Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Lady Dy @ 2014 07 15, 22:05)
drinks_cheers.gif rodo praktiškai kataloginius vaizdelius ir dar dejuoja nono.gif  sunglasses2.gif negražu mergaitės  mirksiukas.gif juk čia lankosi ligotos ir silpnų nervų pomidorienės mirksiukas.gif  cry.gif tokius vaizdus pastoviai matant lietus Lietuvoj tikrai nesibaigs cry.gif  cry.gif  cry.gif

Oi merginos pamaloninot mano sirdele savo komentarais 4u.gif , o man visi sako ir paciai pradejo atrodyt kad mazai ir mazai ax.gif , daba visiems pavydoliams , kurie sako kad pas mani nedaug sakysiu - apsikak.... , kietos pomidorininkes sake , kad pakankamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 07 15, 23:51)
Oi merginos pamaloninot mano sirdele savo komentarais  4u.gif  , o man visi sako ir paciai pradejo atrodyt kad mazai ir mazai  ax.gif  , daba visiems pavydoliams , kurie sako kad pas mani nedaug sakysiu - apsikak.... , kietos pomidorininkes sake , kad pakankamai  thumbup.gif

Pasakykit, kad ne tik kietos taip sakė, bet ir skystos (čia aš apie save) taip sakė. Vot taip.
Atsakyti
Linksma čia pas jus sugrįžti mirksiukas.gif

Prasinešiau su telefonu per šiltnamį, pafotkinau, kas ant kelio pasimaišė lotuliukas.gif

Daimura čia ieškojo Marfų augintojų, tai prisiduodu jūsų teismui
Marfa
user posted image
Izumrudnoje jabloko. Auginau 2 stiebais, bet netyčiomis gavosi visi 3. Na gavosi kaip gavosi, bus gerai ir tokie ax.gif
user posted image
Peniai. Šitie tai džiugina, net labai lotuliukas.gif . Pirmi metai auginu, galvojau, kad tik kokie pimpiai bus.
user posted image
Vintage Vine visai geruliai, nors tik po 3 kekėse. Bet tik prie kotelio kaži koks apskritimas, ar nebus sumedėjęs pomidoras.
user posted image
Fejerverkas, na nefotogeniškas jis, kažkaip natūroje gražiau atrodė.
user posted image
Dyno F
user posted image
Kalusimėlis, kas mano tam Spasui nepatiko (atrodo, kad jis čia mastau.gif)
user posted image
Atsakyti
[quote=Para,2014 07 16, 00:12]
Linksma čia pas jus sugrįžti mirksiukas.gif

Prasinešiau su telefonu per šiltnamį, pafotkinau, kas ant kelio pasimaišė lotuliukas.gif

Nu tikrai. Taip ir supratau - pasimaišė ant kelio. blink.gif
Pritrūkau žodžių komentarams. unsure.gif
Einu į lovą, pas vyrą.
Gal kokį nors vieną penį surasiu umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 07 15, 23:12)

labai gražu wub.gif O Jablokas koks derlingas thumbup.gif Pas mane šiemet anam kažkas nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 04:45)
labai gražu  wub.gif  O Jablokas koks derlingas  thumbup.gif  Pas mane šiemet anam kažkas nepatinka.

Pas mane jablokas buvo sumastes,kad bus zemaugis, dabar atejo i prota. Tuo tarpu,kai skatulka jau remia beveik stoga, sitas dar tik vos iki dupces mano daaugo. Jau buvau isgrudus ji i ne tokia garbinga vieta, tai susigedo ir pradejo augti.
Atsakyti
Jau matau, kad ir Vokietuko noresiu kitiems metams. O dar net savu neparagavau normaliai biggrin.gif Bet jau kelias isvadas pasidariau.

Kitais metais pas mane tikrai bus vel Sungold. Idealus cheriai, saldoki, plonaskuriai. Na ir tie Amurskij Tigr miniukai labai patiko wub.gif

Kitiemet Betalux keisiu i Sibirskij skorospelyj. Skonis nesulyginamas (derlingumas - irgi).

