Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lilget @ 2014 08 08, 07:25)
Kad būtų ir vaizdų tai įmetu kol turiu laiko  gerdama kavytę  wub.gif  gal kas jungiatės  bigsmile.gif

(zarutes paskolinta IBI lieku skolinga jei kad paliko ismegint  blush2.gif ) IBI balta 4sl (dengia graziau nei Orly nors ir reikia 4 sluoksniu) + 3 rūšių blizgučiai

Mano akimis labai dailiai padaryta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 08 08, 08:25)
Kad būtų ir vaizdų tai įmetu kol turiu laiko  gerdama kavytę  wub.gif  gal kas jungiatės  bigsmile.gif

(zarutes paskolinta IBI lieku skolinga jei kad paliko ismegint  blush2.gif ) IBI balta 4sl (dengia graziau nei Orly nors ir reikia 4 sluoksniu) + 3 rūšių blizgučiai

Labai gražu wub.gif
Atsakyti

kaaaaip grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 08 08, 07:25)

user posted image

Ir aš prisidedu prie liaupsių! bigsmile.gif
Atsakyti

VAU! ATrodo ispudingai, saunuole!
Atsakyti
Lilget, o kokie auksinių lakiukų pavadinimai?
Atsakyti
Sveikutės, gal kas nors naudojat PN16.7 mėtinę? Kaip ji jums lakuojasi? Nes man tai labai sunkiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 08 08, 11:52)
Lilget, o kokie auksinių lakiukų pavadinimai?

Viskas kas ziba auksu yra blizguciai 4u.gif

Aciu uz ivertinimus man ir paciai patinka kas buna nedaznai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 08 08, 12:40)
Sveikutės, gal kas nors naudojat PN16.7 mėtinę? Kaip ji jums lakuojasi? Nes man tai labai sunkiai  blush2.gif

Aš turiu. Ir man nelabai unsure.gif Turiu PN tamsią su perlamutru - tai visai normaliai. Dar turiu rožinę 5.8 (jei gerai įžiūriu) - tai išvis tragedija doh.gif
Daugiau nebepirksiu PN. Šiandien Progel nusipirkau pabandyti. Žiūrėsiu kaip seksis, bent jau pirmas įspūdis dėl konsistencijos lyg neblogas smile.gif blush2.gif Taip sakant 'pažindinuosi' su lakais biggrin.gif
Atsakyti
Lilget, gražuu! Nežinojau pagal sm nicką, kad pas jus ir aš nagučius tvarkiausi bigsmile.gif wub.gif (šiandien 9 biggrin.gif )
Atsakyti
Lilget, kaip visada grazu wub.gif

Dar patiko Aistytes abeji tamsus wub.gif

O as ateinu pasiguost, HG brights have more fun ir naujosios kolekcijos pacific sunset abi blunka sauleje doh.gif , antrojo, gal maziau ir ne taip ryskiai, bet brights have more fun tai ziauriai is neonines ruzavos i tokia peachy labiau virsta. Ir taip idomiai, ne kiekvienas nagutis dar doh.gif
Nezinau, pries tai su brights have more fun niekada neturejus problemu, bet si kart koju nagai buvo lakuoti ir labai daug saules gavo, tai po dienos spalva nubluko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 08 rugpjūčio 2014 - 23:43
QUOTE(gaily @ 2014 08 08, 22:26)
Lilget, gražuu! Nežinojau pagal sm nicką, kad pas jus ir aš nagučius tvarkiausi  bigsmile.gif  wub.gif  (šiandien 9  biggrin.gif )

Lietuva maza, mes visur drinks_cheers.gif

Aciu lindrukas, o del spalvu tai jooo doh.gif as tokiu stengiuos atsikratyt blush2.gif
Atsakyti