Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Pasidariau ir as sau ta isnoreta prancuza biggrin.gif

Prie triju skirtingu apsvietimu fotkinau ir vistiek atrodo taip siaip sau

Cia prie dirbtinio apsvietimo
user posted image

Cia tamsoj tik su blicu biggrin.gif

user posted image

Pasiteisinsiu, realybej geriau nei fotkej atrodo biggrin.gif
Bet du dalykai nepatinka man pas mane - mazylio smailas kaires rankos per siauras lyginant su kitais, o desines rankos rodomojo per platus ir isvis kazkoks nei sioks nei toks blush2.gif
Balta orly, kazkaip vis man nesiseka su ja... Bega nuo galiuku pastoviai, gavau po pirsta fiksuot, o poto dar kaires rankos bevardis dar ir susigarbanavo baisiai doh.gif Gavau antra sluoksni tept, tai ir atrodo storesnis nago galiukas lyginant su likusiais smile.gif Pagrindo spalva HG little princess maisyta su cnd satin pajamas ir vienu lasu rozines (santykiu 6:2:1) bet ziuriu kad man reikejo puse ant puse det, nes nesigavo tokia kokios norejau...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 14, 00:18)

Saunuoliu,saunuole,kad sugebi sau prancuza pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgin@: 13 liepos 2014 - 23:24
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 13, 23:18)

Oooooo, matau, dirbai, kaip reikiant smile.gif Smile linija lygi grazi.

Beje, uztikau Portugaluose kazkoki Andrea UV laka, jau turiu viena spalva. Isbandysiu ir ziuresiu, kas ten gero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 13 liepos 2014 - 23:41
Lindrukas viskas labau grazu turint galvoj kad pati sau dareis mirksiukas.gif prikibt man rodos visada yra prie ko man pvz atrido galiukai ciut platejantys, bet gal tik foto taip bes jos tai parodo ir kas yra ir ko ne doh.gif biggrin.gif pagrindas tai lb grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 07 14, 05:56)
Lindrukas viskas labau grazu turint galvoj kad pati sau dareis  mirksiukas.gif prikibt man rodos visada yra prie ko

Netiesa biggrin.gif
Man pvz tavo paskutiniame nera prie ko prikibt wub.gif
Na nebent prie melynos spalvos biggrin.gif Bet cia jau skonio reikalas...
Ir nesikabinek prie mano nagu formos biggrin.gif
Jei rimtai, tai realybej atrodo ok; isskyrus kaires rankos bevardi, nes nuo poros sluoksniu balto patd galiukas issizerge...
Atsakyti
Lindruk, išduok paslaptį kaip ilgus nagus užsiaugini? smile.gif gal bio gelis padeda būt tvirtesniems? g.gif
Pas mane gan tvirti nagai, bet vis kuris lūžta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ši- @ 2014 07 14, 08:23)
Lindruk, išduok paslaptį kaip ilgus nagus užsiaugini? smile.gif gal bio gelis padeda būt tvirtesniems? g.gif 
Pas mane gan tvirti nagai, bet vis kuris lūžta  doh.gif

O pas mane nagai popieriniai ir sluoksniuojas bjauriausiai biggrin.gif Bet nezinau, kaip man cia sikart jie paaugo ax.gif Strukturo jau simtas metu nebuvau nepus, nes man ir lakas juos pakankamai tvirtus padaro. O siaip tai nezinau, as nenusilakavus negaliu but, nes tada iskart luzta... Jei ziuriu koks kamputis jau lako atsikes iskart nuimu sena laka ir ta naga perlakuoju, nes man visada kaip taisykle, jei kur lakas atsokes po poros savaiciu nesiojimo, tai tas kamputis nago butinai iskyla doh.gif Tai as tik gelinio lakavimo pagalba man nagai teuzauga... O strukturas geras dalykas, as tik tyngiu ir neturiu laiko su juo dergtis biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, koks IBD lakų kvapas? Atsisiunčiau vieną iš JAV per ebay, pauostau, na toks stiprus, panašus į tradicinio ne gelinio lako. Tai ir galvoju, kad gal padielkė, nes iš interneto skaitinių suprantu, kad tikri geri geliniai lakai mažai smirda, o padielkės iš kinų dvokia. Kadangi turiu kiniškų, kurie tikrai nedvokia, tai esu pasimetusi kvapuose.
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 14, 10:43)
Netiesa biggrin.gif
Man pvz tavo paskutiniame nera prie ko prikibt wub.gif
Na nebent prie melynos spalvos biggrin.gif Bet cia jau skonio reikalas...
Ir nesikabinek prie mano nagu formos biggrin.gif
Jei rimtai, tai realybej atrodo ok; isskyrus kaires rankos bevardi, nes nuo poros sluoksniu balto patd galiukas issizerge...

zinai kodel kabinejuosi, nes pati neturiu isvis nei formos, nei stipriu nei dar kokiu tais geru nagu, cia jei ka yra psichologiskai pripazinta, kad pas kitus atkreipiame demesi i tai kuo patys esam nepatenkinti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra vilnieciu daranciu manikiura su geliniu lakavimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 07 14, 12:54)
Sakykit, koks IBD lakų kvapas? Atsisiunčiau vieną iš JAV per ebay, pauostau, na toks stiprus, panašus į tradicinio ne gelinio lako. Tai ir galvoju, kad gal padielkė, nes iš interneto skaitinių suprantu, kad tikri geri geliniai lakai mažai smirda, o padielkės iš kinų dvokia. Kadangi turiu kiniškų, kurie tikrai nedvokia, tai esu pasimetusi kvapuose.

Siandien gavau IBD im brighter than you. Tai kvapas tikrai stiprokas.
Atsakyti
Rankos Pro gel paris rose 2sl ir Orly white tips

Kojos zadetaja parodyt Progel summer crush 4sl. + blizgalai

user posted image
Atsakyti