Pykstu ant Green Zebros, kokia tai mazute, susisukus, su gal 5 is viso kunkoliukais. Kazkas jai nepatinka. Bet gal labai skanus bus.

Dabar baigia prinokti hibridai Barbaris, ziuresim, ar kitais metais jiems bus vietos mano siltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 07 16, 07:57)

Kitiemet Betalux keisiu i Sibirskij skorospelyj. Skonis nesulyginamas (derlingumas - irgi).

As galvoju kokia veisle kitais metais anstyvuju augint ar Betaliuksa, ar Olialia... O cia dar kazkoks skorospelyj islindo derlingas ir skanus?... Jeigu hibridas, tai kur pirkot seklytes, o jeigu ne, tai gal galima paprasyt seklyciu? Ir va busiu apsisprendusi....
Vokietuko tai German Orange Strawbery? Sitas irgi mano sarase bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 07 16, 00:12)
Prasinešiau su telefonu per šiltnamį, pafotkinau, kas ant kelio pasimaišė  lotuliukas.gif

Kalusimėlis, kas mano tam Spasui nepatiko (atrodo, kad jis čia mastau.gif)
user posted image

liuks vaizdai... thumbup.gif wub.gif
nieko blogo čia tam pomidorui nėra, tiesiog jis išsirito iš to diiidelio žiedo, dažnai čia balvoniniu vadinamo... biggrin.gif

Atsakyti

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 16, 08:24)
As galvoju kokia veisle kitais metais anstyvuju augint ar Betaliuksa, ar Olialia... O cia dar kazkoks skorospelyj islindo derlingas ir skanus?... Jeigu hibridas, tai kur pirkot seklytes, o jeigu ne, tai gal galima paprasyt seklyciu? Ir va busiu apsisprendusi....
Vokietuko tai German Orange Strawbery? Sitas irgi mano sarase  bigsmile.gif

Galima be abejo, tik palaukit, gal cia dar kokiu islis, kad i sita ne ziureti nenoresit biggrin.gif
Jis ne hibridas ir man atrodo siaip seklu pilna, nereikes net rinkt, galesiu taip duot. Is estu pirkau.

Va ir nuotrauka jo radau birzelio 30. Tik kazkoks nepavykes, realybeje daug derlingesnis atrodo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 16 liepos 2014 - 08:33
QUOTE(ptashka @ 2014 07 16, 08:31)

Va ir nuotrauka jo radau birzelio 30. Tik kazkoks nepavykes, realybeje daug derlingesnis atrodo.

Niu ir labai puiku! Aciu, kad sutikot pasidalint. Kada parasyt i az? Tas derlingumas ten realityvus dalykas. Pas vienas gaunasi labai derlingas, pas kitas nelabai. Bet jeigu susiderina daugmaz visi dalykai, t.y. skonis, ankstyvumas ir derlingumas, tada labai liuks. Augint keliu ankstyvuju veisliu nenoriu. Apskirtai siltnamyje noriu augint kuo maziau veisliu, bet kuo derlingesniu ir skanesniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal visos cia taip nori, todel ir augina tokias kruvas veisliu, kad issirinkt geriausias... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 16, 08:46)
Niu ir labai puiku! Aciu, kad sutikot pasidalint. Kada parasyt i az? Tas derlingumas ten realityvus dalykas. Pas vienas gaunasi labai derlingas, pas kitas nelabai. Bet jeigu susiderina daugmaz visi dalykai, t.y. skonis, ankstyvumas ir derlingumas, tada labai liuks. Augint keliu ankstyvuju veisliu nenoriu. Apskirtai siltnamyje noriu augint kuo maziau veisliu, bet kuo derlingesniu ir skanesniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Gal visos cia taip nori, todel ir augina tokias kruvas veisliu, kad issirinkt geriausias... g.gif

Ta diena, kai busiu isrinkusi visas veisles ir nebeatsiras nei vienos, kuria noreciau isbandyti, pomidorininkyste man matyt taps nebeidomi hihihi.gif

Tai kai noresit gaut, tada ir parasykit wink.gif
Atsakyti