QUOTE(ptashka @ 2014 07 16, 07:57)
Jau matau, kad ir Vokietuko noresiu kitiems metams. O dar net savu neparagavau normaliai
Bet jau kelias isvadas pasidariau.
Kitais metais pas mane tikrai bus vel Sungold. Idealus cheriai, saldoki, plonaskuriai. Na ir tie Amurskij Tigr miniukai labai patiko
Kitiemet Betalux keisiu i Sibirskij skorospelyj. Skonis nesulyginamas (derlingumas - irgi).
Pykstu ant Green Zebros, kokia tai mazute, susisukus, su gal 5 is viso kunkoliukais. Kazkas jai nepatinka. Bet gal labai skanus bus.
Dabar baigia prinokti hibridai Barbaris, ziuresim, ar kitais metais jiems bus vietos mano siltnamyje.

Kitais metais pas mane tikrai bus vel Sungold. Idealus cheriai, saldoki, plonaskuriai. Na ir tie Amurskij Tigr miniukai labai patiko

Kitiemet Betalux keisiu i Sibirskij skorospelyj. Skonis nesulyginamas (derlingumas - irgi).
Pykstu ant Green Zebros, kokia tai mazute, susisukus, su gal 5 is viso kunkoliukais. Kazkas jai nepatinka. Bet gal labai skanus bus.
Dabar baigia prinokti hibridai Barbaris, ziuresim, ar kitais metais jiems bus vietos mano siltnamyje.
Noresiu ir as to viekutuko

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 16, 08:24)
As galvoju kokia veisle kitais metais anstyvuju augint ar Betaliuksa, ar Olialia... O cia dar kazkoks skorospelyj islindo derlingas ir skanus?... Jeigu hibridas, tai kur pirkot seklytes, o jeigu ne, tai gal galima paprasyt seklyciu? Ir va busiu apsisprendusi....
Vokietuko tai German Orange Strawbery? Sitas irgi mano sarase
Vokietuko tai German Orange Strawbery? Sitas irgi mano sarase

Olialia nesirink. Nera ji ten tokia ankstyva kaip Betalux. Pas mane dar zali bumbulai ir net negalvoja nokti. O betalux jau valgom.