Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lialkaa @ 2014 08 07, 08:22)
PAs mane kolkas kinietiškos folijos, aisšku ir su jomis gražiai gaunasi, bet visgi pabandysiu EMI smile.gif

tiek kinietiška, tiek EMI man vizualiai vienodai atrodo, ir buteliukas toks pat. Nematavau tiksliai saviškių, bet 1 m tai tikrai yra  4u.gif

As turiu emi folija tokiame maiselyje. 1 m. tikrai nera. ir net nekvepia biggrin.gif reiks paziureti namo grizus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 08 07, 03:18)
Cherry - man visad rūpėjo, kiek tos EMI folijos būna, bet kažkaip niekad nesumąstydavau ko nors paklausti. Gal galėtumėt tiksliau pasakyti, kiek jos būna perkant? Dėkui  mirksiukas.gif

1.5 m 4u.gif

QUOTE(pavasarine90 @ 2014 08 07, 10:24)
As turiu emi folija tokiame maiselyje. 1 m. tikrai nera. ir net nekvepia biggrin.gif reiks paziureti namo grizus smile.gif

Arba fake perkate, arba has pamazina jusu pardavejas. Nes net ant pakuotes parasyta 1.5m. smile.gif
Atsakyti
Man atrodo parduotuvėje mačiau dėzutėse tą foliją, niu bet gali būti, kad kažką maišau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2014 08 07, 11:57)
Man atrodo parduotuvėje mačiau dėzutėse tą foliją, niu bet gali būti, kad kažką maišau  g.gif

Man atkeliavo maisiuke .Bet tikrai zinau originalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 08 07, 10:43)
1.5 m  4u.gif
Arba fake perkate, arba has pamazina jusu pardavejas. Nes net ant pakuotes parasyta 1.5m. smile.gif

Folija is salonpro, tai nebus fake. o istikruju i ilgi niekada neatkreipiau demesio. gal tiesiog vizualiai neatrodo, kad jos ten tiek gali buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 08 07, 13:25)
Folija is salonpro, tai nebus fake. o istikruju i ilgi niekada neatkreipiau demesio. gal tiesiog vizualiai neatrodo, kad jos ten tiek gali buti biggrin.gif

Tai jo, tikiu smile.gif

Labai grazus prancuzo atlikimas https://www.youtube....h?v=yUKXFSxGZA4
Kazkaip net nebuvau susimascius apie tokio tipo sepeteli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lialkaa @ 2014 08 06, 14:07)
Sveikos, kad jau apie prancūzus kalbat, tai ir aš paklausiu..  blush2.gif
Ar naudojot kuri EMI baltus dažus prancūzui? nesuskylinės po kažkurio laiko? raštus piešiu, viskas ok, bet va jei šiek tiek platesnį "smailą" piešt..?  g.gif

Sakykite, o kokius emi dazus turite ? Kuria butent baltos spalva ? as noriu uzsakyma is Salonpro padaryti smile.gif Nes isbandyti prancuzui noreciau smile.gif
Atsakyti

Sakykite, o kokius emi dazus turite ? Kuria butent baltos spalva ? as noriu uzsakyma is Salonpro padaryti smile.gif Nes isbandyti prancuzui noreciau smile.gif

Pas mane Alpine snow. Vakar dariau tokį laaaaabai trumpą prancūzą su plona juostele. Bet manau visai neblogai gavos. Aišku dar reikia tobulėt ir tobulėt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2014 08 07, 15:48)
Pas mane Alpine snow. Vakar dariau tokį laaaaabai trumpą prancūzą su plona juostele. Bet manau visai neblogai gavos. Aišku dar reikia tobulėt ir tobulėt.. smile.gif

Aciu 4u.gif Bandau daryti uzsakyma, tik nesigauna, kazkas pas juos su sistema sad.gif
Atsakyti
Kad būtų ir vaizdų tai įmetu kol turiu laiko gerdama kavytę wub.gif gal kas jungiatės bigsmile.gif

(zarutes paskolinta IBI lieku skolinga jei kad paliko ismegint blush2.gif ) IBI balta 4sl (dengia graziau nei Orly nors ir reikia 4 sluoksniu) + 3 rūšių blizgučiai

user posted image
Atsakyti
lilget, gražu 4u.gif
Atsakyti
Noreciau patarimu del LED lempos 4u.gif Aisku noreciau Harmony Gelish lempos, bet kainyte jos atbaido. Visai pigios be garantijos nedomina. Ar yra LT pirkti normaliu LED lempu kur tilptu visi 5 pirstai, su garantija, bet uz kokius 500-600?
Kaip sita lempa kazin, gal turite kuri?
Labai lauksiu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2014 08 08, 08:15)
Noreciau patarimu del LED lempos 4u.gif Aisku noreciau Harmony Gelish lempos, bet kainyte jos atbaido. Visai pigios be garantijos nedomina. Ar yra LT pirkti normaliu LED lempu kur tilptu visi 5 pirstai, su garantija, bet uz kokius 500-600?
Kaip sita lempa kazin, gal turite kuri?
Labai lauksiu patarimu smile.gif

Sveika, o ar negeriau dar pasitaupyti ir įsigyti Harmony Gelish lempą? Jeigu taip norite, aš iš JAV pirkau per tarpininkus, HG lempa gavosi beveik 800litų. Labai džiaugiuosi, turiu apie ką svajojau, nes irgi žiūrėjau pirkti pigesnes, bet kam moketi tiek už tokią, jei galima pasitaupyti prisidėti ir nusipirkti geresnę smile.gif Aš manau kad geriau iškarto imti gerą, nors ir sumokėti brangiau, bet džiaugtis geru daiktu smile.gif
Atsakyti