Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(◊aspiringa◊ @ 2014 07 27, 19:49)
ačiū,na supratau,kad galiu viską nusipirkti,pasinaudojus 30 % nuolaida išskyrus lakus.  cool.gif

Man kai kurie PN lakai yra superiniai, niekur nesu analogų jiems atradus 4u.gif Vienas trūkumas - didžiulis šepetėlis, bet tikrai įmanoma ir juo nusilakuoti. Man PN bazė labai gerai draugauja būtent su PN lakais, kitiems pati pačiausia HG, bet ant PN bazės man kažkaip lengviau tie lakai tepasi, nesitraukia nuo šonų ir pan.
Pažiūrėkite gyvai spalvas, iš karto matysite, kurios skystos/tirštos, tikrai nenusistatykite iš karto prieš, kad niekam tikusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 07 28, 12:51)
Cherry šaunuole, viskas man patiko.... wub.gif

Aciu 4u.gif labai stengiuosi tobuleti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 07 28, 12:06)

Pažiūrėkite gyvai spalvas, iš karto matysite, kurios skystos/tirštos, tikrai nenusistatykite iš karto prieš, kad niekam tikusios ax.gif

ačiū labai,reiks pasižiūrėti,o gal man ir tiks ax.gif
Atsakyti
turiu klausimuką, gal kuri bandėte, noriu pasidaryti ombre nagus.kaip žinia, pirma lakuojasi balta spalva o ant jos kitos, tačiau jei imčiau tas kitas iš akrilinių dažų, kokį topą dėti? be lipnumo ar su?kažkur lyg skaičiau, kad geriau be lipnumo, bet nesu įsitikinusi,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 28 liepos 2014 - 14:58
Labas mergaites, rekomanduokit gražia juoda spalvyte prasau 4u.gif Kaip gelish Is it an illusion?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 07 28, 17:31)
Labas mergaites, rekomanduokit gražia juoda spalvyte prasau 4u.gif Kaip gelish Is it an illusion?

Patarti negaliu, nes neturiu smile.gif Bet laukiu parkeliaujant Orly Gel FX Nail Polish - Liquid Vinyl 9ml . Man ja rekomendavo kaip gera juoda spalva smile.gif
Bet jus speju norite su kazkokiu atspalviu ar blizguciais ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 07 28, 18:53)
Patarti negaliu, nes neturiu smile.gif Bet laukiu parkeliaujant Orly Gel FX Nail Polish - Liquid Vinyl 9ml . Man ja rekomendavo kaip gera juoda spalva smile.gif
Bet jus speju norite su kazkokiu atspalviu ar blizguciais ?

Aciu, gali buti koks blizgiukas, bet kazkiokio kitokio atspalvio nenoriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 07 28, 17:31)

Ne juoda sita,labai smarkiai tamsiai melyna su labai smulkiom melynom dulkelem
Atsakyti
Bet jau kaip LT brangu tie lakai doh.gif Is amerikes per tarpininke uz gelish gaunasi 34-36lt 15ml doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kuri spalva Jums atrodo "einamesnė" IBD Seashell Pink ar Indie Oasis? smile.gif
Atsakyti
Merginos patikos si spala, gal kas turit, kaip ji?
IBD Just - UV Nagų lakas Just Slate 56508 14ml

Prekės Nr.: 09053-56508
Būtina naudoti su IBD Just Base Coat - gelio gruntu bei IBD Just Top Coat - viršutiniu gelio nagų sluoksniu.
Ir ar tikrai negalesciau naudoti su gelish priemonemis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 07 28, 19:43)
Merginos patikos si spala, gal kas turit, kaip ji?
IBD Just - UV Nagų lakas Just Slate 56508 14ml
Prekės Nr.: 09053-56508
Būtina naudoti su IBD Just  Base Coat - gelio gruntu bei IBD Just Top Coat - viršutiniu gelio nagų sluoksniu.
Ir ar tikrai negalesciau naudoti su gelish priemonemis? g.gif

dėl spalvos tai neturiu, bet ibd tepu ant gelish pagrindo smile.gif ir top coat gelish naudoju
Atsakyti