Noriu ant jo pasidaryt prancūzą, tai domina kokia visų priemonių panaudojimo eiga, na žinot kaip ir žinau, bet noriu būt garantuota visu 100% kad gerai darysiu
Mergaitės, gavau šiandien struktūrinį, ale net gėda klaust, bet paklausiu
Noriu ant jo pasidaryt prancūzą, tai domina kokia visų priemonių panaudojimo eiga, na žinot kaip ir žinau, bet noriu būt garantuota visu 100% kad gerai darysiu
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 04, 20:18)
Mergaitės, gavau šiandien struktūrinį, ale net gėda klaust, bet paklausiu
Pirmam psl visad būna aprašyta eiga
QUOTE(pukepuke @ 2014 08 04, 18:55)
Bet jei paste "pradingtu", siuntinys tai neregistruotas...As su musu pastu bijociau. Tik registruotus siunciu.
Registruotas. Ir visad galima stebeti kur jis yra.
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 08 04, 20:28)
Pirmam psl visad būna aprašyta eiga
Šiaip aš paruošiu nagą, dedu bazę, struktūrą, tada pagrindą jei reikia, jei nereikia, struktūro lipnumą nuvalau, kad balta spalva nesilietų, tada piešiu smile, topą ir viskas 
Širdingai ačiū
Išbandžiau LED lempuką šiandien, suuuuuperrrr....
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 04, 23:16)
Širdingai ačiū
Nerealiai greit nusilakavom (draugei lakavau), pasaka, laiko marios susitaupo, kaip džiaugiuos
Rezultatą ryt parodysiu 
Imesk nuoroda , kokia lempa pirkai. Aciu
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 04, 23:16)
As irgi labai patenkinta, tik ikisi ir istrauki
Sveikos, išlendu ir aš į eterį
Lakuota penktadienį, bet tik šiandien prisiruošiau nufotografuoti.
PN 3.10 (jei nesumaišiau numeriuko) 3 sluoksniai ir HG I Need A Tan 4 sluoksniai. Zebriukas - Moyou London antspaudukas.

Aistyte, labai tvarkingai ir dailiai nulakuota. Man Jungle fever gyvai daug gražesnė, čia gal nuotraukoje tik taip tamsiai persiteikė
PN 3.10 (jei nesumaišiau numeriuko) 3 sluoksniai ir HG I Need A Tan 4 sluoksniai. Zebriukas - Moyou London antspaudukas.

Aistyte, labai tvarkingai ir dailiai nulakuota. Man Jungle fever gyvai daug gražesnė, čia gal nuotraukoje tik taip tamsiai persiteikė
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 08 05, 00:46)
4sl. IBD jungle fever (šiaip jaučiu būtų užtekę ir 3sl.)
Kokia gyvai ta Jungle? Aš kiek žiūrėdavau swatchus, tai ji man tokia ruda atrodė, o Tavo variante kažkokia pilka
Aistyte, Vaida,
Labai grazus darbeliai, labai tvarkingi
As irgi persilakinau, bet nieko idomaus
Labai grazus darbeliai, labai tvarkingi
As irgi persilakinau, bet nieko idomaus
QUOTE(pukepuke @ 2014 08 04, 18:55)
Meginos, klausymas, jei ant virsutinio sluoksniu pavaryciau dar viena lako sluoksni ir vel virsutini, ar nepagadinsiu nieko??
Kaip keistai, man tai iskart visad vale, ir pati iskart valau, viskas ok
Kaip keistai, man tai iskart visad vale, ir pati iskart valau, viskas ok
Niekas mezinot??