Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(daivutyte @ 2014 10 06, 17:23)
Aquarel, zinok vakar jau meldziau dievo kad gal uztenka visu situ nesamoniu ir laikas ramiam gyvenimui blink.gif

Puikiai tave suprantu 4u.gif mum paskutiniai mėnesiai po netekties kaip užkeikti-vis kokios nesąmonės nutinka. Laukiu, kada vėl ateis šviesus periodas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 10 06, 17:28)
mum paskutiniai mėnesiai po netekties kaip užkeikti-vis kokios nesąmonės nutinka. Laukiu, kada vėl ateis šviesus periodas unsure.gif

ir mum lygiai tas pats unsure.gif irgi laukiu sviesiojo periodo, nes jau pavargau nuo visko 4u.gif mes si menesi dar neplanuojam, nes nesugebu perlipti savo baimes kolkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 06, 19:24)
ir mum lygiai tas pats unsure.gif irgi laukiu sviesiojo periodo, nes jau pavargau nuo visko 4u.gif  mes si menesi dar neplanuojam, nes nesugebu perlipti savo baimes kolkas  4u.gif

Tai visos drauge viena kitai pasiųskim gerų minčių, nuotaikos, kad greičiau tie juodieji periodai praeitų ir vėl galėtume džiaugtis švente savo kieme 4u.gif
Puikiai tave suprantu, kad baime didžiulė, dar truputėlį palauk, o tada nuteik save, kad noras yra didesnis nei baimė ir tu ją gali įveikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Aprašėt tokius požymius, kokius ir aš jaučiu. Tačiau aš manau, kad tai dėl to, jog pašalau kojas, o tada iškart kerta per gimda: tempia pilvo apačią, vaneningos išsskyros ir BT pakilusi, nes prasideda mažas uždegimas unsure.gif verysad.gif čia aš pagal save sprendžiu, ne vieną kartą taip buvo...
Kita vertus, gal aš viena tokia –Dievo paskubom suorganizuotas kūrinys lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir dar norejau paklausti merginos, kur jus isliedavot savo skausma? 4u.gif kartais atrodo taip uzeina sirdi skaudet, kad sprogs ir ta baime del ateities, tada iskart norisi su kazkuo kalbetis, bet matau, kad niekas manes nenori klausytis, nes sako kam prisiminti zvelk i prieki mazdaug, uzteks zyzti unsure.gif ale kad neiseina, o kazkur tas emocija sis vidaus tai reikia islieti, nes jos eda is vidaus 4u.gif tai kur jus isliedavot? ar jum nereikejo ir tik as cia tokia paklaikus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 07, 11:50)
Ir dar norejau paklausti merginos, kur jus isliedavot savo skausma? 4u.gif  kartais atrodo taip uzeina sirdi skaudet, kad sprogs ir ta baime del ateities, tada iskart norisi su kazkuo kalbetis, bet matau, kad niekas manes nenori klausytis, nes sako kam prisiminti zvelk i prieki mazdaug, uzteks zyzti unsure.gif  ale kad neiseina, o kazkur tas emocija sis vidaus tai reikia islieti, nes jos eda is vidaus 4u.gif  tai kur jus isliedavot? ar jum nereikejo ir tik as cia tokia paklaikus? unsure.gif

Niekur...viena pati su savo liūdesiu verysad.gif iš kart po visko visi elgėsi taip lyg nieko nebuvo nutikę. Kartodavo tą patį- viskas bus gerai, atsigausi ir vėl galėsit planuot, nenusimink, juk turi jau vieną vaikutį. Taip, turiu, bet norėjau turėti ir tą kitą, ir man nėra gerai, ir negaliu apsimesti, kad nieko nebuvo. Dabar dar kai pamatau per tv tą ankstukų reklamą, tai kaip peiliu per širdį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquarel: 07 spalio 2014 - 11:02
QUOTE(jauniute @ 2014 10 07, 11:50)
Ir dar norejau paklausti merginos, kur jus isliedavot savo skausma? 4u.gif  kartais atrodo taip uzeina sirdi skaudet, kad sprogs ir ta baime del ateities, tada iskart norisi su kazkuo kalbetis, bet matau, kad niekas manes nenori klausytis, nes sako kam prisiminti zvelk i prieki mazdaug, uzteks zyzti unsure.gif  ale kad neiseina, o kazkur tas emocija sis vidaus tai reikia islieti, nes jos eda is vidaus 4u.gif  tai kur jus isliedavot? ar jum nereikejo ir tik as cia tokia paklaikus? unsure.gif

Jauniute, baimes ir nerimas aplanko ir mane. Kartais nakti pabundu ir negaliu uzmigti. Bet pradedu raminti save, kad vel greitai pastosiu ir viskas bus gerai. Kalbuosi su MB. Bet jis to nerimo nesupras, isitikines , kad viskas bus gerai ir tiek.
Su draugem, kuriuos turi vaiku kalbeti nenoriu, bo susiplanavo sekmningai vos ne is pirmo ciklo, tai nesupras ka jauciu. Sakys viskas bus gerai ir tiek. Neguodzia manes tai unsure.gif
Didziausia nerima kelia mano metai, toks jausmas, kad kazkur veluoju, kad kiekvienas nesekmingas ciklas dar labiau atitolina mano galimybes sekmingui nestumui... verysad.gif
Pati geriausia guodeja sau esu as pati, visada suku galvoje plana B - tai mane ramina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 10 07, 12:00)
Niekur...viena pati su savo liūdesiu  verysad.gif iš kart po visko visi elgėsi taip lyg nieko nebuvo nutikę. Kartodavo tą patį- viskas bus gerai, atsigausi ir vėl galėsit planuot,

