Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(pukepuke @ 2014 07 13, 18:24)
Bet gal tikrai praverstu nauja tema, kuri butu skirta pradedanciosoms? Nes as pvz daug naudingos sau info gavau i az, zmogus cia nedriso rasyti smile.gif Nes tikrai kam dizainas, o kam aktualiau, koks pagrindas geriau, kokie lakai, kokios lempos...

Labai pritariu, aisku sudetingiau mokytis, bet mokysimes is savo klaidu ir interneto platybiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 07 13, 18:30)
Labai pritariu, aisku sudetingiau mokytis, bet mokysimes is savo klaidu ir interneto platybiu  biggrin.gif

Tai visad ikisti nosyte gali ir i senbuviu tema ir dizainus paziureti. O tvarka prie odeliu - toks igudziu dalykas, as ir pati matau, kad netobulai pvz uzlakavau, na, su laiku ranka vis labiau igunda ir tiek.
Tiesiog ir gaila, kad del tokiu neismaneliu kaip mes, senbuves kai kurios jau ruosiasi ciuozti lauk unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 13 liepos 2014 - 17:36
QUOTE(pukepuke @ 2014 07 13, 18:33)
Tai visad ikisti nosyte gali ir i senbuviu tema ir dizainus paziureti. O tvarka prie odeliu - toks igudziu dalykas, as ir pati matau, kad netobulai pvz uzlakavau, na, su laiku ranka vis labiau igunda ir tiek.

Dizainu tai pilnas internetas, o dar fantazija ijungus gaunasi x4 biggrin.gif
Atsakyti
Taigi, liūdnai čia jūs apie tas temas ir naujokus. Kad senbuvės liūdi ir erzinasi naujokių antplūdžiu tai matosi.
Kelis kartus skirtingi nariai uždavė klausima pas kokius ebay pardavėjus perkat IBD ir HG ir tai buvo nuignoruota, o štai pirmoje temos žinutėje tokia info ir galėtų būti, bet nuliūstama, kad nėra senolių foto.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 07 13, 18:30)
Labai pritariu, aisku sudetingiau mokytis, bet mokysimes is savo klaidu ir interneto platybiu  biggrin.gif

Kad "durnu" klausimu cia vistiek negalima uzduoti, nes tuoj busi nusiusra pasidometi pati, ir paskaityti N senu temu, nes ten kazkada kazkas apie tai jau rase smile.gif Tai ir belieka mokytis dizainu ir pavydeti tvarkos prie odeliu...
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 07 13, 17:37)
Taigi, liūdnai čia jūs apie tas temas ir naujokus. Kad senbuvės liūdi ir erzinasi naujokių antplūdžiu tai matosi.
Kelis kartus skirtingi nariai uždavė klausima pas kokius ebay pardavėjus perkat IBD ir HG ir tai buvo nuignoruota, o štai pirmoje temos žinutėje tokia info ir galėtų būti, bet nuliūstama, kad nėra senolių foto.

Ar as kazka minejau apie senoliu foto?? Pasakiau tik pastaba, kad anksciau temos pirmoje zinuteje puikuodavosi vienos kurios nares darbas, ir nesvarbu visai, "senole" ji ar ne. Daug blogiau yra tai, kad nuotraukos dingusios. Be to, apie ebay nieko nezinau, tai ir neatsakinejau, jei labai norite, duosiu adresa kur lakus perku. Bet pigu tikrai nepasirodys.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 07 13, 18:37)
...
Kelis kartus skirtingi nariai uždavė klausima pas kokius ebay pardavėjus perkat IBD ir HG ir tai buvo nuignoruota  ....

