Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos, gal kuri su nagučiais dirbate Vilniuje? Laukiu info į AŽ. 4u.gif
Atsakyti
Merginos ar verta tokią lempą pirkti ar būna geresnių akcijų?
Atsakyti
sveikos, aš ir pati sau nusilakauoju geliniu laku.perskaičiau daug apie šį lakavimą,bet neradau atsakymo į mano bėdą - kai pabaigoje neriebinu, (nesvarbu su kokios firmos su Orli ar kinietišku), man nuimąlako blizgesį, bet būna ne nuo visų nagų-vieni blizga-kiti ne, nagai pasidaro matiniai, atrodo bandau ir ilgiau pavalyt, ir tik kartą brūkštelt-tas pats (:
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 08 03, 20:08)
Taip, tik per PayPal  4u.gif

Ačiū, dabar galėsiu pati sakytis nedideliais kiekiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatuske1: 04 rugpjūčio 2014 - 10:21
QUOTE(*tweety* @ 2014 08 04, 08:33)
as po 1 lakiuka perku is sito pardavejo. ateina per savaite smile.gif  thumbup.gif

Kiek gaunasi mazdaug lakas?
Atsakyti
Nublūdau ir užsisakiau šiandien tokį margutį-lakutį Nr.068 lotuliukas.gif Bet man visai jis įdomus 1-2 nagučiam pamargint kai tingėsis dailėm užsiimt biggrin.gif Ir kai tokia kaina, jei ir nepatiks-išmesiu ax.gif

http://www.ebay.com/itm/201071053324
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 04 rugpjūčio 2014 - 10:43
QUOTE(sau_lu_te @ 2014 08 04, 11:29)
Kiek gaunasi mazdaug lakas?

ibd ~30lt
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 08 04, 11:02)

Bet iš USA Amazonės net tarpininkei mokant, lakai pigiau nei 30Lt gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 08 03, 14:10)
Merginos, ka rekomenduotumete prancuzui? Del baltos jau skaiciau, o ka geriau pirkti is tu bespalviu?

As turiu HG Little pricess 4u.gif

Drauges nagiukai 4u.gif
HG Diva ir ibd just gel peony bouquet
user posted image

O cia ir toliau bandau piesti su geliniais lakais 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 04, 11:42)
Nublūdau ir užsisakiau šiandien tokį margutį-lakutį Nr.068 lotuliukas.gif  Bet man visai jis įdomus 1-2 nagučiam pamargint kai tingėsis dailėm užsiimt  biggrin.gif Ir kai tokia kaina, jei ir nepatiks-išmesiu  ax.gif

http://www.ebay.com/itm/201071053324

Atsargiai su sita firma, kazkada norejau pataupyt ir nusipirkau pora situ laku, tj klientei teko daryt pertrauka ir atsiaugint naga....
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 04, 11:07)
Bet iš USA Amazonės net tarpininkei mokant, lakai pigiau nei 30Lt gaunasi  smile.gif

o per kiek laiko pareina iš amazon? nes jei irgi per savaitę tai tada verta pirkti, o jei apie mėnesį, geriau moku brangiau tada..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 04 rugpjūčio 2014 - 13:36
QUOTE(darbė @ 2014 08 04, 10:05)
sveikos, aš ir pati sau nusilakauoju geliniu laku.perskaičiau daug apie šį lakavimą,bet neradau atsakymo į mano bėdą - kai pabaigoje neriebinu, (nesvarbu su kokios firmos su Orli ar  kinietišku), man nuimąlako blizgesį, bet būna ne nuo visų nagų-vieni blizga-kiti ne, nagai pasidaro matiniai, atrodo bandau ir  ilgiau pavalyt, ir tik kartą brūkštelt-tas pats (:

pabandyk ilgiau palaikyti ištraukus nagus iš lempos, prieš nuvalymą, t.y. atvėsinti. Kartais gelbėja smile.gif
Atsakyti