Tai va ir man ta pati lygiai snekejo visi, tie zodziai kazkaip tarsi peiliu per sirdi 4u.gif po keliu savaiciu seke naujienos, kad pusseseres vienos po kitu apnestejusios, o nestumo laikas panasus i mano, drauges nescios, nu sakau kaip ant tyciuju, tai taip ir neatsigaunu 4u.gif dar nusipirkau knyga apie persileidima, tokia psichologine, moterys dalinasi isgyvenimais, tai kai skaiciau lyg ir palengvejo, o baigus skaityti dabar dar blogiau, tai ir galvoju jau net apie psichologa blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Romy @ 2014 10 07, 12:04)

Pati geriausia guodeja sau esu as pati, visada suku galvoje plana B - tai mane ramina  smile.gif

Pavyzdziui, kaip tu ji suki? bigsmile.gif gal ir man pavyktu uzsukti ji kazkaip, nes matau kad kazka turiu daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 07, 12:12)
Tai va ir man ta pati lygiai snekejo visi, tie zodziai kazkaip tarsi peiliu per sirdi 4u.gif po keliu savaiciu seke naujienos, kad pusseseres vienos po kitu apnestejusios, o nestumo laikas panasus i mano, drauges nescios, nu sakau kaip ant tyciuju, tai taip ir neatsigaunu 4u.gif  dar nusipirkau knyga apie persileidima, tokia psichologine, moterys dalinasi isgyvenimais, tai kai skaiciau lyg ir palengvejo, o baigus skaityti dabar dar blogiau, tai ir galvoju jau net apie psichologa blink.gif

Pas mane lygiai taip pat buvo- giminių ir draugų rate kelios poros susilaukė mažylių tokiu laiku, kai jau turėjom ruoštis ir mes tam džiaugsmui doh.gif kai sužinojau apie pirmąją porą susilaukusią vaikučio, tai sąžiningai tą naktį nubloviau gerą posmą ir net vyro raminimas, kad viskas bus ok, mes irgi galėsim džiaugtis, nepadėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquarel: 07 spalio 2014 - 11:16
Pirmą kartą ištverti buvo siaubinga. Vaikščiojau lyg vaiduoklis. Nekenčiau visų nėščiųjų, nes atrodo, kad jos tyčia pilvus riečia, kad pasijusčiau dar nelaimingesnė blink.gif Tais metais sužinojau, kad trys moterys iš mano aplinkos laukiasi unsure.gif blink.gif (net mano senmerge teta!) Tada gyvenau užsieny, grižau į LT, pablioviau mamai ant pečių, mėnesį praleidau atskirai nuo vyro. Pagėriau vitaminus, grįžusi jau antrą ciklą pastojau laimingai.
Antrą kartą ištvėriau daug lengviau. Nelemta, akimirka, nuverkiau trumpai (priešingai, mano vyrui buvo skausmingesnė antroji akimirka). Nerimą kėlė mano pirmojo mažylio noras turėti broliuką ar sesutę (aplinkiniai labai jau stengiasi lįsti į žmogaus gyvenimą). Slėgė nuolatiniai paaiškinimai, kad tai atsiranda ne taip paprastai ir pan unsure.gif

Skaudžiausia, kad mano kiekvienas bandymas gali palikti gilių pasekmių – galiu likti visai nevaisinga (pasikartojantys negimdiniai jau ir taip atėmė mano pusę moteriškumo), rizikuoju ir savo gyvybe (ne visada negimdiniai lengvai išaiškinami. Pirmą kartą man buvo mėnesinės ir apie nėštumą aš net nenutuokiau) verysad.gif unsure.gif
Aišku, tai ne tas pats ir nėra net ko lyginti su jau išsivysčiusiu žmogeliuku, kuriam teliko tik užaugti, bet to nepavyksta padaryti... aš nepatarėja tada tokiam skausmui ištverti.....
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 10 07, 15:14)
...............Nekenčiau visų nėščiųjų, nes atrodo, kad jos tyčia pilvus riečia, kad pasijusčiau dar nelaimingesnė blink.gif .............

man po trečios nesėkmės jau keturi metai praėjo, bet viduje paslėptas, užguitas šis pyktis išlieka... man jau jo gėda, ir net baisu, juk tos nėštukės niekuo dėtos, kad man šitoj srityje teko tiek išbandymų.. ir vistiek.. kaip su tuo pykčiu susitvarkyti... baisi gėda ir sunkumas...
Atsakyti
Pykti ir neteisybe jausti zmogiska, taip tiesiog zmogaus siela gija. Bent jei paziuresim is psichologines puses. Issiverkti butina, issipasakoti, kad ir cia irgi labai sveikintinas dalykas, kitaip galima tikai nukvankti. O kas gi geriau tave supras, jei ne likimo seses.
Sakoma, kad pirmas kartas yra pats baisiausias, istikruju sutikciau su tuo, nors ir kiti visi likusieji trys man buvo isbandymas. Dabar turiu susikrovusi galvoje planus kaip ir kas. Susistaciusi savo busimo gydymo prioritetus ir pagal tai einu i prieki. Nervina daug kas, bet kaip sako, isbandymu daugiau neduoda, nei galime pakelti. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti