Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ptashka @ 2014 07 16, 07:57)
Jau matau, kad ir Vokietuko noresiu kitiems metams. O dar net savu neparagavau normaliai biggrin.gif Bet jau kelias isvadas pasidariau.

Kitais metais pas mane tikrai bus vel Sungold. Idealus cheriai, saldoki, plonaskuriai. Na ir tie Amurskij Tigr miniukai labai patiko  wub.gif

Kitiemet Betalux keisiu i Sibirskij skorospelyj. Skonis nesulyginamas (derlingumas - irgi).

Pykstu ant Green Zebros, kokia tai mazute, susisukus, su gal 5 is viso kunkoliukais. Kazkas jai nepatinka. Bet gal labai skanus bus.

Dabar baigia prinokti hibridai Barbaris, ziuresim, ar kitais metais jiems bus vietos mano siltnamyje.

Noresiu ir as to viekutuko bigsmile.gif Ir sibirskij skorospelij wub.gif

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 16, 08:24)
As galvoju kokia veisle kitais metais anstyvuju augint ar Betaliuksa, ar Olialia... O cia dar kazkoks skorospelyj islindo derlingas ir skanus?... Jeigu hibridas, tai kur pirkot seklytes, o jeigu ne, tai gal galima paprasyt seklyciu? Ir va busiu apsisprendusi....
Vokietuko tai German Orange Strawbery? Sitas irgi mano sarase  bigsmile.gif

Olialia nesirink. Nera ji ten tokia ankstyva kaip Betalux. Pas mane dar zali bumbulai ir net negalvoja nokti. O betalux jau valgom.
Atsakyti
Para, na, įspūdinga, ką čia ir besakyti.
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2014 07 16, 08:56)
Noresiu ir as to viekutuko  bigsmile.gif  Ir sibirskij skorospelij  wub.gif
Olialia nesirink. Nera ji ten tokia ankstyva kaip Betalux. Pas mane dar zali bumbulai ir net negalvoja nokti. O betalux jau valgom.

Oi, nesakykite taip apie Olialia, pernai patys pirmieji sunoko, ir skonis labai geras, sakyčiau... Šiais metais neauginu, nes labai žiedus per karščius mėtė. Į vasaros antrą pusę vėl kaip puolė bumbulus auginti.
Atsakyti
Merginos, pas jus tik German orange strawberry, ar kas turit ir German red strawberry? Mačiau yra Tomatofest abiejų.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 16, 09:24)
As galvoju kokia veisle kitais metais anstyvuju augint ar Betaliuksa, ar Olialia... O cia dar kazkoks skorospelyj islindo derlingas ir skanus?... Jeigu hibridas, tai kur pirkot seklytes, o jeigu ne, tai gal galima paprasyt seklyciu? Ir va busiu apsisprendusi....
Vokietuko tai German Orange Strawbery? Sitas irgi mano sarase  bigsmile.gif

Aš Betaluxais irgi nesuvylus, o geltoni man nepatinka, tai Olialia atkrenta. Užsisakiau kitiems metams Obskie Kupola F1 ir Sub Artic Plenty pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2014 07 16, 09:37)
Užsisakiau kitiems metams Obskie Kupola F1 ir Sub Artic Plenty pabandymui.

gal naują sėklyną radot, dar nežinomą, iš kur dar niekas nesisiuntė? visa dar neapsispakajinu, vis dar naujovės traukia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 07 16, 10:44)
gal naują sėklyną radot, dar nežinomą, iš kur dar niekas nesisiuntė? visa dar neapsispakajinu, vis dar naujovės traukia  blink.gif

Nea, iš visiems žinomų estų šitie. Dar TomatoFest siuntinukas turi ateiti.
Atsakyti
Sveiki ,
Žinau kad kažkuri auginat Lietuviško paveldo pomidorus . Norėčiau gaut rudeniop kelias sėkleles ...
Galiu keisti į Amerikietišką paveldą - atvažiavo nesenai keli pokučiai.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Pradejo nokti ir pas mane thumbup.gif Jau valgom, ne tik ragaujam, bet pirmutiniai hibridai, ai dar dryziukai Lusasitos, skanus sitie wub.gif Ir derlingi, situos kitais metais auginsiu. Betaliuksa savo dydyji jau isroviau, suvalgytas, pradejo lauke black cherry nokti, taip pat jau skanautas. Na ir visi didieji spalva keicia, spasai, miodai, serdcai,...dar nenuskyniau, bet greitai turetume ragauti thumbup.gif Grizom po savaitgalio, salotos liejosi per krastus
QUOTE(Gardi @ 2014 07 16, 09:37)
Ao geltoni man nepatinka, tai Olialia atkrenta.

Olialia ne geltoni smile.gif

Erika38, barsto ir pas mane ziedus masiskai, net kelis pas hibridus pamaciau pabarstytus, nervina , bet padaryti nieko negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2014 07 16, 10:03)
Nea, iš visiems žinomų estų šitie. Dar TomatoFest siuntinukas turi ateiti.

na jūs ir ankstyva smile.gif aš be sausio nepradedu pirkt, tik pirmoj mainų programoj rugpjūty stengiuos sudalyvaut ant karšto smile.gif
Atsakyti
kažko šiemet daug ką ant paveldo patraukė... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 07 16, 11:16)
Olialia ne geltoni  smile.gif

Ryškiai su Ola Polka tada maišau

QUOTE(Paladė @ 2014 07 16, 11:19)
na jūs ir ankstyva smile.gif aš be sausio nepradedu pirkt, tik pirmoj mainų programoj rugpjūty stengiuos sudalyvaut ant karšto smile.gif

Kadangi auginu daugiausiai pomidorus, kuriuos visos čia jau turit, tai tokiu būdu ir kitiems metams apsirūpinau, ir "žaliava" mainų programai 4u.gif nes norų turiu daaaaug iš mūsų pomidorienių, o ką pasiūlyt - nelabai buvo cool.gif

čia ypač ptashką liečia ir Mičiko, aš pas jas norų turėjau. Tai galit jau dabar pažiūrėt, ar domins su manim mainai rolleyes.gif
Zolotoy Kenigsberg, Volshebny Kaskad, Intuition F1, Extremal, Tsar-Kolokol, Tolstushka, Saharny Gigant, Sub Artic Plenty, Obskie Kupola, Azoychka, Beefsteak, Earl's Faux, St. Teresa. Na ir šiųmečiai Aladino lempa, Pokusa, dar Toro ir Toyoto turbūt bus likę hibridų sėklų. Plius dar laukiu daug vilčių teikiančių no-name juodukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 16 liepos 2014 - 10:31
QUOTE(rytorasa @ 2014 07 16, 11:23)
kažko šiemet daug ką ant paveldo patraukė...  biggrin.gif  thumbup.gif

Šiuo gyvenimo momentu neturiu šiltnamio , tai tikiuosi kad "Paveldas" geriau prisitaikęs.
Atsakyti