Lindruko prancūzas man irgi gražus, neprikibčiau tikrai prie nieko
Lilget, labai gražus paskutinis darbas
Ar tas prancūzo pagrindas maskuoja laisvą nago kraštą? 
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 07 16, 01:21)
Lilget, labai gražus paskutinis darbas
Ar tas prancūzo pagrindas maskuoja laisvą nago kraštą? 
Ne, nemaskuoja nebent kokius 4sluoksnius tept
Labas rytas, darbsciosios, gal galit kazka pasakyti apie situos gelinius dazus?
http://www.manikiura...listtype=search
EMI juodu dazu niekur neberandu..
http://www.manikiura...listtype=search
EMI juodu dazu niekur neberandu..
QUOTE(raganiene @ 2014 07 16, 09:03)
Ar nebera ju Salonpro shope?
Paziurejau, nera. Issiunciau neseniai seseriai juodaja tulpe, jei jai nepatiks, galima bus uzklausti, gal perleis jei nerasite.
Lilget, superiniai darbai
Papildyta:
QUOTE(ema77 @ 2014 07 15, 19:42)
Sveikos,ar galima maisyti lakus gelinius?pvz juoda su balta,gaunasi pilka ar imanoma taip?
Galima. Gal tik atsargiau reiktu su skirtingu gamintoju lakais. Syki gaminau tokia mikstura is triju laku, tai suskystejo man ji ir teko 5 sl tepti
QUOTE(lilget @ 2014 07 15, 20:17)
O jej
O kokiu teptuku ? As turiu daug teptuku, bet tu tokiu kinisku. Galvju gal vertemu geresniu nusipirkti
QUOTE(stg @ 2014 07 16, 16:42)
Sveikos mergaites
gal kartais zinote kuri ir galetumete atsakyti ar IBD cosmic red ir HG good gossip labai panasios ar ne?is anksto labai dekoju
man panašios,bet HG gražesnė
sveikos mergaitės, gal leisite užduoti klausimėlį. Ar Gelish nuėmėjas nuima ir ne gelish firmos gelinį laką?ačiū. atsiprašau,jei klausimas ne vietoj ar kvailas.
Ir dar, esu skaičius, kad spalvoto lako firma nėra svarbu,svarbu gera bazė ir top`as,ar tai tiesa? pvz Jei visi minėti produktai Gelish firmos, ar galima laką naudoti kitos, mažiau žinomos firmos?ar "sulips" tas sumuštinis ir ar gerai laikysis,ar vis tik su Gelish spalvotu laku geriau laiko?ačiū dar kartą
Ir dar, esu skaičius, kad spalvoto lako firma nėra svarbu,svarbu gera bazė ir top`as,ar tai tiesa? pvz Jei visi minėti produktai Gelish firmos, ar galima laką naudoti kitos, mažiau žinomos firmos?ar "sulips" tas sumuštinis ir ar gerai laikysis,ar vis tik su Gelish spalvotu laku geriau laiko?ačiū dar kartą
QUOTE(Olytee @ 2014 07 16, 20:49)
sveikos mergaitės, gal leisite užduoti klausimėlį. Ar Gelish nuėmėjas nuima ir ne gelish firmos gelinį laką?ačiū. atsiprašau,jei klausimas ne vietoj ar kvailas.
Del nuemejo, tai tikrai nesvarbu. Del lako, manau kokybe tikrai svarbi, nepaisant topo ir bazes, bet gal cia kazkas atsakys tiksliau.
QUOTE(Olytee @ 2014 07 16, 20:49)
1. Ar Gelish nuėmėjas nuima ir ne gelish firmos gelinį laką?
2. Ir dar, esu skaičius, kad spalvoto lako firma nėra svarbu,svarbu gera bazė ir top`as,ar tai tiesa? pvz Jei visi minėti produktai Gelish firmos, ar galima laką naudoti kitos, mažiau žinomos firmos?ar "sulips" tas sumuštinis ir ar gerai laikysis,ar vis tik su Gelish spalvotu laku geriau laiko?ačiū dar kartą
2. Ir dar, esu skaičius, kad spalvoto lako firma nėra svarbu,svarbu gera bazė ir top`as,ar tai tiesa? pvz Jei visi minėti produktai Gelish firmos, ar galima laką naudoti kitos, mažiau žinomos firmos?ar "sulips" tas sumuštinis ir ar gerai laikysis,ar vis tik su Gelish spalvotu laku geriau laiko?ačiū dar kartą
1. Gelish nuėmėjas nuima bet kokios firmos gelinį laką.
2. Galima naudoti kitų gamintojų gelinius lakus.
sakykit ar čia orginalai: http://www.ebay.com/...=item3f26e98cb1
Vienur base ir top spalvotas užrašas, kitur pilkas. Kaip atskiriat kur orginalūs?
Vienur base ir top spalvotas užrašas, kitur pilkas. Kaip atskiriat kur orginalūs?