Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Lady Dy @ 2014 07 15, 21:40)
Mano nūsproga "Penis",ko tam niekšeliui trūksta blink.gif  g.gif  mastau.gif

lotuliukas.gif
Nežinau.Ale kažkaip jis per daug išsikėtojęs.Mano pimpalinis ,tai kaip tik lapus žemyn nuleidęs,kiek pamenu.Jei su Stiopa nemaišau g.gif Ryt net pažiūrėsiu.
O nupiepėlei man rods,magnio trūksta.
Atsakyti
Penis turi būt kaip tikras penis,o ne į botagą panašus hihihi.gif o pas mane kažkoks botaginis
Atsakyti
O mano Peniai gražūs, augaloti, derlingi cool.gif vienas jau baigia ant palangės nokti. Ragausiu ax.gif Jei rimtai, atrodo, kad vis barsto žiedus, bet apkibę pomidorais nuo - iki. Gerai biggrin.gif

Atsakyti
Gal kuri pasidalintų "močiutinės" pomidorų veislės keliom sėklytėm wub.gif , kai jau dalinsitės ax.gif Būčiau labai dėkinga wub.gif

Labai jau nostalgiška pasidariau. Ir vis pagalvoju, kad kas man mano dabartinę patirtį būtų įpūtęs ketverius metus atgal, kai močiutėlė buvo gyva... Jau į miestą pas tetą buvo išvažiavus, bet būtų kokiai kaimuko kaimynei paskambinus, būtų pasidalinus. O dabar miršta močiutėlės, miršta ir paveldas...

Tiek daug norėčiau sužinoti, tiek jos norėčiau paklausti, išmokti. Jos žagarėliai, spurgos, bandos, duona, kūčiiniai pasnikiniai pyragėliai "pirožkos" (nors lietuvė, tačiau juos taip vadino) (kiek kepa mama ir teta, vis ne tas)... Aš net nešneku apie augalus. Va vis šuniukus (žioveinius) pasėju, pamatau kaip žydi, prisimenu močiutės sodybą. Ech...
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 07 15, 19:28)
Pasirodysiu ir as keleta savo varganai atrodancio derliaus  lotuliukas.gif

aha, tikrai labai vargani. Galim sakyt, kad derliaus visai neįžiūriu lens.gif lens.gif lens.gif
Nu tikrai, mergai, - a kiek jūs norit išspaust iš tų savo pomidorų? Kad vienas augalas visą kaimą mėnesį išmaitintų?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 15, 23:00)
aha, tikrai labai vargani. Galim sakyt, kad derliaus visai neįžiūriu  lens.gif  lens.gif  lens.gif
Nu tikrai, mergai, - a kiek jūs norit išspaust iš tų savo pomidorų? Kad vienas augalas visą kaimą mėnesį išmaitintų?

drinks_cheers.gif rodo praktiškai kataloginius vaizdelius ir dar dejuoja nono.gif sunglasses2.gif negražu mergaitės mirksiukas.gif juk čia lankosi ligotos ir silpnų nervų pomidorienės mirksiukas.gif cry.gif tokius vaizdus pastoviai matant lietus Lietuvoj tikrai nesibaigs cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 07 15, 11:09)
Sveikos merginos....

o, bitė kamanė parzvimbė bigsmile.gif Smagu matyt smile.gif
Na, dėk savuosius. Medvežja lapa pirmos fotkink. Ex slepia, nerodo. Labai įdomu, kaip anie atrodo.
Mano irgi daug tokių - sugrįžusių iš anapilio smile.gif Dabar tik mezga. Kai kurie dar ir nemezga. Gal dabar bus užsigrūdinę, derės iki naujako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 15, 23:00)

Va, va, kaip pirštu į akį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 15, 23:05)
Gal dabar bus užsigrūdinę, derės iki naujako  smile.gif

Gal aplamai bus daugiamečiai rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 15, 22:21)
Gal aplamai bus daugiamečiai  rolleyes.gif  .

tai šiaip visi pomidorai kaip ir daugiamečiai.. užsisėja patys ir vėl auga. Va jei visžaliai būtų.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 15, 23:23)
tai šiaip visi pomidorai kaip ir daugiamečiai.. užsisėja patys ir vėl auga. Va jei visžaliai būtų..  bigsmile.gif

Nesikabinėk prie žodžių ax.gif Tai ir turėjau omeny tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 15, 23:23)
tai šiaip visi pomidorai kaip ir daugiamečiai.. užsisėja patys ir vėl auga. Va jei visžaliai būtų..  bigsmile.gif

Pomidorai iš tikrųjų ir yra daugiamečiai - ten, kur šilta, neprisimenu, kur. Gal Meksikoje. Neprisimenu.
Tas pats krūmas auga daug metų. Pas mus, su tokiom mūsų oro sąlygom pomidorai yra vienmečiai. Net ne vienmečiai, o, jei Dievulis, jei nusipelnėme, duos gerą orą, ir tai tik pusmečiai.
Atsakyti