na nevisai teisybe, apie internetines parduotubes niekas nesneka turbut del to, kad kartais cia apsilanko administratores, o jos uz tokius posmus, uzbanina doh.gif ale ne ta tema snelekti apie internetines parduotuves, buve, kad net pasisakymus istrina, va tep tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2014 07 13, 18:08)
na nevisai teisybe, apie internetines parduotubes niekas nesneka turbut del to, kad kartais cia apsilanko administratores, o jos uz tokius posmus, uzbanina  doh.gif  ale ne ta tema snelekti apie internetines parduotuves, buve, kad net pasisakymus istrina, va tep  tongue.gif

Kaip įdomu, kitose temose, kurias skaitau, pvz., azijietiška kosmetika taip nebūna. Aišku ten irgi daug moderuoja, bet patikimų ir nepatikimų pardavėjų sąrašo kažkaip netrina. Juolab kad nepastebėjau, kad čia kas trintų įdėtas nuorodas į lempas ir pan.
Atsakyti
nezinau ... as visada gaudavau atsakyma i savo klausimus smile.gif
Gal klausti moku, nes SM n metu esu. Ties mane irgi erzina kai ateina kazkas klausineja lempiniu klausimu. Pries tai pati bandau kazka rasti, pasniukstineti,o tada jau klausiu kas neaisku. Reikia netingeti ir paciai pasieskoti.

P.S. netaikau niekam asmeniskai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 07 13, 19:16)
nezinau ... as visada gaudavau atsakyma i savo klausimus smile.gif
Gal klausti moku, nes SM n metu esu. Ties mane irgi erzina kai ateina kazkas klausineja lempiniu klausimu. Pries tai pati bandau kazka rasti, pasniukstineti,o tada jau klausiu kas neaisku. Reikia netingeti ir paciai pasieskoti.

P.S. netaikau niekam asmeniskai  4u.gif  4u.gif

Klausimas, kam tada si tema reikalinga? Tiesiog, na kam, jei visa info gali pati rasti??
O kas neaisku, is rastos info, na net neabejoju, kad velgi si tema nereikalinga, nes rastumete ir tam atsakyma, tik reik pasieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 13 liepos 2014 - 18:23
Lindrukas, ačiū 4u.gif
Man tai ne tiek dėl foto ar dingusios info liūdna, o dėl to,kad paskutiniai puslapiai pilni tos pačios info, kuri tikrai nė vienai neaktuali, išskyrus naujokes.Gal tikrai reikėtų vienos temos senbuvėm, darbų parodymams ir naujovių aptarimams, o kita naujokėms aptarinėti ką pirkt ir nuo ko pradėt.Na, bet čia tik mano pamąstymai g.gif Bet rimtai, dabar kelias dienas jau ateinu į temą, greitai permetu viską ir net neskaičius išjungiu.Ir spėju,kad ne aš viena taip.
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 07 13, 19:31)
Lindrukas, ačiū  4u.gif
Man tai ne tiek dėl foto ar dingusios info liūdna, o dėl to,kad paskutiniai puslapiai pilni tos pačios info, kuri tikrai nė vienai neaktuali, išskyrus naujokes.Gal tikrai reikėtų vienos temos senbuvėm, darbų parodymams ir naujovių aptarimams, o kita naujokėms aptarinėti ką pirkt ir nuo ko pradėt.Na, bet čia tik mano pamąstymai  g.gif  Bet rimtai, dabar kelias dienas jau ateinu į temą, greitai permetu viską ir net neskaičius išjungiu.Ir spėju,kad ne aš viena taip.

O as net neabejoju, kad kai kas iki galo paskaito, nes aptarinejami klausimai, apie ka daznai naujokei "geda klausti" mirksiukas.gif Tikrai logiska nieko nebeerzinti, negaisti brangaus senbuviu laiko vartant puslapius ir atskirti temas 4u.gif O ir, nesuprantu kuo blogesnis klausimas kuri lempa geresne nuo dizaino parodymo, kuriu, tikrai pilnas internetas, ir tam, kad pamatyti dizainus, google platybes tikrai vertingesnes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 13 liepos 2014 - 18:39