.gif tai tikiuosi, kad neužilgo galėsim džiaugtis kitu neštumu wub.gif wub.gif
Linkiu visoms mergaitėms stiprybės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
mergytes gal kuri vartojot Guna Fem maisto papildus, jie homeopatiniai.. man ginekologe vakar israse.. 2-3 ciklus naudoti.. bet galwoju tiek nenaudot..ir nezinau ar iswis naudot..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 08, 16:03)
mergytes gal kuri vartojot Guna Fem maisto papildus, jie homeopatiniai.. man ginekologe vakar israse.. 2-3 ciklus naudoti.. bet galwoju tiek nenaudot..ir nezinau ar iswis naudot..

O del ko tai israse? Pasiskaiciau aprasyma, kaip ir man tiktu,reiks giniaus paklaust. g.gif

Markata, saunuoliai kad nusprendet susirasyt,sveikinu smile.gif kaip kas besakytu visgi moteriai ramiau ir saugiau istrkejusiai.
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 10 08, 16:13)
O del ko tai israse?  Pasiskaiciau aprasyma, kaip ir man tiktu,reiks giniaus paklaust. g.gif

Markata, saunuoliai kad nusprendet susirasyt,sveikinu smile.gif kaip kas besakytu visgi moteriai ramiau ir saugiau  istrkejusiai.

mano ginekologe pasirodo homeopate.. tam kad sustiprinti sawo organizma, sutvarkyti visus hormonus ir t.t sake mazesne tikimybe kad kita karta taip nutiks.. tiesiog aprupins ir atstatys viska..
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2014 10 08, 12:50)
pirmus du metus po patirtų trijų nesėkmių aš tylėjau kaip ola. Man tai atrodė kaip prakeiksmas, kaip baisi gėda, bėda, dėl kurios kalta esu pati bent kažkuria prasme.... Prabilau tik po dviejų- trijų metų, papasakojau kelioms draugėms. Nepasakyčiau, kad nuo to lengviau. Tiesiog su kiekvienais prabėgusiais metais lengviau kažkiek.. nors ir sunkiau.. man 33-ti, nedaug tų metų beliko bandymams..

kas liecia kalte ir geda, as irgi siuos dlaykus jauciu, suvokiu, kad as nekalta, taciau pries kitus jauciu, nes net artimieji ne visada supranta,o svetimi kaip drebs kokia nesamone, kad jauties kaip purvu apdrebtas, o tie jausmai neigiami dar labiau viduj subujoja 4u.gif

oi manau esant 33 neberta mastyti, kad mazai laiko bandymams liko, nes nesamone, bandymams laiko dar manau uztektinai zinokit, taip kad nenusiminkit siuo klausimu jokiu budu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 08, 14:56)

Jetau steijse laikykis, mazut verysad.gif bet gal dar viskas bus ok vistik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 08, 16:57)
kas liecia kalte ir geda, as irgi siuos dlaykus jauciu, suvokiu, kad as nekalta, taciau pries kitus jauciu, nes net artimieji ne visada supranta,o svetimi kaip drebs kokia nesamone, kad jauties kaip purvu apdrebtas, o tie jausmai neigiami dar labiau viduj subujoja 4u.gif

oi manau esant 33 neberta mastyti, kad mazai laiko bandymams liko, nes nesamone, bandymams laiko dar manau uztektinai zinokit, taip kad nenusiminkit siuo klausimu jokiu budu schmoll.gif
Papildyta:
Jetau steijse laikykis, mazut verysad.gif  bet gal dar viskas bus ok vistik 4u.gif

Ne ne.. Daktare tiesiai sviesiai pasake kad tikrai.. sad.gif
Atsakyti
Sveikos, musu namuose cirkai dedas. Gandras pasirodo gavo musu laiskus tik pristato vis ne tai ka reikia. Musu zuvys vaikuojasi kaip pasiutusios. Draugo jaunelis ziuredamas i 16 naujai atvestugupiju krapo galva ir vis sako kad su tiek vaiku jo mamai butu neimanoma susitvarkyt smile.gif siandien kitos vados radau dar 6 mailiukus. lotuliukas.gif Tik vat mano reikalai nekokie. BT nukrito 0.5c tai ant dienu laukiu nelabuju. Vienas geras dalykas kad neteplioja nors jau 23 CD. Baltos kremines isskyros. g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Daivutyte, o NT nedarei dar? BT grafikeli pildai? Mano O si cikla visa savaite i prieki nusikele doh.gif Tai O tik sekmad-pirmad buvo doh.gif

Stejjse, daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Apie mano persileidimus zino tik vyro ir mano tevai su sese ir broliais, ir pora mano draugiu. Kadangi niekas nera is siu zmoniu patyre tokiu nesekmiu, tai nezino kaip jauciuosi, bet ir nesamoniu nesneka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hazell: 08 spalio 2014 - 17:56
Stejjse,

užjaučiu dėl to, kad dabar Tau vyksta.
Bet kad ir kaip beprasmiškai viskas atrodo, ir man kai šitaip pasakė, kol nepradėjau kraujuot stipriai, netikėjau, jog man VISKAS.. maža viltis ruseno, kad gaaaal... gal lėtai auga, gal dar, nu gaaal...

man visus tris kartus savaime išsivalė. Ilgiausiai nuo diagnozavimo laukiau 3 savaites. Tas laukimas... siaubingas laikas mano gyvenime... nežinau, ar tai buvo geriausias sprendimas atsisakyti A...

Laikykis!!!
Atsakyti