Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lilget @ 2014 07 13, 18:06)
Nepasakyciau kad esu priesiska apvaliu ir migdoliniu nagu formai, nes pas pacia tokia, ale kazkaip dirbt man mielaiu su kvadratukais, uzapvalintais ar ne, jau nesvarbu, zodziu dar man tobulet ir tobulet su migdoliniu frenchu smile.gif

Snailo forma pagal nago forma. Man asmeniskai kvadratukam nesinori gilaus smailo visai, kuo nagas labiau nusmailintas - tuo gilesne smailo linija.
Beje su kokiu baltu su frencha darai? Ir ant bevardziu antrajam birus blizgiai ar lakas?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 07 13, 19:54)
.... Kas apsiims naujoku tema sukurti? Gal jus, gusha? Isivaizduoju, kad reik maziausiai nuotrauku, bet eigos, kuo skiriasi lempos, ir pan, pirmai info smile.gif

jau buvo sukurta naujokem tema nauja, bet ja moderatore istryne
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 13, 21:33)
Snailo forma pagal nago forma. Man asmeniskai kvadratukam nesinori gilaus smailo visai, kuo nagas labiau nusmailintas - tuo gilesne smailo linija.
Beje su kokiu baltu su frencha darai? Ir ant bevardziu antrajam birus blizgiai ar lakas?

tai va kai pagal nago forma (laisvaji krasta) tai gerai ir gaunas, o kai reik isburt is oro ta smile linija ir gaunasi sunku doh.gif
Baltas Orly white tips , o blizgus tai blisgutis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 13 liepos 2014 - 20:38
Aš ir už, ir nelabai už naujokių temą.
Už: "žaliom" bus jaukiau paklausti "kvailų" klausimų.
Nelabai už: paskaičius kelias temas atgal ir palakavus keletą kartų - pasidaro viskas aišku, o visa kita liks tik įgūdžių tobulinimas, ir ką reikės "beveikti" naujokių temoje, jei jau viskas aišku bus.
Gal tikrai reikėtų išskirti nebent: "Ilgalaikio lakavimo dizainai" ir "Ilgalaikio lakavimo eiga, instrukcijos " . 4u.gif
o kaip jau nuspręsit taip, aš prisiderinsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 07 13, 18:37)
tai va kai pagal nago forma (laisvaji krasta) tai gerai ir gaunas, o kai reik isburt is oro ta smile linija ir gaunasi sunku  doh.gif
Baltas Orly white tips , o blizgus tai blisgutis  mirksiukas.gif

Koki kamufliazini laka i rankas ir pirmyn fake smaila paisyt smile.gif

Beje merginos ka nauju spalvu turit? Noriu nauju spalvu, tik nesusugalvoju kokiu biggrin.gif Galvoju, kol vasara nesibaige gal salotine butu neblogai... tik nenusprendziu ar amazon flirt, siu metu kolekcijo lime all the time ar praeitu vasaros sometimes girls gotta glow? gal turit kuri nors kuria is siu?
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 13, 21:50)
Koki kamufliazini laka i rankas ir pirmyn fake smaila paisyt smile.gif

Beje merginos ka nauju spalvu turit? Noriu nauju spalvu, tik nesusugalvoju kokiu biggrin.gif  Galvoju, kol vasara nesibaige gal salotine butu neblogai... tik nenusprendziu ar amazon flirt, siu metu kolekcijo lime all the time ar praeitu vasaros sometimes girls gotta glow? gal turit kuri nors kuria is siu?

pas mane panos prancuzui beveik kamufliazo nenori tai kas is to kad pasimokysiu lotuliukas.gif ai gal su laiku, vistik dar metu nera kai lakuoju blush2.gif

Tris naujas spalvas pries kelias dienas is Progelio paemiau vineyard, summer crush ir imperial knights
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 07 13, 18:58)
pas mane panos prancuzui beveik kamufliazo nenori tai kas is to kad pasimokysiu  lotuliukas.gif  ai gal su laiku, vistik dar metu nera kai lakuoju  blush2.gif

Tris naujas spalvas pries kelias dienas is Progelio paemiau vineyard, summer crush ir imperial knights

Gal netycia turi naujas spalvas nusifotkinus, nes jau taip noriu kazko tooookiooo biggrin.gif Ir pati nezinau ko ax.gif

Beje ar dar tebeturi HG all haile the queen? Ji pas mane krepse nuo pavasaio stovi, bet vis nenusiperku...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 13, 22:05)
Gal netycia turi naujas spalvas nusifotkinus, nes jau taip noriu kazko tooookiooo biggrin.gif  Ir pati nezinau ko ax.gif

Beje ar dar tebeturi HG all haile the queen? Ji pas mane krepse nuo pavasaio stovi, bet vis nenusiperku...

Neturiu nusifotkinus, bet gal ryt nutrauksiu, apylaisve diena nusimato tai turesiu laiko mirksiukas.gif

Galvojau pradzioj kad kazka sumaisei su ta spalva, tai pasigooglinau ir supratau kad as ja pardaviau iskart tik gavusi, ji man pasirode per panasi i Baby doll nors buvo ir inetnsyvesni, o dar tie komentarai kad bluks, zodziu supanikavau ir net neismeginau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet kadangi pazadejau temute nauja, tai turiu pasakyti, kad nebekursiu, nes tiek ilgai viska rasiau, graziai ir nuosekliai deliojau, o ji kazkur dingo doh.gif Antram raundui jegu nebeturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 07 13, 22:46)
Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet kadangi pazadejau temute nauja, tai turiu pasakyti, kad nebekursiu, nes tiek ilgai viska rasiau, graziai ir nuosekliai deliojau, o ji kazkur dingo  doh.gif  Antram raundui jegu nebeturiu  ax.gif

viskas gerai, nepanikuojam, nepastebesim kaip sita prikalbesim ir vel reikes nauja kurt mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vis ieškausi naujos spalvos - barbiškos rožinės pastelinės.Va kaip lotuliukas.gif Nu ir nerandu nieko tinkamo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 07 13, 22:45)
...

lilget, ar tikrai ten nagu sklebime ibd blue haven? ten gal ibd sargasso sea ax.gif smile.gif
Atsakyti