Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2014 07 27, 20:20)
Nagavita, skelbimai...
As visada siunciuosi is amerikos

turiu giminių Vokietijoj,tai gal ir ten man jų gautų g.gif tai jie taip ir vadinasi IBD ?
Atsakyti
QUOTE(◊aspiringa◊ @ 2014 07 27, 21:26)
turiu giminių Vokietijoj,tai gal ir ten man jų gautų  g.gif tai jie taip ir vadinasi IBD ?

http://www.buynail.c...tGelPolish.aspx
Papildyta:
Bunant vokietijoje spec parduotuves man nepavyko rast
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2014 07 27, 20:44)
http://www.buynail.c...tGelPolish.aspx
Papildyta:
Bunant vokietijoje spec parduotuves man nepavyko rast

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. negaliu issirinkt is triju baziu, kokia rinktumetes jus? Harmony gelish, IBD ar Ezflow ???
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2014 07 27, 22:05)
Sveikos, merginos. negaliu issirinkt is triju baziu, kokia rinktumetes jus? Harmony gelish, IBD ar Ezflow ???

Harmony :-)
Atsakyti
aciu Sau_lu_te wink.gif laukiam dar nuomoniu. dar esu bandziusi Artistic bonding gel, tai laikesi idealiai.

o kalbant apie slifavima, tai as isvis neslifuoju(darau tik sau), nes kartais megstu ir paprastu laku nusilakuot, ir laikosi gerai. bet pas mane bondas tas, kur i lempa kisasi... ar labai didelis skirtumas jei toki dedu o ne ph bonderi???
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2014 07 27, 22:21)
aciu Sau_lu_te wink.gif laukiam dar nuomoniu. dar esu bandziusi Artistic bonding gel, tai laikesi idealiai.

o kalbant apie slifavima, tai as isvis neslifuoju(darau tik sau), nes kartais megstu ir paprastu laku nusilakuot, ir laikosi gerai. bet pas mane bondas tas, kur i lempa kisasi... ar labai didelis skirtumas jei toki dedu o ne ph bonderi???

As pakolkas savamoksle, su 2,5 metu patirtim, tai sunku daugeli dalyku komentuoti
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2014 07 27, 21:05)

Aš šiai dienai turiu EzFlow, tai man visai viskas liuks.... Dabar laukiu parkeliaujant Harmony, bus įdomu palygint 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Atnesu vakaryksti lakavima smile.gif
Spalvyte WOW , uzteko 2 sluoksniu. Bet ji tokia grazi. Ryski bet tuo paciu ir svelni. Rekomenduoju thumbup.gif Ir aciu uz rekomendacijas del jos thumbup.gif
IBD Just Gel Polish Camellia Petals 2sl ir Harmony gelish snow bunny 2sl.
user posted image

Papildyta:
Bandziau kazka papaisyti ax.gif Pirmieji darbeliai :
Blizguciai maisyti su topu. Reliai nera tokiu grieztu liniju
user posted image

user posted image

su kempinele
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 27 liepos 2014 - 22:38

O kiek daugmaz lakavimu uztenka HG mini lakiuku jei lakuojant po 3 kartus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 28 liepos 2014 - 09:57
Cherry šaunuole, viskas man patiko.... wub.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kas stiprintų nagus 4u.gif
Atsakyti